Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden geçeni lütfen söyle 😃🤍

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ankaralı varsa lütfen yardımcı olsun: Havalar orada çok mu soğuk, çok mu kalın giyinmeli?

Esenboğa havalimanından Kocatepe Camisine (civarında işim var) gideceğim. Hangi otobüs, kart vs ne yapmam lazım?

İnsanlar ansızın ölüyor..dün dayımı kaybettim;bugün toprağa verdim🥺lütfen insanları üzmeyin, dinlemeden anlamadan yargılamayın,ileri geri konuşup acısına acı katmayın,3 günlük bile olmayan bir dünya da yaşıyoruz,lütfen!sadace lütfen.

Bu mesaj hiç bir kimseyi refere edilmemiştir..Artık bu açıklamayı'da yazma zorunda kalıyoruz..çok üzgünüm,sadece üzgün 😔

Bu mevsimde acayip soğuktur...yani baya kalın giyinin.... havaalanında inince görürsünüz havas otobüsleri vardır onların Kızılay'a gidenine binin...sorun camiye nasıl giderim diye tarif ederler....zaten yürüyerek Kızılay dan 10 dklik yer Kocatepe...

Başınız sağolsun... mekanı cennet olsun...
Not aldım hocam. Çok teşekkürler 🙏

İnsanlar ansızın ölüyor..dün dayımı kaybettim;bugün toprağa verdim🥺lütfen insanları üzmeyin, dinlemeden anlamadan yargılamayın,ileri geri konuşup acısına acı katmayın,3 günlük bile olmayan bir dünya da yaşıyoruz,lütfen!sadace lütfen.

Bu mesaj hiç bir kimseyi refere edilmemiştir..Artık bu açıklamayı'da yazma zorunda kalıyoruz..çok üzgünüm,sadece üzgün 😔
başınız sağ olsun

Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabırlar ihsan eylesin.

Ölümü unuttuğumuz şu dünyada ne çok saçma şeyi dert ediyoruz kendimize, para mal, mülk, kırgınlık kavga gurur.. yarın öleceksin deseler bu kadar rahat tartışabilir miyiz sevdiklerimizle?

"Yarın görüşürüz haftaya ararım, tatilden sonra oradayım"ne basit kurduğumuz cümleler.. hiç ölmeyecek gibi kibirli ve gururlu yaşıyoruz.

Keşke bir gün çıktığımız kapıdan geri giremeyeceğimizi yattığımız yataktan uyanamayacağımızı ve her an ölecekmiş gibi merhametle sevgiyle saygıyla yaşayabilsek.

Aslında hiç kızgın değilim, üzülüyorum sadece şu kötü kalpliliğinize .

Uykum gelir ama uyuyamam, yıllardır yıllardır yıllardır hep böyle.

Hele yarın önemli bir şey varsa hiç uyuyamam, uykusuz geçer önemli günlerim.

Gezdiğim gördüğüm şehirler

İstanbul
Kocaeli
Bursa
Balıkesir
Çanakkale
Manisa
İzmir
Kütahya
Denizli
Bilecik
Eskişehir
Bolu
Adana
Osmaniye
Çorum
Adıyaman
Trabzon

Bütün kış gribi eş geçmeden devam ediyorum....ay bı bit artık hastalık 🤧

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt