Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden geçeni lütfen söyle 😃🤍

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu koca şehirde tek başıma yaşamaktan korkmuyorum da insanlara merhamet etmekten korkuyorum. Kime merhamet ettiysem tokatı yedim.

Depresyon için şartlar tam..ama inat ettim girmiycem😒
Sadece farkında olman yeterli. Mesala senin kadar çoğu insanın zeki olmadığını, güzel olmadığını ve imkanlarının olduğunu ve özgüveni burda önemli rolde oynar zaten ! Hani bahtın içinde Herzaman her yerde heran dua et! Enazından tahtın var🤍

Vallahi yağıyor. Öğrencilerle ufak bir kartopu etkinliğiyle taçlandırdık 😂

Yine bir 5 şubat gecesi, 6'sına uyanamayan binlerce kişi.
Ve yine o gün olduğu gibi; kar yağacakmış diyor haber bültenleri ve uyarıyor sarı kod ile ülkemin şehirlerini.

Sözün bittiği yer işte bu olsa gerek, düşündüm düşündüm tarifleyecek kelime bulamadım😢Sadece sesini duyamadıklarımız hakkını helal etsin😔

Son olan olaylardan sonra huyum suyum değişti karakterim oldukça değişte ! Yıllarca değişmez denen degişti

Gece gece hastayım midem çok kötü üşüyorum! Onceden neyin var canım deyip wtrafimda dönen ailem vardı! Simdilerde tek başına bi evde hastayım telefonla arasamda gelen yok giden yok ! Sahi

Gecmis olsunnn...insan büyüdükçe hastalığında da tek olmayı öğreniyor ne yazık ki ...boşver çok güçlüsün eminim sen....kendine iyi bak
Iki ailem var biri kan bağı .biri can bagi! Yakında İstanbul’a can bağı ailemin yanına geleceğim görmek için! Hastalandığımda 2000 km ötesinden agliyorlar sızlaniyorlar! Biyolojik ailemse resmen diri diri görmüyor. Hayat

Sabah vertigo atağıyla uyanmak..off offf🤦🏻‍♀️

Üstadım dedikine! Birisi ile aran bozulduğunda hala dedikodu yapıp kötülemiyorsak bu bizim güzel sohbete güzel günlere saygımızdandır !

@lijepa, nereye gidersen git ne yaparsan yap kendinden kaçamaz insan. Yaşamak herkesin hakkı ama ölüm herkesin bahtıdır.
İnsan hakkı olanı değil bahtında olanı yaşar. Bu yüzden derler ki insanoğlu; bahtı karadır. Umarım sizin için herşey birgün düzelir. Zaten düzelecekte...

@lijepa, nereye gidersen git ne yaparsan yap kendinden kaçamaz insan. Yaşamak herkesin hakkı ama ölüm herkesin bahtıdır.
İnsan hakkı olanı değil bahtında olanı yaşar. Bu yüzden derler ki insanoğlu; bahtı karadır. Umarım sizin için herşey birgün düzelir. Zaten düzelecekte...
Yusuf islam sağlıklı beynin olduğu belli ! Benimki süzgeç bulaşık sabunu olmuş yaşananlardan! Türkiye’ye olayları soğutmak ve ailemi görmek için geliyorum bide aşık olduğum kerata var onu görmeyi çok isterim🇹🇷❤️oyuzden geliyorum ! Naçizane cevabın için teşekkür

sen arkamdan konuş sonrada niye selam vermiyor diye etrafa sor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt