Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden geçeni söyle

Muhakkak bir gün
Seninle ben
Aynı anda
Birbirimizi düşüneceğiz, yeter ki sen ömrünün herhangi bir saniyesinde de olsa beni düşün.

Nazım Hikmet Ran | Piraye'ye Mektuplar

Bu gün de güzeldi

Bir kuruma gittim, yalan attılar ve mevzuat böyle dediler. Haklıydım ve saldım kendimi; gelene gidene bağırdım, kızdım. Yalan atıyorsunuz, böyle bir mevzuat yok dedim. Gelin bu durumu tutanak altına alalım, siz benden ben sizden şikayetçi olalım dedim. Adamlar en hızlı şekilde işimi halledip gönderdiler :))

Öyle bir toplum ki... Öyle bir toplum ki kötü ol diyor. İyi olursan anandan emdiğin sütü burnundan getireceğiz diyor. Bak sen kötü ol, o zaman gör bak nasıl el üstünde tutuyoruz seni diyor. Kaba ol, hakkını ara, bağır, kız bize diyor. En ufak toleransta seni pişman ederiz diyor.

Son düzenleme:
Muhabbet bağından bir gül daha eksilmiş :(

Boz bulanık seller gibi
Dağ başında güller gibi
Erişilmez düşler gibi
Sevdalandım sevdalandım

Gündüz müydü gece miydi?
İçimdeki çiçek miydi?
Aşka doğan güneş miydi?
Sevdalandım sevdalandım.

Gözler başka kirpik başka
Gülüşleri bir bambaşka
Nasıl düşmez gönül aşka?
Sevdalandım sevdalandım.

Serin bahar yeli gibi
Sanki ilk yaz günü gibi
Bir güzele deli gibi
Sevdalandım sevdalandım

Dünya dursun kalbim dursun
Sevincimi herkes duysun
Canım benim canın olsun
Sevdalandım sevdalandım ❤️

Çok gülünç bir durum

Hadi Ben hakkımı helal ettim diyelim

Herşeyin sermayederi olan sahibi olan Allah affedecek mi ?

Şu kafamıza kazınan şarkı sözlerinin anlamsızlıkları, isyankar ruhaniyeti nedir yahu.🫨 Biri, ruh haline göre şarkı yazıyor hayatımızı ve alemimizi berbat ediyor. Bir de kudsiyet adfetmiyorlar mı Allah'ım🤦‍♀️

Hakikaten sihirli bir değnek olsa kafamdaki anlamsız şeyleri silerdim.

Anlamsız müzik dinlemeye son

Yarım tonluk uzay istasyonu kontrolden çıkmış Mayıs ayında dünyaya düşecekmiş düşme riskinin en yüksek olduğu yerlerde Mısır Suriye Türkiye azerbaycan'mış başımıza bir o düşmedi zaten o da gelsin de tamam olsun

8-14 Myıs arası

Uyumadım, her ne bok yediysem midem uyutmadı ! İşe gideceğim uykusuz halimle. Dışarıda yemek yemeğin, inanın kar etmek için her şeyi yedirir bunlar bize. İsveçli, Norveçli değil bunlar, sağlığımız onlar için en fazla espri konusu olabilir. Zerre kadar umurlarında olmaz. Haa ama tabi lafa gelince başka. Bizden iyisi yok, İrfan da Erdem de bizim adımız zaten.

Benden canımı iste kullandığım parfümün adını isteme 😅Bi tek ben öyle kokmalıyım🤣🤪

Bu temu yu turisti yakalayıp zorla dükkana sokan bizim esnaflara benzeten bir tek ben miyim acaba?

Alnımi cizmisim baya fena hemde...hiç farkında da değilim nasıl olduysa...alın yazımın üstüne çizik atıp yeni sayfa açıyorum sanırım 😇

364 gün cam kenarında yol gözleyen annelere, bir günü ayıran sevgili evlatlar;
-Gün gelir devran döner...

☘️💩 ben niye ağlıyorum ya aaaa kafayı yedim iyice,hasta olmak bana yaramıyor 🤦🏻‍♀️

Bir an mesaj sayısı artmıyor gibi geldi, oyunlar bölümüne yazdığım için mi acaba..

Hz aliye sormuşlar dünya nedir diye

Hz. Ali r.a.;

Helalinde hesap

Haramında azap olan yerdir demiş...

Helalin Bike hesabını vereceğiz harama ne gerek var 🧐

Üst Alt