Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden Geçeni Yaz

Güneydoğuyu salgın vurmuş. Haberlere çıkıyordu ve bu akşam çocuğu götürmek durumunda kaldım. Sıra numaram 217, sıra ise 83teydi. Müşaade odasında yer yok, ayakta serumun bitmesini bekliyorsun. Bir işlem için yarım saat sıra beklemek zorunda kalmak... Şuan bende de halsizlik başladı... Dikkat edin kendinize, aciller tıklım tıklım.

Konunun yıllarla ilgisi olmadığını neden anlayamıyor bazıları 🙃

4 adet milli piyango bileti almıştım, hiçbirine hiçbir şey çıkmadı. Kesin hile yapıyorlar (!)

Ben yıllar önce bıraktım bilet almayı 🤭

Dün ve bugün nereyi arasam veya nereye ulaşmaya çalışsam yeni yıl tatili tek gariban benim galiba çalışan anlamadım ki. Dünyayı sanırım bana bırakmışlar :))

Sen engel koy felek, ölmek var dönmek yok. Zaten de başka çare yok

Çok şükür Samsun'a kar düşmüştür bembeyaz gelinlik gibi❄️❄️

Durmam gerektiği yerde duruyorum yine de beceremiyorum 🙁ama ben ağlamak istemiyorum ki...

Geçen yazın son yüzünden kiraz vişne yiyemedik ins dön olmazda kiraz vişne yeriz 😎😎

Ne güzel bir sınıf arkadaşı grubumuz var. Herkes özverili paylaşımcı seviyorum bu insanları 🙏🧿🦋

O değil de nasıl bi düşmeydi benim ki ya🤣🤣🤣

İnsanlarla dalga geçmek ne tür bir psikolojik işkence bilemiyorum

Üst Alt