Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden Geçeni Yaz

Çok direndim ancak son üç gün fındığın kurutulmasından kaçamadım. Bunların hepsi bu sene fındıktan iyi yırttın dediğin için oldu güzel insan, olsun senin de canın sağ olsun.

@Mara, evet yumuşatıyor saçı yatırıyor ama gün sonunda tekrar saçımın dikleşleştiğini gördüm, belki de bana öyle gelmiş de olabilir bir kaç kez daha deneyeceğim :giggle: :giggle:

3U3PkZp.jpeg

• Beğen
Reaksiyonlar: Mara
Kravat takmasını çok sevmeme rağmen, bir türlü bağlamasını beceremiyorum. 😄🙈 Kadıköy'de kravatlı bir abimize rica ettim; öyle bir kravat bağladı ki Ayrton Senna'nın Monaco savunmasındaki gibi kusursuz oldu. 😍😇🤲 Kravat bağlama konusunda garanti ihtisas yapmışsın. 😄🙈👏MaşAllah SübhanAllah abim benim, Senna vari inat ve mücadele hırsıyla bunu da mutlaka öğreneceğim inşAllah. 😊🤗☺️🤲 Masterclass kravatla nikaha gidelim bakalım. 😄☺️🤗😍

kim ne derse desin insanı aldığı saatin evladiyelik olduğunu bilmesi hissi bile mutlu ediyor, kıyafetler de öyle değil mi belki de belli bir zaman sonra sıkılıyoruz ama uzun yıllar kullananıcacağının vaad edildiği elbiseler insana daha da cazip geliyor.

kasabamızda köy çeşmesinin önüne iki tane yavru köpek bırakmışlar madem bakamayacaksın hayvanı neden kısırlaştırmadın, bu terördür ağır cezalar gelmeli.

yok. yok bir kurtarıcı gelmeden biz toplumsal siyasal ekonomik hayatımızı düzenleyemeyeceğiz. kurtarıcı bekleme hastalığı imiş, bal gibi de kurtarıcıya ihtiyacımız var. aklı başında insan kıtlığı var idraki kapasitesi gelişmiş insan kıtlığı var.

Seninle görüşmek çok iyi geldi Özkan'ım, her yazarın senin gibi editörü olsun. 😇☺️📚🖊

yeğenim kulaklık istedi kablolu. pc ye bağlayacakmış, 500 tl verdim aldım, babam geldi münakaşaya başladı benimle, niye aldın neden aldın, bize danış, para para.... anlatamıyorum moralen iyi olmak benim için çok önemli, beni yormayın dedim bu durumu anlatım, zaten zorlanıyorum çalışmakta, şu an bıraksam işi emekli maaşı alırım diyorum, hep aynı şeyi söylüyormuşum. ama nefsine münakaşa etmek hoş geliyor zevk alıyor :D kocaman adam annem bile benimle çekişmiyor nedir bu hali anlamıyorum:D

Bekle beni Konya, nişanına hazırım İlyas'ım. 😊😍

Bu sene nasip olursa 4. vilayet.🤗

Üst Alt