Sonunda
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Şakamı gercekmi nereden bileyim koy bir foto görelim.. hem sen neredesin..bak egolu değilmişim merak edip soruyorum..umarım şarap içip yine parkta uyumadın..başına bir hal gelecek parklarda dikkat et öyle parkta markta uyuma..Annem ve ananem banka kartlarını verdiler git emekli maaşlarımızı çek gel dediler. Gelirkende kendine poğaça simit ne istiyorsan al dediler. 450 liraya bir kilo kıymalı börek aldım. İyice Obez bir insana dönüşmem şaka mı @OğuzHan112
Neyin fotosunu koyayımUslu dur istersen..yoksa geliyor penisilin
Şakamı gercekmi nereden bileyim koy bir foto görelim.. hem sen neredesin..bak egolu değilmişim merak edip soruyorum..umarım şarap içip yine parkta uyumadın..başına bir hal gelecek parklarda dikkat et öyle parkta markta uyuma..
Suda multiform shot alsana hayatımŞu toz formdaki kollajeni içmek resmen bi ölüm
bende tam tersi biliyorum canım benimAma Aykancım toz form en sağlıklısı.Shot'ı da bir ara denemişliğim vardı
Sütlü tatlılar çok diğerleri gibi problem yaptırmazBütün gün beslenmeye dikkat edip şu saatte fırında sütlaç yedikten sonra gelen acı pişmanlığı yaşıyorum
Ahlakı şerefsizlere emanet etmişler. Sözleri gül gibi, gönülleri katran gibi.
Ahlakı şerefsizlere emanet etmişler. Sözleri gül gibi, gönülleri katran gibi.