Gecenin en karanlık anı, güneşin doğmasına en yakın andır. Bizi bu da deviremez kimsenin şüphesi olmasın.
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Şikâyet yok..sadece güzel bir dille uyarı..
Sohbet etmeye, güzel güzel konuşmaya her zaman Varım,öyle dalga geçer gibi,çocukca saçma sapan davranmanın alemi yok.
Kac kez de insan glbi böyle yapma diye söyledim sana
@furkander33,
Artık bana laf sokmayı bırak uğrasma benle yaOnlarla onların dilinden konuşmak gerek. Yoksa anlamayacaklar
Sen kimsin? Niye laf sokayım sana? Senle ne için uğraşayım? Altı üstü bir forum burası. Senin adını almamışım bir defa yazdıklarımdan. Sana yazdığımı nereden çıkardın. Uzak dur bendenArtık bana laf sokmayı bırak uğrasma benle ya
Doğalgazımı kestiler diye yazı yazmıştım. Duygu sömürüsü yapmakla suçladın. O günden beri takıksın banaSen kimsin? Niye laf sokayım sana? Senle ne için uğraşayım? Altı üstü bir forum burası. Senin adını almamışım bir defa yazdıklarımdan. Sana yazdığımı nereden çıkardın. Uzak dur benden
@OğuzHan112, valla çok sabırlı birisin abi.
Doğalgazımı kestiler yemek yapamadım diye yazmıştım sen de doğalgazımı ödemek istemiştin
ahaha hiç güleceğim yoktuŞarabı içip içip bizemi sarıyon napıyon
Onlar da haklı yani, biri sana bilmediğin lisanda iletişim kursa anlar mısın, yok. Bu da öyle bir şey. Hayatı gördüğü, alıştığı gibi anlıyor insan. Ya da 7 yaşındaki çocuğa anlatır gibi olması lazım. Tane tane, nokta nokta anlatmalı.Onlarla onların dilinden konuşmak gerek. Yoksa anlamayacaklar
Bilmem artık saati olmaz bu işinahaha hiç güleceğim yoktu
Swn çok yaşa
Bu saatte içilir mi
Daha annemle ananem yatmadı
Olur olur evdekiler yatınca çıkıyorum bakkalaBilmem artık saati olmaz bu işin
Evet ya niye böyle oldu bende bilmiyorum. Ben yalnız yaşarken bile içmezdim. Tekirdağa taşınınca huyum suyum değişti. Güya ailemin yanına taşınınca hayatım düzene girecekti.Forumda gördüğüm kadar bayağı bir ilaç kullanıyorsun... Bence bir de alkol ekleme üzerine.