Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden geçeni söyle

Sabah 7,2 yzıyordu 6,2 ye inmiş indirime girdi herhalde

Fal baktırmak istiyorummmm.... şöyle güzel fal bakanı bulmakta zor artık.....pofff

Tarot falı in 👍🏻Kahve falı out👎🏻 😄

Valla cidden varsa çevrenizde iyi bilen fal bakan biri bana da yazın adını....

8736 tane WhatsApp grubu var.Bi gruba yazacağım şeyi alakasız bi gruba yazıp rezil olmam normal bence 😬😭

Ne kadar dikkatli olursam olayım bazı şeyleri geç fark ediyorum

Dün akşam enerjim tavandı yarın evi şöyle temizliycem vs vs ..Şimdi koltukta yayılmak daha cazip geliyor 🥲Leyla abla çabuk dön 😆😏

Vakit varken tomurcuklarını topla, zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek yarın ölüyor olabilir..

Ambulans a fermuar sistemiyle yol vermeyi ogrenemeyecek bu millet 😡

Açmayı bilmiyorlar işte o yüzden

Bazen bir kelimede, Bazen bir cümlede...

Düğün konvoyunda yol kesip havaya ateş açan, ambulansa yol vermeyen, doğaya ve hayvanlara zarar veren saygısız insanlardan nefret ediyorum.

Kelimeler kifayetsiz kalmaz aslında,
sadece, insanlar yazamaz yutkunduklarını...

Lijepa( liyepa) boşnakcada güzel demek! Kedim olursa adını koyacaktım! Aynı irka sahip Hırvat ve sırplara da aynı anlamdadır! Benim ailem dedemler Sırbistan Karadağ arası bölünen Avrupa’nın Avrupa’da son sancağı bıraktığı adı o bölgeden gelir! Sancak kokenlı bosnagım! Çoğu orda sınır ve sınırları korumuştur Osmanlı için ! Yani Türk milleti ve beraberlik için! Eleştiri değil . Bence benim aklıma ilk gelen Hırvatlar olmaz ! Saygılarımla

Bosna ve sancakta ! Türk bayraklı Türk temasız bişey kesinlikle görürsünüz! Çok uzakta bi Instegram sayfasın da bile!🇹🇷

Cok begenip uygun bedenini bulamadigim, yine de kucuk bedenini aldigim kiyafetin icine sigmaya basladim yavastan. Oleeyy diyorum. :)

Üst Alt