Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlk atamada en düşük puan kaç olur?

umudun arkadaşım... benim hem bilgisayar sertifikam var hemde 80 puan aldım ama diğer arkadaşların yorumlarından dolayı olan umudumda bitti ... söylenenlere göre kadroda artş var umarım bir faydası olur ....

Önemli olan puan değil sıralaman nedir

Hesap basit orta öğretim den 2016 ekpssye kadar 5000 kişi alınırsa sanada sıra gelirİlk atamada 1000 kisi alırsa senden önce 4999 kişi var bunlardan 4000 i tercih yapmayacak ki sen atanasin mümkün mü sence. onun için bu bencehbu yıl ki atamalar için umutlanma ama yine de her atamada tercih yap

3138 neresinden içine gircez bilemiyorum abuk supuk fantezi sorular sormayalım bi kere ilk 1000 de değilsen atanmayı falan fazla hayal etmeyelim

ben ortaöğretimde 1845. Sıradayım arkadaşlar sizce benim şansım nedir her atamada da tercih yapcam

Orada günlerce açlığa dayanıp , '' umrunda olmayanların bile!!! '' haklarımızı savunan , her zorluğu üstlenip , gelebilecek her türlü tepkiye göğüs geren kardeşlerimizden Allah razı olsun. Orada
olamadığım için üzülürken , biraz da olsa bir sonuç alınmasını sağlayanlara çok teşekkürler.

Ayrıca SAYIN DERNEK YÖNETİCİLERİ ; şimdi mi çıkıp konuşma gereği duydunuz?

Gelişmeler üzerinden reklam amacına girip kimseyi kandırmayın , sizin hiçbir payınız yok !!!!!

Tüm başarı orada duruşlarını bozmayan kardeşlerimizindir. Bu kardeşlerimizi tanıyalım ve tanıtalım . Çok teşekkür ediyorum . Allah hepinizden razı olsun.

Arkadaslar bir de benim durumu yorumlar mısınız lisans 74.621 puan ve 1913 sıralama ile benim durum ne olur ilk-son atamalarında atanabilir miyiz dersiniz

meralmiz atanirsin kardes ama tercih yapacagin yerlerde onemli... zaten lisansta hizmetli vs vs derdi flnda yok...

Teşekkürler...büyükşehir derken ben ankara,istanbul,izmir,antalya gizi güzide şehirlerimizi yazmayı planlamıyorum açıkçası o zaman da olur değil mi

arkadaşlar ortaöğretimden çoğunun hizmetli alınacağı konuşuluyor bunun doğruluk payı nedir? mesela ben ortaöğretimden 85,55 puanla 1845. sıradayım memur olarak atanabilirmiyim 2. veya 3. atamada?

yakında millet 90 puanla da yerleşemeyeceğini söyleyecek

Ali_Gs;

ali kardeş sen yeterki atan,kamuda hizmeetliyle memurun hiç bir farkı yok:)

Ali_Gs;

2. atamalarda şansın var ama bu yinede açılacak olan memur kadrolarının fazlalığına göre değişir. DPB açık olan kadro sayısı 26 bin iken bunun 16 bini MEB de bulunuyor. Ve MEB ortaöğretimden Hizmetli haricinde almıyor.

lisans mezunları için puanlar ilk-son atamalarda kaçta kalır dersiniz arkadaşlar sadece memurlar için ?

Lisans 2012 yılında ilk atamada 71 puanda kalmış
2014 yılında Son atamnada kars 54,95 puanda kalmış

bence tam bir saçmalık bu sınav sadece formalitedir, ankarada dayın yoksa 100 puan alsanda boş benim umudum yok yazıklar olsun

can bey niçin öle düşünüyosunuz ki merkezi atamalarda dayı sökmez die biliyorum ben

lisansların şansı bizden daha fazla iki yılda olsa kendileri için bir artı... kurumlarda bunu önemsiyor malesef

zöhre hanım önünüz açık herkes bitirebilir bir bölüm sınava giren çok die hep sizden almak zorunda değil ki o zaman bize dee söyleselerdi de biz de okuyup masraf yapmasaydık

meral hanım benim sitemim size değil zaten anlatmak istediğim iki yıllıkta olsa lisanslar bizden öncelikli ... ne iyi yapmışsınız okumuşsunuz keşke tüm engelli arkadaşlarım okuyabilse ... şunu da belirteyim ki bir çok engelli insan okumayı bırakın dışarı bile çıkamıyor kimi insan maddi imkanlardan direk iş hayatına atılıyor... her iki yıllık bölüm bitiren insan zekidir memur olabilir diye bir kaidede yok

tmm siz de son derece haklısınız ama ben ve diğer arkadaşlarımıza da hak verin lütfen zor güç bela mezun oluyoruz ünivden biraz da hak etytiğimizi düşünüyorum elbette sizden de almalıdırlar hatta evde okula gidemeyen insanlardan dahi almalıdırlar

Üst Alt