Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden geçeni lütfen söyle 😃🤍

Gecenin en karanlık anı, güneşin doğmasına en yakın andır. Bizi bu da deviremez kimsenin şüphesi olmasın.

Mutluluk başının çaresine bakabilir,
İzaha gerek duyan kederdir.

Hayatı olduğu gibi kabul etmek, zihindeki yükü yere bırakmak gibidir. Zoruna giden bir şey kalmaz, pişman olacağın bir şey de yapmazsın.

Şikâyet yok..sadece güzel bir dille uyarı..

Sohbet etmeye, güzel güzel konuşmaya her zaman Varım,öyle dalga geçer gibi,çocukca saçma sapan davranmanın alemi yok.

Kac kez de insan glbi böyle yapma diye söyledim sana🤷

@furkander33,

Şikâyet yok..sadece güzel bir dille uyarı..

Sohbet etmeye, güzel güzel konuşmaya her zaman Varım,öyle dalga geçer gibi,çocukca saçma sapan davranmanın alemi yok.

Kac kez de insan glbi böyle yapma diye söyledim sana🤷

@furkander33,

Yazmayayım diyorum ama bir yerde dayanamıyor insan, Allah sana peygamber sabrı versin Oğuz abim.

Burada anonim oluşun verdiği özgüven ile her türlü insanın türlü türlü saçmalıklarını görüyoruz.

Sadece yorumlarından ötürü çok kişiyi engelledim, olur da karşıma çıkmasın, cevap verme zorunluluğunda hissetmeyeyim diye.

Her neyse, kolaylıklar diliyorum.

Sen kimsin? Niye laf sokayım sana? Senle ne için uğraşayım? Altı üstü bir forum burası. Senin adını almamışım bir defa yazdıklarımdan. Sana yazdığımı nereden çıkardın. Uzak dur benden

@OğuzHan112, valla çok sabırlı birisin abi.
Doğalgazımı kestiler diye yazı yazmıştım. Duygu sömürüsü yapmakla suçladın. O günden beri takıksın bana

Evet hatırladım şimdi ancak, kimsenin seni bu durumunla ilgili yargılandığını düşünmüyorum.

Sende bu konuyu unut ve kapat,hani samsunlu şefin Gerginim germe beni Furkan diyormuş ya..aynen öyle.

Gerginim germe beni Furkan 😉👍

Şarabı içip içip bizemi sarıyon napıyon 🤣🤣

Onlarla onların dilinden konuşmak gerek. Yoksa anlamayacaklar:)
Onlar da haklı yani, biri sana bilmediğin lisanda iletişim kursa anlar mısın, yok. Bu da öyle bir şey. Hayatı gördüğü, alıştığı gibi anlıyor insan. Ya da 7 yaşındaki çocuğa anlatır gibi olması lazım. Tane tane, nokta nokta anlatmalı.

Forumda gördüğüm kadar bayağı bir ilaç kullanıyorsun... Bence bir de alkol ekleme üzerine.

kahvaltıyı akşam yapsamda hem akşam yemeği jhem kahvaltıyı aradanmı çıkarsam ?

Kimseden hayır yok. Hayatta ya kendi kendine dost olursun, bir dostun olur, ya da kendine düşman olursun, en büyük düşmanın kendisi olursun.

Üst Alt