Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlaçlara rağmen tam iyileşme sağlanamaması nedenleri nelerdir?

anonymous

Aktif Üye
Konular
399
Reaksiyonlar
623
Şizoaffektifim. 14 senedir tedavi görüyorum.
30mg rexapin, 600mg solian, 600mg cedrina, 1000mg depakin, trevicta 525mg kullanıyorum. Tam remisyona giriyorum hemen ardından sanrılar oluşuyor.
Doktorum da ne yapacağını şaşırdı. Çok ve ağır dozda kullandığımı söylüyor. Anneme durumu anlatsam üzülüyor bende belli etmemeye çalışıyorum.
Babam ise umrunda değil. Hiç anlamıyor. Sürekli azarlıyor. Çocukluğumdan beri onun kum torbası oldum. İş yerindeki tüm stresini beni azarlayarak çıkartırdı.
Ne yapacağımı bilmiyorum. Çok çökkünüm. Haftaya cumaya randevu aldım.

Hayallerimle yaşıyorum. Onlarla bir sanal dünyam var. Bilgisayar başındayım, iyi geliyor.

ben de aynı durumdayım. çok geçmiş olsun yapabilecek birşey de gelmiyor elimden

@anonymous, aşırı ilaç her zaman çok iyi tedavi anlamına gelmeyebilir bir de bazı ilaçlar birbiri ile çakışıyor olabilir doktorunuzda ilaç düzenlemesi isteyebilirsiniz çok geçmiş olsun umarım daha iyi olursunuz

@Sarman, doktorumla çok çok fazla ilaç denedik ve bana tam iyilik hali sağlayan ilaçlar bunlar olarak karar kılındı. Hastalık durumuma göre bu ilaçların doz arttırım/azaltımı yapıyor.

Üst Alt