Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İdrar yolları enfeksiyonundan kurtulmak için D-MANNOSE vitamini öneriyorum

kral1kral1

biri:

Cranberry Ekstresi 720mg
Proantosiyanidin 72mg
D-Mannoz 280mg
Ursolia 200mg
Vitamin C 120.4mg

diğeri:
Cranberry Ekstresi: 720mg
Proantosiyanidin: 72mg
D-Mannoz: 280mg
Ursolia: 200mg
Vitamin C: 120.4mg

Ben olsam şunu denerdim: Zade Vital Fixmix Sistifix 100 ml
Turna Yemişi Ekstresi : 720mg
Proantosiyadinin : 72mg
D-mannoz : 500mg
C Vitamini : 60mg

Herkese Selam

Elimde son 1 adet Now D-Mannose 900 mg Cranberry 90 Kapsül mevcut

İstanbul içi elden teslim,diğer şehirlere kargo yapabilirim.

Arkadaşlar d mannose zade vital ve Ege üniversitesi beraber üretiyor. Hem daha ucuz sistifix sıvı ve kapsül formu var kullanabilirsiniz.

Herkese Selam

Elimde son 1 adet Now D-Mannose 900 mg Cranberry 90 Kapsül mevcut

İstanbul içi elden teslim,diğer şehirlere kargo yapabilirim.

Merhaba arkadaşlar
6 aydır d mannose kullanıyorum ve hiç idrar yolu enfeksiyonu olmamıştım, olduğum takdirde buradan sizlerle paylaşacağımı söylemiştim. 6 ay sonunda ilk kez idrar yolu enfeksiyonu oldum, fakat benim ihmalim yüzünden çünkü; 3-4 günde bir düzenli kullandığım d mannose yi içmeyi unutunca (tam 14 gün) sonunda şifayı kaptık. Neyse ki doktor antibiyotik başladı (CİPRO) ve şükür enfeksiyondan kurtuldum. Bu da bana bir ders oldu bir daha içmeyi unutmam herhalde, haftada bir alsam da yetiyor bana bir haftayı geçtikten sonra zaten idrar kendini belli etmeye başlıyor yavaş yavaş Bulanık olmaya ve kokmaya başlıyor ve anlıyorum enfeksiyonun geleceğini ben de tedbiri mi alıyorum. Sonuç olarak düzenli kullanıldığında eminim ki idrar yolu enfeksiyonu problemi ortadan kalkacaktır, tekrar bir problem yaşarsam buradan sizlerle paylaşırım. Sağlıklı günler.

Arkadaşlar oncelikle hepinize geçmiş olsun. Ben d.mannozu amerikadan getirttim kullanıyorum ama hala geçmedi kutu bitmek uzere ilk 1 hafta günde 3 defa aliyidum birkacgundur 2 aliyorum hala bir deişiklik yok dozumu yanlış kullanıyorum acaba bilgi verebilirsiniz acaba.

Crenbery. D mannose içinde 1000mg d mannose 400gr crenbery 60mg c vitamini var yesil kutu nettekinden fotoğrafını çekilmek istedim ama olmuyo

Ayc

Önce enfeksiyona neden olan her sorunun ortadan kaldırılması lazım. Enfeksiyona neden olan sorunlar var olduğu sürece hiç bir şey çözüm olmaz.
Bir diğer konu da, ben bu d-mannose konusu ilk açıldığında 4 farklı ürün denedim. Bende sadece bir tanesi (Now d-mannose) olumlu etki gösterdi (bu saçma gelebilir ama böyle oldu)

Gunde kaç kapsul kullanıyorsunuz ve kac gün ?

D mannose içerikli birsürü urun var bende aldim amerikadan getirttim faydasını görmedim 1 kutu bitmek üzere hangisini aldınız resim cekip yollayabilirmisiniz

bi ilaç vardı yıllar önce kullanmıştım anında etkili olmuştu adını hatırlarsam yazacağım

Bendekinde crenberry d.mannose yaziyo gnc nin. bundada d.mannose sonucta günde 3 bazan 4 defa alıyorum belim kalcama kadar vurdu ağrısı Çıldıracam cok fazla antibiyotik kullandım 4 ayda 5 kutu antibiyotik 1 kutu iğne bitiyo yine basliyo neyi yanlış yapıyorum kapsul şeklinde direk suyla yutuyorum ilaç gibi lütfen yardım edin. Normalde kaç günde etkisi goruluyo kullananlardan yardım ıstiyorum 05063812701 telefon numaram arayadabilirsiniz. Tesekkurler

Sadece e.coliyimi yok ediyor d. Mannose başka bakterileri yok etmiyomu

Arkadasim toz şeklinde olanın fotorafini atarmisin çok çeşidi var bu d mannose un

Bir yerde günde 3 4 defa toz olani makbul demissin başka bir başlıkta kapsul olanının haftada 3 defa yazmışsın hangisi?

Salih demir kizilcigi nasıl kullanıyorsun? Günde kaç defa, tazemi kurumu biraz bilgi verirmisin.

Bende burada okuyarak aldım kullandım
Bu mikemmel bişey ,)

Mehaba arkadaşlar.
D-mannose gerçekten bazı bakteri çeşitlerinde inanılmaz faydalı ama sadece e.coli ve enterococus faecelis.
Bunun dışında faydası yok.
Benim engellik durumum yok fakat berbat bir bakteriyel prostatit rahatsızlığım var.
Bu takviyeyi Turkiyede bulmak ise or biraz.
Bu ara bir yerden temin edebildim ve ellerinde iki adet daha var gözüküyor.
Almak isteyen olabilir.
Ama yukarıda yazdığım bakteri çeşitlerinin dışında hiç bir yardımı yok.
Boşa masraf olmasın.
Hepinize sağlık ve uzun bir ömür dilerim.

https://www.vitaministe.com/urun/gnc-cranberry-d-mannose-60-capsul

sürekli idrar yolu enfeksiyonundan muzdarip biri olarak Now d-mannose ürününü ben de denemek istiyorum. bu ürünü amerika'dan getirebilecek biri var mı?

OturanBoğa

Zade Vital Sistifix ne kapsül olarak ne de şurup olarak piyasada bulamıyorum. D-Mannose etkili bir başka takviye edici ürün var mı?

mrb üzerjnden baya zaman geçmiş ama elinizde bu ilaçlardan var mi acaba

elimde 2-3 kutu 500 mg now d-mannose var. denemek isteyene makul ücrete mukabil yollayabilirim. bende bir işe yaramadı açıkçası. isteyen olursa özelden yazsın.

Üst Alt