Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Sadece farkında olman yeterli. Mesala senin kadar çoğu insanın zeki olmadığını, güzel olmadığını ve imkanlarının olduğunu ve özgüveni burda önemli rolde oynar zaten ! Hani bahtın içinde Herzaman her yerde heran dua et! Enazından tahtın varDepresyon için şartlar tam..ama inat ettim girmiycem![]()
Gecmis olsunnn...insan büyüdükçe hastalığında da tek olmayı öğreniyor ne yazık ki ...boşver çok güçlüsün eminim sen....kendine iyi bakhastayım
Iki ailem var biri kan bağı .biri can bagi! Yakında İstanbul’a can bağı ailemin yanına geleceğim görmek için! Hastalandığımda 2000 km ötesinden agliyorlar sızlaniyorlar! Biyolojik ailemse resmen diri diri görmüyor. HayatGecmis olsunnn...insan büyüdükçe hastalığında da tek olmayı öğreniyor ne yazık ki ...boşver çok güçlüsün eminim sen....kendine iyi bak
SagolGeçmiş olsun güzelim,dikkat et kendine@Kirlielmasim
4 5 aydır ölüm derecem hergun katlaniyor ! Yaşam alanım kalmadı resmen can çekişiyorum oyuzden İstanbul’a kaccam birkaç gün belki güzel bişey olur! Olümden öte yaşadıklarım arkadaşımVar mı ölümden öte ölüm...
Yusuf islam sağlıklı beynin olduğu belli ! Benimki süzgeç bulaşık sabunu olmuş yaşananlardan! Türkiye’ye olayları soğutmak ve ailemi görmek için geliyorum bide aşık olduğum kerata var onu görmeyi çok isterim@lijepa, nereye gidersen git ne yaparsan yap kendinden kaçamaz insan. Yaşamak herkesin hakkı ama ölüm herkesin bahtıdır.
İnsan hakkı olanı değil bahtında olanı yaşar. Bu yüzden derler ki insanoğlu; bahtı karadır. Umarım sizin için herşey birgün düzelir. Zaten düzelecekte...