hayırseverizmir Evet
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
yav kardeş senin derdin ne tamam izmirde sadece asp kartıyla otobüslere biniliyor 2 ay önce ordaydım . ama istanbulda kart çıkarmadan binemezsin bunu kaç defa yazdın neyin derdi var sende anlamadım , izmir b sehir belediyesi asp kartını bi engelli arkadaşımızın açtığı mahkeme sonrasında kabul etti . yani istanbulda asp kartıyla olmuyorsa neyi vurgulamaya çalışıyorsun anlamadım bakıyorum hep aynı şeyleri yazıyorsun istanbula geldinmi iettden sarı engelli ulaşım kartı çıkarmak zorundasın artık aynı şeyleri tekrar etmeye fitneye sebep olmaya hakkın yok izmir b şehir öle karar almış ist b şehir belediyesi böle karar almış neyapalım yani, yazım hayırseverizmir e dir izmir b şehir belediyesine bi arkadaşımızın açtığı davayı unutma derim ok burda arşivlere bakarsan izmir b şehir belediyesine hangi arkadaşımız dava açıp kazanmıştı görürsün izmirde engelliye bedava ulaşım yokken istanbulda vardı@sarasota
İzmirde aile bakanlığı kartı mecburi aydın ve konyadada gecerli ve mecburi ne münasebet kart cıkarmak ben istanbula günü birlik gelsem iet kartımı alacam hem bu hükümet kararı hükümeti tınlamıyorlarsa bıraksınlar görevlerini