Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İETT engelli kart kullanımına sınır getirmiş...

ben şimdi ziyarete istanbula gelsem iett kartı çıkarmak zorundamıyım ne saçma şey her ilden ulaşım kartımı alacam aile bakanlığı engelli kartı kullanıyorum izmir ve aydında böyle saçmalık olmaz zihniyete bak her ilden kart alcaksınız olduuu bunlar herhalde hükümet kararını tınlamıyorlar.

Zorunda değilsiniz. Engelli kartınızı gösterip binebilirsiniz. Ben bilenleri gördüm.

(BİR BANKACI;1735298]Zorunda değilsiniz. Engelli kartınızı gösterip binebilirsiniz. Ben bilenleri gördüm.) senin gördüklerin istisna olmuş galiba iettye kartsız binemezsin istanbulda ben de görüyorum kartı yoksa indiriyor aşağıya istanbula geldinmi iett kartı çıkarmak zorundasın inanmazsan 143 ü ara sor

istanbulda herhangi bir sınırlama istedigin kadar otobüse binebilirsin fakat çift katlı otobüslerde bu uygulama yok ücretli biniliyor

Kardeşim istanbulda her turnikede güvenlik yok üsküdardan marmaraya inince güvenlik yok turnikeye benim aile sosoyal bakanlık kartım var açıl susam açıl mı diceksin

Hangi ile gidersen o belediyenin kartını çıkarmak zorundasın

Kısmetse önümüzdeki hafta bende istanbulluyum artık işime başlıyorum. Kart çıkaracağım bende. Bundan aylar önce Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamalarına geldiğimde telefonla ibb'ne bu kart olayını sormuştum ve çağrı merkezindeki hanımefendi bana normalde bakanlık kartı ile sorun olmaması lazım ama bazı şoför arkadaşların sorun çıkardıkları yönünde duyum aldıklarını bu yüzden kart çıkarmamın daha zahmetsiz olacağını söylemişti.

Sorun çıkardıkları yönünde duyum aldığınız şoförler sizin şoförleriniz olmuyor mu demiştim evet demişti. Ok kib bye dedim kapattım...

sarasota

İzmirde aile bakanlığı kartı mecburi aydın ve konyadada gecerli ve mecburi ne münasebet kart cıkarmak ben istanbula günü birlik gelsem iet kartımı alacam hem bu hükümet kararı hükümeti tınlamıyorlarsa bıraksınlar görevlerini

Şanlıurfa büyükşehir belediyesi yeni uygulamasıyla ayda 90 biniş günlük 3 biniş diye indirildi buradaki şanlıurfada yaşayan engelli arkdaşlarımızdan bimere cumhurbaşkanlığa akime başvurmalarını rica ediyorum eskide yıllık 1200 binişimiz vardı şu anda 880 indi bunun sınırsız olması gerekli konuyla ilgili urfadaki engelli dernek başkanlarımızında da bu konuda gerekli başvuruları yapmaları istiyoruz karşımıza çıkarılan engelleri hep birlikte kaldırmalıyız bu sitedeki değerli arkadaşlarınızdan da bu konuda bizlere destek vermesini rica ediyoruz engelleri engel yapan yaşadığı koşullardır engellinin başka bir engelli yoktur şunu yazmak istiyoruz ve bütün arkadaşlardan rica ediyorum bir konuyla ilgili hak kaybımızın olduğunu görür duyarsak bütün gücümüzle birlik beraberlik içinde haklarımısa sahip çıkmak adına gereken duyarlılığı göstermemiz lazım birimiz hepimiz için hepimiz birimiz için çaba gayret harcamalıyız haksızlıklara sesiz kalmayalım bunu ben rica ediyorum ya birlik olacaz yada sesiz sesiz oturup izliyecez

@sarasota

İzmirde aile bakanlığı kartı mecburi aydın ve konyadada gecerli ve mecburi ne münasebet kart cıkarmak ben istanbula günü birlik gelsem iet kartımı alacam hem bu hükümet kararı hükümeti tınlamıyorlarsa bıraksınlar görevlerini
yav kardeş senin derdin ne tamam izmirde sadece asp kartıyla otobüslere biniliyor 2 ay önce ordaydım . ama istanbulda kart çıkarmadan binemezsin bunu kaç defa yazdın neyin derdi var sende anlamadım , izmir b sehir belediyesi asp kartını bi engelli arkadaşımızın açtığı mahkeme sonrasında kabul etti . yani istanbulda asp kartıyla olmuyorsa neyi vurgulamaya çalışıyorsun anlamadım bakıyorum hep aynı şeyleri yazıyorsun istanbula geldinmi iettden sarı engelli ulaşım kartı çıkarmak zorundasın artık aynı şeyleri tekrar etmeye fitneye sebep olmaya hakkın yok izmir b şehir öle karar almış ist b şehir belediyesi böle karar almış neyapalım yani, yazım hayırseverizmir e dir izmir b şehir belediyesine bi arkadaşımızın açtığı davayı unutma derim ok burda arşivlere bakarsan izmir b şehir belediyesine hangi arkadaşımız dava açıp kazanmıştı görürsün izmirde engelliye bedava ulaşım yokken istanbulda vardı

kaç kere biniyoruz ki otobüse toplasan 5 kere. ona bişi demem de vapurlarda geçmemesi üzücü ama sağolsun bazı vapurlardaki görevliler karta bakıp izin veriyorlar. Allah c.c. onlardan razı olsun ümit ediyorum ki en kısa zamanda oralarda da üçretsiz olur.

muntada al ansar

aile bakanlığı kartı izmir için değil aydın konya manisa ve samsunda da geçerli neden istanbulda ve ankarada geçersiz demek istedim akpli konyada aile bakanlığı kartı gecerli mayıs ayında konyadaydım aile bakanlığı kartı geçerlimi dedim geçerli dediler hem istanbullular izmirliler kadar olamıyorsunuz dava açamıyorsunuz neden başkan akpli diye hakkınızı yiyorlarsa başkan ister akpli olsun ister chpli mhpli hdpli tkpli saadetli farketmez hakkınızı arayın niye aramıyorsunuz bakın izmir hakkını aradı ve 2013den bu yana bakanlık kartı geçerli istanbulda ankarada da geçsin bakın akpli konyada bile gecerli bakanlık engelli kartı

bakın konya akpli ama bakanlık kartı gecerli izmire özel değil bu uygulama tüm türkiyede geçmesi lazım

@[FONT=sans-serif]Plumeria [/FONT] Suqer nic li kişi sitede küfür ediyor herkeze neden müdahale etmiyorsunuz ???

Daha 15 gün önce istanbulda vapur ve tranvaylara engelli kartimla bindim.iett kartı istemediler.direk geçirdiler

nistag'müs orayı bende 67 puanımla binbir ümitle yazmıştım. kısmet olmadı. önümüzdeki alımlara bakıcaz :D :D :D hayırlı olsun reyis sana. bu arada sen düz memur yada vhki kadrosuna mı atandın mühendis kadrosuna mı.

Suskun Mutsuz Umutlu

Mühendis kadrosundan girdim. YDS de istiyordu zaten nitelikte onun çok faydası oldu. Yanlış hatırlamıyorsam toplam 19 bilg müh yerleştirdiler. Yerleşenlerden en düşük puanlı benim, benim bir üstümdeki puanla aramda 2 puan var. O 2 puana illaki 3-5 mühendis sıkışır diye düşündüm kendimce. Tabi olmayadabilir. Ama yds isteyen tek kadroydu bilg müh'lerde. O yüzden insanlar yazamadı sanırım.

Ben angaralı olduğum için istanbul bana biraz zor geldi :) Aslında ankara'ya geçme şansım var başkanlığa ama burayıda gittikçe sevmeye başladım göl kenarı ormanlık içi insanlar samimi kıyafet serbest falan. Ekonomik olarak burda kalmam çok saçma ama huzur ve benimseme açısından on numara 5 yıldız.

Burdan diğer engelli arkadaşlara da seslenelim burda benimle birlikte 11 engelli personel var. Biraz doğal bir ortamı olduğu için rehabilite amaçlı da buraya çok kadro veriyorlar herhalde. Tercih açarlarsa yazın pişman olmazsınız.

nistag'müs mutlu olmana sevindim reyis. ankara da güzel ama heryer beton ve kalabalık insanlar. istanbulda en azından manzara var :)

67 puanla bana memurluk zor gelir reyis hatta gelmez. başka baharlara kaldık :D

Üst Alt