Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden geçeni lütfen söyle 😃🤍

Sorun bumu🙂 ne yapalım peki,ne önerirsin. @furkander33,

Belki biraz kafa dinlemek istemiş olamazmıyım..Benle bu kadar niye ilgilisin anlayamadım pek😏

Oyunun kurallarını sevmeyince oynamadım.

Ben şimdi maçı mı yarışı mı izleyeceğim arkadaş 😤

Yanlışa dost, doğruya düşman olmuşlar. Yanlışı doğru, doğruyu yanlış biliyorlar.

Ayh verdim evi kiraya valla. Bir haftada nasıl boşaltıcam evi 😃

Sosyal çevrede insanların herhangi bir zamanda herhangi bir işime yaramayacağını anladığımda onlardan uzaklaşma hızım saatte kaç kilometre acaba 😃

Ayh dışardan gören çıkarcı menfaatçi sanar beni

Halbuki bilmiyorlar ki kendimden vere vere hayat aldı tüm iyi niyetlerimi elimden

Neyse vicdanım rahat.

Sendromsa dibine kadar yaşadık 😬Tam bi Pazartesi 😏

Evin eşyalarını kuzenimin dükkanının alt katına taşıcaz. Eşyalarım yıpranmayacak kiracı elinde 😄

Ne maçtı ama, Galatasaray'a karşı da iyi sonuç alırsak ver elini Avrupa

Başımızdaki piranalar umarım sizi örnek alır.

Son düzenleme:
Güzel bi kahve yapıp dizimi izleme vakti 😌❣️

İstanbula veda vakti yaklaştıkça hüzün çöküyor göğüsümün ortasına. Doğduğum büyüdüğum okuduğum çalıştığım gezdiğim yürüdüğüm şehirden göç etmek kolay olur sandım. Değilmiş ama. Yokluk işsizlik çaresizlik gözün kör olsun. Bizi bu hale getirenler Allah'a hesap verir mi elbet bir gün.

Sıkı tut..ben biraz hırzlı koşarım 🤪

Kural olmazsa düzen olmaz

Bana egolusun dedin.. peki her soruna cevap vereceğim..Tam olarak benden ne istiyorsun🤔?

@furkander33,

Son düzenleme:
Yaban inciri, yalıçapkınım
Örtbas etme aşkını
Çobanaldatan, çit sarmaşığım
Sar bana kollarını

Üst Alt