Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Bu mevsimde acayip soğuktur...yani baya kalın giyinin.... havaalanında inince görürsünüz havas otobüsleri vardır onların Kızılay'a gidenine binin...sorun camiye nasıl giderim diye tarif ederler....zaten yürüyerek Kızılay dan 10 dklik yer Kocatepe...Ankaralı varsa lütfen
Başınız sağolsun... mekanı cennet olsun...sadece üzgün
Not aldım hocam. Çok teşekkürlerBu mevsimde acayip soğuktur...yani baya kalın giyinin.... havaalanında inince görürsünüz havas otobüsleri vardır onların Kızılay'a gidenine binin...sorun camiye nasıl giderim diye tarif ederler....zaten yürüyerek Kızılay dan 10 dklik yer Kocatepe...
Başınız sağolsun... mekanı cennet olsun...
başınız sağ olsunİnsanlar ansızın ölüyor..dün dayımı kaybettim;bugün toprağa verdimlütfen insanları üzmeyin, dinlemeden anlamadan yargılamayın,ileri geri konuşup acısına acı katmayın,3 günlük bile olmayan bir dünya da yaşıyoruz,lütfen!sadace lütfen.
Bu mesaj hiç bir kimseyi refere edilmemiştir..Artık bu açıklamayı'da yazma zorunda kalıyoruz..çok üzgünüm,sadece üzgün![]()
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabırlar ihsan eylesin.İnsanlar ansızın ölüyor..dün dayımı kaybettim;bugün toprağa verdimlütfen insanları üzmeyin, dinlemeden anlamadan yargılamayın,ileri geri konuşup acısına acı katmayın,3 günlük bile olmayan bir dünya da yaşıyoruz,lütfen!sadace lütfen.
Bu mesaj hiç bir kimseyi refere edilmemiştir..Artık bu açıklamayı'da yazma zorunda kalıyoruz..çok üzgünüm,sadece üzgün![]()
Geçmiş olsun. Artık soğuk algınlığı zor geçiyorBütün kış gribi eş geçmeden devam ediyorum....ay bı bit artık hastalık![]()
Çok teşekkür ederim...evet ya süründuruyor resmen....birde herkes gripGeçmiş olsun
Çok geçmiş olsun efem...Bütün kış gribi eş geçmeden devam ediyorum....ay bı bit artık hastalık![]()