Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden geçeni lütfen söyle 😃🤍

Uslu dur istersen..yoksa geliyor penisilin 💉💉

Annem ve ananem banka kartlarını verdiler git emekli maaşlarımızı çek gel dediler. Gelirkende kendine poğaça simit ne istiyorsan al dediler. 450 liraya bir kilo kıymalı börek aldım. İyice Obez bir insana dönüşmem şaka mı @OğuzHan112 😃😃😃😃
Şakamı gercekmi nereden bileyim koy bir foto görelim..🤷 hem sen neredesin..bak egolu değilmişim merak edip soruyorum..umarım şarap içip yine parkta uyumadın..başına bir hal gelecek parklarda dikkat et 😛😁öyle parkta markta uyuma..

Son düzenleme:
Şu toz formdaki kollajeni içmek resmen bi ölüm 🤢

Uslu dur istersen..yoksa geliyor penisilin 💉💉

Şakamı gercekmi nereden bileyim koy bir foto görelim..🤷 hem sen neredesin..bak egolu değilmişim merak edip soruyorum..umarım şarap içip yine parkta uyumadın..başına bir hal gelecek parklarda dikkat et 😛😁öyle parkta markta uyuma..
Neyin fotosunu koyayım
Buradayım
Grip oldum galiba sürekli bi uyku hali

Bütün gün beslenmeye dikkat edip şu saatte fırında sütlaç yedikten sonra gelen acı pişmanlığı yaşıyorum 🤐

Ama Aykancım toz form en sağlıklısı.Shot'ı da bir ara denemişliğim vardı 🙃

Yurtdışı alışverişte kısıtlama vergi dahil 30 Euro olmuş.....emeği geçen herkesin..............,..........cidden bıktım bu ülkeden

Saçımı kuaföre gştmicem tutturamaz diye bi hafta için de 9 10 kez boyadım ve açtım saçım suan ya ateş kızılı yada hafif bakırımı kızıl aksam anlaşılmıyor ! Ama her şekilde ten rengim açık olduğu için yakıştı 😁 ya başım agrıyo boya kokuların dan

@ENGELLEKTUEL ve @Dilhun un evlenmesini 4 gözle bekliyorum ❤️ ve hayırlısıyla tez zaman da amin ! Bütün şerlerden uzak ve şerleri hayra çevrilsin Allah utandırmasın ve çok mutlu olun . Allah nazardan hasedcilerden her yerde korusun ( bu siteye girince bu aşk içimi açıyo güneş gibi bırakında dua edelim)

Son düzenleme:
Kar aydınlığında bir akşam
Balkonda elimde cigaram
Uzaklara çok uzaklara daldım
Üşüdüğümü unutmuşum
Ben aslında kendimi hep unutmuşum
Başkası üzülmesin, kırılmasın, alınmasın
Ama kendimi hep unutmuşum
Oysa üzülen, kırılan, alınan ben olmuşum.

Bazen canın yansa da geçmişi özlersin.
Çünkü insanın tam ortasında ufak bir cennet bahçesi vardır.

Asıl mesele sevgi değildir hiç bir zaman
Saygıdır Saygı varsa sevgi sonsuz olur 🙂😉

...insanlara güvenmenin çağı geçti. devir dil ile susup beden ile konuşanların devri...

Üst Alt