Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlk emekli maaşımı aldım. Net aylık miktar nedir?

Arkadaşlar merhaba,

Biraz uzun olacak lakin konuyla ilgili destek ve yorumlarınızı yazarsanız memnun olurum.Şimdiden teşekkür ederim.

Aylık başlangıç tarihi 01.06.2014 e devlet te görünen ek ödeme 190,64 tl ödeme günü 22
Bu ek ödeme 3 ay 22 günlük mü yoksa peşin alacağımız maaşla(Ekim maaşı deyim) 4 ay 22 günlük mü?

tahminim 4 aylık bir tutar aylık ise 1240 tl hesapladım ek ödemeniz dahil.
başvuru tarihiniz 01,06,2014 tarihinden önceyse eğer maaşınız 1000 tl.

labidu

başvurum 30.05.2014 sgk başlangıç 1996 toplam matrah 263.000 emekli maaş com verileri 1.450 bu durumda ek ödemeden bi şeyler çıkmaz mı.

maaşınız yüksek ihtimal 1240 tl dolaylarında olacaktır. bütün sigortalılığınız boyuncada ortalama aylık geliriniz zaten 1200 tl imiş.6170 tl günüz var galiba. maaş 1000 tl den az olmamak üzere bi tutar bağlanacaktır.net birşey demem ne yazıkki mümkün değil.benim hesapladığım tutarı yazdım. hakkınızda hayırlısı olsun.

Labidu;

Bugün eve gelen postada 1.370 tl gözüküyor, sanırım ek ödeme dahil değil.Postada birikmiş alacağımız paranın 1 maaş fazlasını alıcam sanırım doğrumu ?

Evrağın üzerinde "bu birikmişe ek olarak bir maaşınız daha yatırılacaktır" felan diye yazması lağzım benimkinde öyleydi ve birikmişe ilave bir maaş fazla aldım.

peki ek ödeme dahilmi oluyo postadan gelen aylıkta gözükene

kardeşim engelliden emekli olduysan maaşın 1000 tl dir... malülen olduysan maaşın 717 tl dir....

Evrakta sağ üst köşede , bağlanan maaş ve birikmiş yazıyordur bağlanan maaşı 30 a bölün , çıkan günlüğü , maaşı çekeceğiniz günle (18, 23,24vs) çarpın (34 X 23 gibi ) çıkan sonuçla , tekrar size bağlanan maaşı toplayın , çıkan sonucun %4 ünü bulun , bu ek ödemenizle örtüşmesi lağzım, bu işlemden ek ödemenin içinde olup olmadığını anlayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Üst Alt