Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden Geçeni Yaz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tenê
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Keşke devlet baba da çalışsaydim da gerekli gereksis her gün havadan sudan maaş alsaydım

4 adet milli piyango bileti almıştım, hiçbirine hiçbir şey çıkmadı. Kesin hile yapıyorlar (!)

Ben yıllar önce bıraktım bilet almayı 🤭

Dün ve bugün nereyi arasam veya nereye ulaşmaya çalışsam yeni yıl tatili tek gariban benim galiba çalışan anlamadım ki. Dünyayı sanırım bana bırakmışlar :))

Sen engel koy felek, ölmek var dönmek yok. Zaten de başka çare yok

İnsan sevmediğim doğrudur
Tekken de canım çok sıkılıyor :)))

O değil de nasıl bi düşmeydi benim ki ya🤣🤣🤣

İnsanlarla dalga geçmek ne tür bir psikolojik işkence bilemiyorum

Erkek adam sevdiği kızı başka kızlarla kıskandırmaz.sevdigi kızla başka kızları kıskandırır....!!!

Ne demiş Şair ; Aşk Olduğun Yerde Gece Ve Karanlık Asla Olmaz...

Biz farklı mevsimin çiçekleriyiz,seni yaşatan yağmur beni öldürür...

Ülkece kurnazlık hastalığına yakalanmışız. Ahlakı sinsi sinsi yok eden bu hastalığın dermanı da yok.

Modumun neden düşük olduğunu buldum 🤔Hastanede yattığım zamanlarda ki eşofmanım var üstümde 🙄 Yani ondan sanırım 🤷🏻‍♀️

Yarınları bekler, bir şeyler güzel olacak sanırdım...

Güvendiğim duvarlar tek tek üzerime yıkılsa bile benden duyacağınız tek kelime iyiyim...

Degerinizi bilmeyen insanlar icin mücadele etmeyin demiş,
Can Yücel ve eklemis,
Onlari layık olduğu insanlara bırakın ve sakın arkaniza bakmayın...

İnsan ne zaman görmeye başlar mübarek.

Hayaller gerçeklerle çarpışıp
Hayalleri yerle bir edince görmeye başlarsın azizim....vesselam

Ait Olduğun Yeri Bulmak İçin, Bazen Kaybolman Gerekir..

Tutsak Sevdamın Gardiyanı Geceler, Tahliye Umuduyla Geçti Seneler..

Son düzenleme:
Çok sıkıldım 🙄☁️ Biraz güneş görmek istiyorum ☀️

Bazen iki insanin birbirlerine ne kadar ihtiyaclari oldugunu anlamalari icin yollarinin ayrilmasi gerekir.

Menfaat sandalyeye benzer: Başında taşırsan seni küçültür, ayağının altına alırsan seni yüceltir.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt