Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlk atamada en düşük puan kaç olur?

30 tercih hakki, "adam 86 ile memur olmu ben 90 ile acikta kaldim" dememizi engelleyecek.Karambole dusuk puanliyi degil daha yuksek puanla hakedenin yerlesmesine yardimci olacak. Benim tahminim memurluk dogu ile beraber 88 e kadar duser.Hizmetli dogu dahil 83 e kadar duser.

Doğu çözüm değil işte ben şu ana kadar hep doğu tercih ettim yerleşemedim... Bazı arkadaşların yorumlarına göre doğuyu kimse tercih etmez diye yığılma olur ...

Kaç kişi 90 puan ve üstü almış onu bilmek lazım. Eğer ki açılan kadro sayısından fazla ise 90 ve üstü puan alanlar 90 puanla açıkta kalacak arkadaşlar çok olacak. 3. üncü atama yok. Senede 1 kez atama oluyor. Yani 2 atama 2015 te olur. 2. Atamadada 90 puana yakın puan alanlar atanma şansı bulacak. Kadro sayısı artmadıkça 90 puandan düşük puan alanların atanma şansları çok ama çok düşük. Maleseff...

yanilmiyorsam 90 üzeri alan 700 küsür kişi 80 -90 arasi 5000

iboranda 90,87 587.ciyim demis 0.80 100-200kisiyi kaydirsa hemen hemen 700-800 oluyo...

hepinize ayrı ayrı çok teşşekür ederim.... değerli fikirlerinizle yardımcı olmaya çalıştınız kısmette varsa olur yoksada canımız sağolsun

:( tüm umudumu bitirdiniz yinede sağolun

zohre senin puan ve siralaman kac...daha atamalarda olacak bu işler dogru tercih yapmayada bakar...

lise düzeyi hizmetli sertifika ile çok ayrıcalıklı bir öğrenim durumu yoksa 87 ila 85 leri hizmetli görür

anlıyorum sağolun ben tamamen umudumu yitirdim umarım diğer arkadaşlarım yerleşir bol şans

zohre sonraki atamalarda alim sayisi cok olursa hizmetli yazarsan olur bu iş bak benimde 84 puanim var umutluyum yani dedim ya kadrolar acıklanmadan once bu puani dusuk gorup hizmetliye adadım..Hizmet bizim işimiz kardes:))

:) haklısın arkadaşım umut etmek gerek herşeye rağmen

sonuçlar açıklandığı zaman öğrenirsiniz aceleniz ney

bu 3138 kadronun kaçı lisans kaçı önlisans olcak belli mi_?

arkadaşlar merhaba sizden bişey öğrenmek istiyorum ben halkeğitimin bilgisayar kursuna gitmiştim bu belgenin ekpss tercihleri yaparken bana avantajı olur mu

doktorx21;
Olabilir. Lisans için kaç kadro ayrılacağına ve engelli öğretmen ataması olacak mı bunlara bağlı. Kılavuzu beklemek lazım

fatma kartaloglu;
Kılavuz yayınlandığında belli olur. Bilgisayar işletmeni mi sertifika ve meb onaylı mı

Işine yarar. Yine de kılavuzu beklemek lazım

Şunuda belirtelim bi İmamhatip kadroları olmayacak bu özellikle vurgulandı atanıp yeterlilik belgesi alamıyan çok insan var diyanet 400 kadro gönderdi dpb reddetti kadroyu o konuda rahat olun.

bir de arkadaşlar şu bilgisayar sertifikası neredeyse bir çok engelli arkadşımız da var ve almaya da devam ediyorlar..yani bu sertifika çok da bir avantaj olacağını düşünmüyorum..çünki herkes almaya başladı..ve alımlar artacağını ve üç atamanın olacağı söyleniyor onun için büyük ihtimal 80 alanlar hatta biraz daha düşük olanlar da atanabilir ama 80 puan alanlar büyük ihtimal atanır...tabi sözlerinde dururlarsa..

lisans için üniversite bilgisayar dersi almak yeterli midir? . transkripten göstersek yakınım öyle atandı ve kabul ettiler vkhi için

Üst Alt