Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden Geçeni Yaz

Elhamdülillah, bir okuyucum daha "Hayatıma Doğan Güneş 2.Cilt-Güneşim Battıktan Sonra" isimli eserimi okudu ve çok beğendi. Final her okuyucumda olduğu gibi kankam @alitzelll🌈 e de dokundu. 🥹 Başka türlü o aşkı efsane yapamazdım kanka, harika bir kurgu oldu. Yeğenin Cengiz'in bütün tepkilerine rağmen vazgeçmedim ve iyi ki böyle yazdım. Gerçi kendi yazdığım final, kendimi de çok etkiledi ya. 3-4 saat eve giremedim. Emeğe değmiş olduğunu görmek, bir yazar olarak beni çok mutlu ediyor. Gerçi senin finalinde hayatımın yarısını bıraktım ya...

Evt gerçekten cok duygusal ve sürükleyici bir kitapti sonunun öyle bitmesi içimi paramparça etmesine rağmen muhteşem bir kurgu olmus başarıların daim olsun...

@EMRAHBV

1 Hafta sürecek olan gece vardiyasına başlamış bulunmaktayım. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun :D

Bir gün de bitirdiğim; duygusal, romantik, acıklı ve sürükleyici bir hikâye... @EMRAHBV arkadaşımın büyüleyici hayal dünyası, finaliyle beni mahvettin kardeşim, eline emeğine sağlık, yolun açık olsun. 📚🖊

@alitzelll🌈, Allah razı olsun kardeşim; final her zamanki gibi beklediğim etkiyi gösterdi, okuyucularımı üzmeme rağmen, başarıya eriştiğimi görmek güzel bir duygu. :) Nice kitapları okumanı dilerim.

O beni, ben de onu bekliyordum.
Ve hiç konuşmadan bir gün daha sona eriyordu.

Karamelize bisküvi kreması kavanozu çık aklımdan, çıık😑🙄

4 yılın sonunda bir gencin hayatına dokunabildiğini anlamak, özellikle de bunu bizzat onun ağzından duymak çok değişik bir hismiş. Umarım hayatları boyunca mutlu olurlar.

Güzelimmm, Güzellik Vasfına En Çok Yakışanım.
Duâlarımdasınız.

2ofe7ik.gif

Çok şükür bu gecenin de sabahını yaptık :)

Aman Emrahcığım; bundan sonraki kitap finallerinde çok dikkat et, bu deli kardeşin elinde sopayla bekliyor seni, kıtır kıtır keser valla. 😁😁😁🙈📚🖊

@alitzelll🌈, Haydi be, senin yazdığın yorumdan sonra sosyal medya patladı be.😁🙈 Hayatım boyunca unutamayacağım dedin, çok üzüldün, ağladın ve duygulandın. 😞🥹🤲📚🖊 Ben bir daha böyle bir final yazmadan önce, manzaralı yere mezar almam lazım, sen de gördün, herkes finali konuşuyor. 🥹☺️🥹🤲🖊 Yoksa sonrakine Emrah'a hücum diye satırlarla peşime gelirsiniz. 😁😁😁🙈

Hahaaa🤣

Neyse uymuycam şeytana😂👍 rahat olun🤣

İki dk çıktım nasilda dedikodumu yapmışlar 🙃😂😳

Yürek yememe gerek yok bazen harbiyiz bazen barbiyiz😉👍

Son düzenleme:
Aklıma gelmişken; Belediye Avukatta veriyor mu🤣

Üst Alt