Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden Geçeni Yaz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tenê
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İlk uzun yolumu yaptım 😄🚗 Güzel ve yorucuydu 🙃
Merhaba İzmir ❤️

Çok direndim ancak son üç gün fındığın kurutulmasından kaçamadım. Bunların hepsi bu sene fındıktan iyi yırttın dediğin için oldu güzel insan, olsun senin de canın sağ olsun.

@Mara, evet yumuşatıyor saçı yatırıyor ama gün sonunda tekrar saçımın dikleşleştiğini gördüm, belki de bana öyle gelmiş de olabilir bir kaç kez daha deneyeceğim :giggle: :giggle:

3U3PkZp.jpeg

• Beğen
Reaksiyonlar: Mara
Kravat takmasını çok sevmeme rağmen, bir türlü bağlamasını beceremiyorum. 😄🙈 Kadıköy'de kravatlı bir abimize rica ettim; öyle bir kravat bağladı ki Ayrton Senna'nın Monaco savunmasındaki gibi kusursuz oldu. 😍😇🤲 Kravat bağlama konusunda garanti ihtisas yapmışsın. 😄🙈👏MaşAllah SübhanAllah abim benim, Senna vari inat ve mücadele hırsıyla bunu da mutlaka öğreneceğim inşAllah. 😊🤗☺️🤲 Masterclass kravatla nikaha gidelim bakalım. 😄☺️🤗😍

kim ne derse desin insanı aldığı saatin evladiyelik olduğunu bilmesi hissi bile mutlu ediyor, kıyafetler de öyle değil mi belki de belli bir zaman sonra sıkılıyoruz ama uzun yıllar kullananıcacağının vaad edildiği elbiseler insana daha da cazip geliyor.

kasabamızda köy çeşmesinin önüne iki tane yavru köpek bırakmışlar madem bakamayacaksın hayvanı neden kısırlaştırmadın, bu terördür ağır cezalar gelmeli.

yok. yok bir kurtarıcı gelmeden biz toplumsal siyasal ekonomik hayatımızı düzenleyemeyeceğiz. kurtarıcı bekleme hastalığı imiş, bal gibi de kurtarıcıya ihtiyacımız var. aklı başında insan kıtlığı var idraki kapasitesi gelişmiş insan kıtlığı var.

Seninle görüşmek çok iyi geldi Özkan'ım, her yazarın senin gibi editörü olsun. 😇☺️📚🖊

yeğenim kulaklık istedi kablolu. pc ye bağlayacakmış, 500 tl verdim aldım, babam geldi münakaşaya başladı benimle, niye aldın neden aldın, bize danış, para para.... anlatamıyorum moralen iyi olmak benim için çok önemli, beni yormayın dedim bu durumu anlatım, zaten zorlanıyorum çalışmakta, şu an bıraksam işi emekli maaşı alırım diyorum, hep aynı şeyi söylüyormuşum. ama nefsine münakaşa etmek hoş geliyor zevk alıyor :D kocaman adam annem bile benimle çekişmiyor nedir bu hali anlamıyorum:D

Bekle beni Konya, nişanına hazırım İlyas'ım. 😊😍

Bu sene nasip olursa 4. vilayet.🤗

Konya'dan selamlar. 🤗 Harika bir köy ve ömrümde görmediğim misafirperverlik, nişana gelelim dedik, neler kurduk burada. 😁🙈🖊📚

Pazartesi büyük bi sendrom beni bekliyor ya da depresyon mu desem 🙄🙂‍↔️

Yeniden yeni biz olarak....

Keşke....

Belki....

Olur ya....

Olacak ....

Hayatımda ilk kez çocukluktan beri hayranı olduğum biriyle tanıştım🫠Aiiyy Hakan Peker naralı tepkiminde etkisiyle adam bizi masasına davet etti 😅 tatlı bi sohbet gerçekleştirdik 🥰

Konya'ya da veda, Allah'a emanet olun. İnanılmaz güzel oldu. 😍🤗😇 Veda çok üzücü olsa da İstanbul bizi bekler.

Buradaki bazı mesajlar sildirilmiş bence kal. Herkes kimin ne olduğunu öğrenmeli...

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt