Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İdrar yolları enfeksiyonundan kurtulmak için D-MANNOSE vitamini öneriyorum

Herkese merhaba, new yorka ilk gelişim ve uçaktan indiğim gibi sistit oldum. Burada doktor reçetesiz ilaç almanız mümkün değil. Google da arama yaparken bu forumu buldum ve hemen ilk gördüğüm gnc den D-mannose cranberry aldım 16 dolara. Ve ilk kullanımda sabah şikayetlerim kayboldu. İnanılmaz birşey. Kesinlikle tavsiye ediyorum . Konu başlığını açanlara sonsuz teşekkürler. Sevgiler

Chanberyy çok pahalı ve zor bulunuyor. Bunun yerine kızılcık alıp icebilirsiniz aynı etkiye sahip daha ucuz ve bulunabiliyor.

cranberry (yaban mersini)'nin "tıbben hiç bir işe yaramadığı tespit edilmiştir"

Valla tıbbın reddettiği pekçok şey işe yarıyor ve ben ağrıdan kıvranıp bir doktora 300 dolar verecekken, normalde Tr’de olsam pyeloseptilsiz iyileşemezken 12 saat sonra şikayetlerim kayboldu. Cranberry tek başına işe yaramıyor olabilir ama GNC Cranberry& D-mannose kesinlikle işe yaradı 👍🏻 Tekrar başlığı açan kişiye sonsuz teşekkür ediyorum

Yaseminyasemin

Katılıyorum. Cranberry için o değerlendirme yapılıyor zaten. Sanırım bu konuda çok net akademik çalışmalar vardı... Ama D-mannose için böyle bir çalışma bilmiyorum. İşe yaradığı sayısız insan var...

Ben bu idrar yolları enfeksiyonunu ve cranberyy d mannose kızılcık faktörünü bir saglikci olarak anlayacağınız şekilde izah edeyim. Idrar yollarının enfeksiyonunun sebebi çoğunlukla e coli denen bur bakteri, e coli normalde büyük abdest ve barsak için normal bir bakteri iken idrar yollarına geçtiğinde tehlikeli bir mikrop oluyor.

Bu bakteri ilaçla tamamen yok olmuyor mesane duvarına kancasi vasıtasıyla yapışıyor ve öyle kalıyor en ufak bir zaaf ta tekrar ortaya çıkıyor. D mannose cranberyy, yada kızılcık bu bakteriyi kendine çekip satmalayip atılmasını sağlıyor. Ben 1,5 yıldır enfeksiyonla uğraşıyorum üstelik bütün ilaçlar dirençli yani faydasız. (Yogunbakimda fazla antibiyotik verilmiş) 2,5 aydır kızılcık kullanıyorum ilk zamanlar daha fazla iltihabi pislik çıkarken su an azalıyor lakin hala atıyorum.

Ben bunu bu e coli 'nin bütün mesanemi kapladigina bağlıyorum su an enfeksiyon yok üstelik 8 saat i geçtiğim oluyor. Pryoleseptyl üç ten ikiye düştüm yakında gece atacam sadece C vitaminide alıyorum hatalarimi iki üç güne bir sabunlu suyla kanattan itibaren yikiyorum su an iyiye gidiyorum yaklaşık 20 kg kızılcık aldık 10 kg mi bitmek üzere ha bu arada bu kızılcık kanserin önlenmesi içinde faydalı onun için fazla aldım anneme babama da vereceğim. Herkese şifalı sağlıklı günler diliyorum Yüce Rabbimden.

Sistit Problemi yaşıyorum. Antibiyotik kullanıyorum. Antibiyotik bittikten sonra yine başa dönüyorum. Yarın semt pazarından kızılcık alıcam ve ilacın yanında kullanmaya basliycam. Antibiyotik zararlı bakterileri öldürürken yararlı olanları da oldururyormus. Belki kızılcık kullanırsam yararlı olanların ölmesine engel olur hem de sağlıklı tabaka oluşmasına yardımcı olur. Yarın denemeye basliycam. Bir Ay sonra durumumu burada
paylaşıcam.

Ayrıca bu süre içerisinde çok sevdiğim ekmek ve makarnayı da yemeyi birakicam, sadece haşlanmış , çiğ (salata vb) ve zeytin yağlı yemekler tuketicem. Bir de çörek otu yağı ile kenevir yağı kullanıcıcam. Özet olarak: Haşlanmış ve çiğ yiyecekler var, karbonhidrat ve şeker yok, çörek otu yağı ve kenevir yağı var, kızılcık var, ilaçlarla beraber. İlaçlarl bitince de doğal ürünler ve aynı beslenme şekliyle devam.

Amerika da d mannose + cranbery+ ç vitamini yada probiyotik versiyonu çıkmış ülkemizde zadevital ve ege üniversitesi benzer üretmiş 30 kp 70 tl satış fiyatı depoda tanıdığınız varsa 45 tl bunu turkiye ye kargo ile getirtmek çok zor gıda takviyesi diye geri gidiyor. Ben yurt dışında birine getirtip tatilde bana teslim alacam. Ben ayan üç ayı geckindir kızılcık kullanıyorum temizliğe dikkat ediyorum su içiyorum pryoledeptyl kullanıyorum su ana kadar iltihapli parca çıkıyor ama enfeksiyin yok

Arkadaşlar ben ingiltere de bir yakınım vasıtasıyla su an 90 kapsül içinde cranberry + d mannose olanı ni buldum aslında daha ucuzu 50 tl civarında 90-120 kapsül ü var abd yada cin de var. Bunun kargosu uzun sürer yetişmez bu çocuk temmuzda türkiye ye gelecek arzu eden olursa temin ederim. Türkiyede zade vital ege üniversitesi zade firması yapmış SİSTİFİX marka 20 kp eczanede 70 tl benim ecza deposunda amcaoglum var 45 tl ye alırım dedi sana tanıdiginız varsa sizde deneyin olmazsa ben size yazdığım fiyatlardan hiç bir kar payı almadan temin ederim telefonum 05074036900

Arkadas cranberry ve d mannose olanını almaya calis

Ben yardımcı olurum bak hangisini istersen arastır

Arkadaşım amozonla uğraşma , ülkemizde dmannose , C vitamini , turna yemisi, adaçayı extresi olan zade vital ve ege üniversitesi isbirligi ile üretilen sistifix var 20 kapsül satış fiyatı 70 tl 40-45 tl civarında almaya çalış internette ve eczanede mevcut. Ben mart ayı itibariyle enfeksiyon olmuyorum. Ama hala tedbirli gidiyorum. Saglikci olmama rağmen. Bunda dikkat edeceğiniz iki şey var birincisi büyük tuvaletinizi yapınca arkanizi , önunuzu ve elinizi sabunlu suyla yıkayın birde mesanede idrar 4-5 saat den fazla kalmasın.

Bunun kapsülü var likit olanı var ilaç deposunda tanıdığın varsa indirimli alabilirsin. 20 kapsül 40 tl ye almaya çalışın normalde liste fiyatı 70 tl benim amca oğlu ilaç deposunda ona sordum böyle dedi.

Bu d mannose inin iki uc versiyonu var bir sadece d mannose ben bunu kullandım çok faydası olmadı. İki içinde turna yemisi ç vitamini ve adaçayı extresi var bunun faydası oldu zaten mart ayı itibariyle kızılcık =turna yemisi kullandım marttan beri enfeksiyon yok bir haftada onbesgunde bir enfeksiyon olurdum. Şimdilik işler yolunda

Herkese Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle geçmiş olsun günde 6 defa TAK uygulayan biri olarak, enfeksiyondan doğal bir ürün olan propolis ile kurtuldum. Daha önce bağışıklık sistemimi kuvvetlendirmesi için katı halini kullanıyordum. Sıvı olanını da kullanıp mesaneye direkt etki ettiğini gördüm. Sizlerle de paylaşmak istedim. Yatmadan önce (mesane içinde daha çok kalması için) bir çay bardağına 30-40 damla arası damlatıp içiyorum 1-2 gün kullanımda aşırı aktif olan mesane çok net belli ediyor ve temizleniyor. Daha önce enfeksiyon durumlarda sürekli antibiyotik kullanan biri olarak son 1 yıldır bu sebepten dolayı antibiyotik kullanmadım. Bana fayda ettiğini gördüğüm için de sizlerle paylaşmak istedim. Bazı sıvı olan propolisler alkol bazlı olabiliyor iyi araştırmanız gerekiyor

Benim temin ettiğim su bazlı ürün :
https://urun.gittigidiyor.com/spor-...isiklik-guclendirici-gida-takviyesi-370917104

Herkese acil şifialar dilerim

Selamlar.dmannose bulamıyorum. Kimseyide tanimiyorum yabancı ülke. Siz bana yollarmisiniz evgili oturan boğa..rica etsem çok zordayim😢😢

Samsunlu72

Maalesef bende yok kardeşim.

Not: Unutmayın, aslolan enfeksiyon oluşmamasıdır. Oluşmuşsa antibiyotik kullanmak şarttır. D-mannose bir takviyedir ve özellikle bakterinin üremesinin önüne geçmek için işe yarar.

Mevsim geçişinde enfeksiyon çok daha pis şekilde musallat olur. Bol bol su içmek, günde 7-8-9 defa TAK yapmak, her gün sabunlu suyla genital bölgeyi yıkamak, günde 1 defa C vitamini takviyesi yapmak bu süreci hasarsız atlatmayı sağlar.

Merhabalar. Ben de sırf bu idrar yolu enfeksiyonu şikayetime çözüm bulabilir miyim acaba diye siteye bugün üye oldum. Ben 7 yıl tak sonda ardından 2 yıldır da kalıcı sonda kullanıyorum. Denemediğim kür ot çöp kalmadı. Eninde sonunda antibiyotik kullanmaya mecbur kalıyorum. Antibiyotikler direnç gösteriyor zamanla hastaneye yatacak kadar ağır bir hal alıyor.
İbrahim Saraçoğlu sürekli sonda kullanan felç hastaları için melisa çayını öneriyor onu da içiyorum. Sonda değişimini 3 hafta yerine 2 haftada yapıyorum. Aklıma gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum ama olmuyor. Tam 9 aydır antibiyotiği bırakamadım. Tam düzeliyorum bırakıyorum 3 gün sonra yine ateş, tekrar başla. Alerjik bünyem var her ilacı kullanamıyorum.

Benim bir de enfeksiyon olduğunda bacaklarımda kasılma oluyor. İdrar yolunda oluşan acı bacaklarıma etki ediyor. Zaten ilk önce kasılmalar başlayınca anlıyorum enfeksiyon başladığını. Dün yine ateşim 39 du. 2 yeni ilaca başladım. 4 gün kullanıp tekrar kültür vereceğim. Şu an kasılmalardan yatakta bile zor oturuyorum. Enfeksiyon geçmedikçe bu da düzelmeyecek. Bu şekilde nereye kadar gidecek bilmiyorum.

Benim gibi sıkıntı çekenlerin tavsiyelerine açığım. Bu ilacı da eczacıma ve doktoruma soracağım. Ama o kadar ümitsizim ki hiç işe yaramazmış gibi geliyor.

@Mavidenizim

hergün mutlaka c vitamini alın, bende burdan öğrendim ateşe çok faydası oluyor, 1000mg lık olanlarda olabilir.. ben tak sonda kullanıyorum bende his var ve sık sonda takımında tahriş oluyordu ve sık enfekte oluyordum, doktorum iki seçenek sundu biri mesane genişletme diğeri ise botoks tedavisiydi, biz botoksu denedik ve olumlu sonuç aldık.. mesane kapasitem 250cc olduğundan en ufak üşümede, sinirlenmede, acıkmada vs hemen sıkışma ihtiyacı ve kaçaklar oluyordu,

mesaneye botoksu uyguladıktan sonra kaçaklar, sık sıkışma hissi, bulanık idrar ve enfeksiyon bitti.. şuan normal birey gibiyim, sıvı alımımı kontrol etmiyorum sıkışıklık hissedince takımı yapıyorum sonuç 350-450 arası değişiyor, botoks tedavisi herkeste aynı sonucu vermeyebiliyor ama bu yüzden doktorunuzla bir konuşun derim ve günlük c vitaminini unutmayın redoxon 3 lü etki gibi takviyeler ateşe çok iyi geliyor geçmiş olsun..

Selamlar

Herkese geçmiş olsun. Ben de enfeksiyondan muzdarip bir omurilik felçlisiyim. En son gittiğin üroloji prof. günde 4 taneye kadar piyeloseptyl kullanabilceğimi söyledi. Antibiotik türevi olduğunu sonrasında herhangi bir sıkıntı olabilir mi diye sorduğumda istersen notere gidelim garantisi benim hiç bir şey olmaz dedi :). İçindeki antibotik oranı azmış. Bunu başka bir ürlolog uzman doktor da onayladı. Ben bir süre sabah akşam birer tablet denemeyi düşünüyorum. Siz de çevrenizdeki uzmanlara sorabilirsiniz. Aksi cevapları paylaşabilirseniz iyi olur.

jonjon bana tak sonda hiç fayda vermiyordu artık. En fazla 15 dakika sonra sıkışık hissediyorum ve bu da bacaklarımda kasılma yapıyor. Zaten o dönem de enfeksiyon sebebiyle 2 ay hastanede yattım ve sonuç olarak kalıcı sondaya geçildi. 13 ay hiç bir problem yaşamadım. Yaşam kalitem çok yükselmişti ki artık gece uykum bile kalmamıştı. Ama son 9 aydır sorunlar yine başladı ve geçmiyor. Ağır skolyoza bağlı omurilik felçliyim ve doktorum ameliyatı riskli buldu. Bu şekilde idare etmeye çalışalım gittiği yere kadar dedi. Gidişat bu yönde malesef. :)
Aocal ben de 9 aydır bir augmentin bir cipro evirip çevirip kullandım. Şimdi ikisi de dirençli çıktı. Dun itibariyle 3×1 piyeloseptyl başladım. Bir de tek doz monurol. Dördüncü gün yine kültür verip gidişatı kontrol edeceğiz. Henüz ikinci günüm iyi gelecek mi sabırla bekliyorum.

Merhaba Mavidenizim
Aynı süreçleri geçirdim 2 ay hastanede yatmalar bitmeyen ateş vs okudukça yaşadığım zamanları hatırladım.
Kaç kere antibiyotik değiştirdiler ama sonunda onlar da direnç göstermeye başladı. Doktorlar Cipro nun fayda ettiğini sandılar ama benim çözümüm biraz farklı oldu propolis ile tanıştım. Hem katı hem de sıvı olanını kullandım çok şükür kurtuldum. Şimdi günde 6 defa TAK uygulayarak hayatıma devam ediyorum ne zaman mikrop hissetmeye başlasam ayaklarım kasılıyor. Hemen propolis sıvı takviyesi ile mesaneye kesin çözüm uyguluyorum.

Mikrop olduğu zaman sabah akşam 30 damla şeklinde suya karıştırıp içiyorum. 1 tane de katı olan propolisi hap gibi içiyorum. (bu da bağırsaklara direkt etki ediyor.) Aşağıdaki satıcıdan saf propolis olarak temin edebilirsiniz katı olanını.
https://urun.gittigidiyor.com/spor-...isiklik-guclendirici-gida-takviyesi-370917104

Normal zamanlarda gece yatmadan 20 damla şeklinde az bir suyla alıyorum.

Ayak kasılmalarına karşı da doktorum magnezyum takviyesi yapmıştı ciddi fayda sağlıyor. Onu da günde 2 tane maden suyu içerek magnezyum ihtiyacımı karşılıyorum. Herkese acil şifalar dilerim.

Bu çözümlerimi de doktorumla paylaştım aynen devam edebilirsin dedi :)

@halil385 benim kasılmalar çok şiddetli hatta zıplama şeklinde oluyor. Bunun için nöroloji rivotril başladı. Normalde bu ilacı epilepsi hastaları kullanıyor ama bana kasılmalar için verdiler. Maden suyu, limonlu su da içiyorum ama hergün düzenli içtiğim söylenemez.

Bir de her hangi bir şey kullanırken kullandığım ilaçların etkisini azaltır mı onu düşünüyorum. Tam anlayamadığım bir kısım var yazdıklarınız da. "ne zaman mikrop hissetmeye başlasam ayaklarım kasılıyor. Hemen propolis sıvı takviyesi ile mesaneye kesin çözüm uyguluyorum." Derken sıvıyı direkt mesaneye mi veriyorsunuz bunu anlayamadım. Bu arada iyi olmanıza çok sevindim. Tavsiyede bulunan herkese çok teşekkürler.

Mavidenizim yeni yazabildim kusura bakma sıvı olarak içiyorum yatmadan önce mesaneye direkt etkisi o şekilde oluyor sıvının. ağızdan alıyorsunuz yani. Katı propolis de gripin kutularına benzer kapların içine koyarak yine "ağızdan" yutuyorsunuz o da bağırsaklara etki ediyor. Propolis çok etkin madde etkisi hemen hissedilir o yüzden öyle yazmıştım.

halil385 anladım teşekkür ederim. Dün sonuç gösterirken doktora sorduk bi faydası olmaz kullanmasın öyle şeyler demiş. Bazı doktorlar ilaç dışında bir şeylerin kullanılmasına karşı çıkıyo. Şu an başlanan piyeloseptyl'i bir aya tamamlayıp yeniden kültür vericem. Dokuzuncu gündeyim. Bacaklarımdaki kasılmalar dışında bir şikayetim kalmadı. Bakalım 1 ay dolunca ne olacak. :(

Dogru bazi doktorlarin alternatif tedaviye inanclari olmayabiliyor ama su an hastaneler bunyelerinde apiterapi merkezleri aciyor apiterapi uzerine doktora yapan bir suru asistanlar var. Medipol hastanesi apiterapi bolumu kurdu. Ankilozan spondilit hastalari tedavi icin ari zehri uygulamalari yaptiriyor. Bagisiklik sistemini kivvetlendirmek icin bende denedim ari zehrini ama fayda goremedim. Belli olmuyor sifanin nerden gelecegi insaallah faydasini gorursunuz tedavinin sizde herkese sifalar

Arkadaş lar ben de bu idrar yolları enfeksiyonu için iki yıl uğraştım. Sağlıklıyım. Baya bir donanım sahibi oldum. Bu enfeksiyon e coli den sebep ise kaka ile alakalı.

Bu kalinbarsakta ve kaka da normal olan bir bakteri ama idrar a geçince tehlikeli. Bunun için tuvalet sonrası mutlaka sabunlu suyla ön ve arkanizi yikayin. Maydonoz + limon kabuğu çayı iyi bir tedavi edici. Kızılcık ben dört ay 30 kg kullandım. Üçinde çok etkili flavonoidler var. Pryopeseptiyl antibiyotik değil bir nevi deterjan yani temizleyici. Şuan iyiyim. En son e coli için aşı benzeri birşey buldum bir yilda temin edebildim pahalı 90 kapsül 150 İsviçre frangı adı urovaxom doktora sorun Türkiye de çok bilinmiyor. 3 ay günde bir defa kullanılıyor. İdrar yolları enfeksiyonu için arayabilirsiniz. Tel 05074036900 öğle sonu arayin

Kızılcık içerisinde flavonoidler var ve ecoli
İçin çok iyi bir tedavi edici. Ben dört ay kullandım şu an temiz im ve 7 aydır enfeksiyon yok. Allah'a şükür m

Nerede bulabiliriz?

İlhami Bey geçmiş olsun. Almanya da nerede bulabiliriz ürünü? Berlin’de akrabalarımız var bize gönderecekler de yardımcı olur musunuz ?

Merhaba arkadaşlar.1 senedir enfeksiyon hastasıyım .1 sene evvel, daha önceden ameliyatta belime takılan vidalar enfeksiyon yaptı onlar ameliyatta çıkarıldı. Kandaki enfeksiyon temizlendi.

Ancak şimdi de sürekli idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum .Bende antibiotikler kesildikten 2-3 sonra enfeksiyon oluyorum. yogun bakımdan cıkamıyorum.

Bu seferde beni e.coli bakterisi uğrastırıyor. D mannose'yi idrarda enfeksiyon olduğu zaman kullanmakta sakınca var mıdır yoksa enfeksiyonun bitmesini mi beklemek gerekir?

Ayrıca siz d mannose yi her gün mü kuallnıyorsunuz arkadaslar?

şimdiden tesekkürler.sağlıkla kalın @SALİH DEMİR Salih Bey, sizin önerdiğiniz zatevitalsistiflix 20 kapsulu sipariş ettim ayrıca her gun mu kullanmam gerekir.

Merhaba arkadaşlar omurilik felçliyim ve bende idrar yolu enfeksiyonundan muzdaribim çok değerli fikir ve tavsiyelerinizi dikkatle okudum. D-Mannose'yi kullanmaya karar verdim ve bugün itibariyle markası (now D-Mannose ) olan D-Mannose içerikli bitkisel ilacı sipariş verdim.
Türkiye'de sadece bu marka satılıyor başka bir marka varsa da ben bulamadım. GittiGidiyor'dan başka hiçbir yerde bulamadım. Eczanelere sormadım.
Aldığım ürün 230 lira 500 miligram, içerisinde 120 kapsül var günde 1 tane kullansak 4 ay gider fena değil.

Yarın elime geçer geçmez kullanmaya başlayacağım. Bir süre kullandıktan sonra izlenimlerimi buradan sizlerle paylaşırım. Herkese geçmiş olsun.

Üst Alt