Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden geçeni söyle

Ne içiyorsanız bir kere deneyeceğim.. aynı kafayı yaşar mıyım denemekte fayda var 😇🫡

Komik komik işler bize de iyi gülüşler 😂

14:00 ve 22:30 arası ilk önce gönüllü işim için tiyatroda ydım orda çalıştım sonra 21:30 a kadar Hollandacam vardı ! Öptüm kendimi kutluyorum maşallah ! Kedim özlemiş Sevim

Aynen bu durumu bana yaşattığınız için teşekkürler.. utanıyorum gerçekten..sağolun birşey demiyorum

Sıradan engelliyorum kusura bakmayın

Öyle tanıyor öyle biliyor öyle sanıyor nereden bilsin ki?

Bilmek için tanıyor.. sanmak için görüyor olması gerekmez mi?

Ne kadar kötü kalpli pislik insanlarsınız.. hiç görmediğim duymadığım bilmediğim şeyleri sayenizde öğrendim teşekkür ederim

İyi bi yerde çalışmak için çabalıyorum! Sedeften dolayı bazen romatizma ya benzer ağrı ve yorgunluklarım var! İlaçta biraz sersemlestirşyo! Çalışırken çok eğlenceliyim sonrası evde bi yerde sabit saatlerce oturuyorum! Para için çalışmıyorum evet saygı için saygı zor kazanılıyor😔

Önce bayram tatili sonra yaz tatili. Buraları özlicem. Boş vakitte oyun oynamak güzeldi. Ama birazda gezmek lazım. Kendinize iyi bakın
Herkesin bayramı kutlu olsun şimdiden

Annemden gelen en nefret ettiğim mesaj tipi 🤦🏻‍♀️:
Teyzeni ara,.. X'i ara geçmiş olsun de..,X'i ara hayırlı olsun de ....... 🤦🏻‍♀️

Aradaysa iyi yine.Annem sürekli bi direktif halinde 🤭 Bir de takibini de yapar söylediği yapılmışmı diye 😅

Üst Alt