Kardeşlerim herkese geçmiş olsun bende 701 sayılı khk ile 10 ay açıkta kaldıktan sonra ihraç edildim, komisyon başvurusu inceleme sürecinde, 2017 temmuz ayında görevde iken sınıfı görevi yapamaz raporu aldım ağır depresif nöbetten önceki yıllarda bipolardan hastane yatışlarım farklı şehir ve dr. lardan alınmış bir sürü raporum var 2005 mezun arama kurtarma asb. idim normalde vazife malülü bekliyordum ,
neyseki eylül 2017 de açığa alındım (70 yaşında kanser hastası olan ve akıllı telefonu olmayan babam bayloktan 9.5 ay yattı hts kayıtları geldi i/p çakışması tespit edildikten sonra beraat ettiler !!! ) 10 ay boyunca kuvvet raporumu bekletti bende bu esnada tamam mı devam mı diye sormalarını bekledim sonrasında kuvvet onaylayıp sgk ya gönderdi, ihraç olduktan 10 gün sonra sgk dan tarafıma adi malül onayım geldi ki onayladıkları tarihte ben açıktaydım, bugün de evime yeni yazı geldi
ihraç edildiğinizden malül olmanızın imkanı yoktur diye, aranıza hoş geldim , Hakkımda hiç bir ifade,dava vs. hiç birşey yok , malum sosyal güvencemde artık yok ve mani dönemine giriyorum zor durumdayım km.lerce koşuyor günde 3 saatten az uyuyorum,antalyadayım bu aşamada sanırım dava açmak gerekli öncesinde yazılarınızı okudum bu karara itiraz 60 gün içinde etmek gerekiyormuş , bana yol gösterebilirmisiniz ? herhangi bir toplandığınız hızlı bilgi paylaşımı yaptığınız grup,whatsup,platform var mı ?
Neyle sınanıyorum bilmiyorum hiçbir sebep yok üstelik yıllardır insan hayatı kurtaracağım diye ki sırf 7 sene ege de mülteci kovaladım ... bipolardan gata,manisa yatmadığım hastane yok bu nasıl hukuksuzluk adaletsizlik inanamıyorum. aynı zamanda da boşanıyorum 15 gün sonra mahkemem var daha ne kadar dibe inerim bilmiyorum