Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlk atamada en düşük puan kaç olur?

Valla ben ortaöğretimden girdim 85,55 puan aldım 1845. Sıradayım 3000 kişilik kadroda bana sıra gelmesi çok zor bende iş başvurularında bulunmaya başladım ilk atamada ortaöğretim 91-92 puanla kapatır bence

ben de 93.9 aldım, imam hatip ve nitelik kadro olursa benimki de hayal gibi

imam hatip ve nitelik alırlarsa zaten diğerleri sınava boşa girmiş gibi bişey olur

800 ortaöğretim alsalar bence bunun 300ü filan imam hatipliler için olur, devamı da hizmetli ve nitelikli kadrolar

Elektrik - elektronik teknisyeni kadrosu açılırsa 8-10 tane yeter bana :D yoksa işim zor

başarı sıralaması ilk 1000 de yer almayanların şansı çok az 3138 kişiden kaçı lisans önlisans olcak belli değil bu sayı daha 3 e bölüncek

etkiweb;
Bu paunla ilk atamada çok aşırı seçici olmazsan GİH sınıfına kesin atanırsın.

sadece ankara düşünüyorum 240. sıra gih gelmez

Evet, sadece Ankara ise bu durumda
2012 ÖMSS İlk atamada Ankara ya 240. sırada hatta 300 sıradan dahi atananlar oldu. Düz memurluğun puanı V.H.K.İ. ye göre daha düşük oluyor. Tabi burada 2014 atamalarında kaç tane Ankara ya arama olacak bu çok önemli. Hakkınızda hayırlısı olsun.

bir çok arkadaşın puanı yüksek,yani atanabilir durumdasınız,asla ümidinizi kaybetmeyin,1 olmassa 2 olur 2 olmazsa 3 atama olur.kendinizde hayal kırıklıgı yaratmayın bence..bazı arkadaşlarda hizmetli kadrosunu kçümsemiş sanki yada bana öyle geldi ama eskisi gibi degil artık,hizmetlide bir şekilde normal memur ve masa başında iş yapıyor,kamu kamu kurumları çay temizlik vs işleri şirketlere yaptırıyorlar artık,hizmetli olarakta girmekten korkmayın,kamuda her zaman yükselme şansınız var yeterki bir yerden başlayın,beniim çalıştıgım kurumda memur olarak çalışıp sonra müdür olanlar var.umutlarınızı asla kaybetmeyin arkadaşlar,hepiniz için hayırlıısı olsun,size başarılar..

Eshat;

hepimiz hakkında hayırlısı olsun, siz ne yaptınız hangi ildesiniz

Ben K.Maraştayım.biz bu sınav fasıllarını bitirdik şükürler olsun.

Keşke herkes engelli insanlar kadar mücadeleci olsa toplum bizi ne kadar korkutmuşsa bu misyonu bize nasıl yüklemişse işsiz kalmak gibi bir lüksümüz yok diyip sırtlamışız hayatın yükünü... Gerek kamu gerekse özel sektör kendimizi kanıtlama kaygısına düşmüşüz sınavdan sınava giriyoruz bunun peşine düşüyoruz araştıyoruz hayatın kaygısına düşüyoruz aslında biz sınavı çoktan kazanmışı:)

84 puanla umutluyum arkadas kim ne derse desin zaten kendimi bu puanla kadrolar aciklanmadan oncede hizmetiye adamistim..Ha ilk atama olmaz ama 2 ve 3. atmalarda olursa sayet umudum var yani..Hizmet bizim isimiz

memurluk 90da hizmetlide 88de kapatır diye umut ediyorum tercih yapmayacak olanlar var cunku memurlara tercih yok

tercih ettiğimiz yerlede ilgisi olamazmı....yani puan yüksek olmasada başvuru azdır buda bizim için artı olmazmı yani yerleşme şansımız artmazmı

kadro sayısı fazla olsa evet derim simdi bi de tercihler 30 a cıkınca herkes heryeri yazacak yani yüksek puanlılar icin avantaj oldu

ne yaparsam yapayım sonu çıkmaz:)

79. 4 alan memur adayı ilk atamada atanamaz mı?:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

umarım herkesi mutlu edecek şekilde sonuçlanır

arkadaşlar önemli olan puan değil sıralama mesela ortaöğretimden girdim ben 85,55 puan aldım sıralamam 1845 ortaöğretime 1000 kişilik kadro verirlerse benim atanmam çok zor ve ya lisanstan 80 puan alan birinin sıralaması 800 diyelim lisansa 300 kişilik kadro verirlerse o kişininde atanması çok zor şimdi verilecek kadro sayısını ve kişilerin sıralaması çok öenmli puan bişeyi ifade etmiyor önemli olan sıralama

Ali arkadaşım öyle diyorsun ama puan yüksek olunca sen öncelikli olursun ister istemez....yani her ilde işe ihtiyacı olan sınava giren en az 100 kişi olur ve bunun içinden puanı yüksek olan girer

tamam öyle ama atıyorum şimdi dpb ortaöğretime 1000 kişilik kadro verdi 1000 kişi içinde en düşük alan yer 90 puanla aldı o zaman 89 alanda atanamaz 70 alanda ancak 2. 3. atamada 1. atamada bize verilecek olan kadro sayısına bağlı kaç puanla kapatacağı

benim tahminim 90-91 civarı ortaöğretim kapatır diğerlerini bilmiyorum

anladım böyle yorum yapmaya devam ederseniz ben tercih bile yapamam:) bu arada lise mezunuyum arkadaşlar

Üst Alt