ewt tanıyorsun ben anlatmıştım çünkü ne mustafaymış demi yaa...yazıyı yeni okudum mustafa yı tanıyodum ama : )
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
ewt tanıyorsun ben anlatmıştım çünkü ne mustafaymış demi yaa...yazıyı yeni okudum mustafa yı tanıyodum ama : )
söle tabi yaa gurur neye yararki mutlu değilsen...yalnızsan yanında sevdiklrin yoksaaVaY anam vay diorum helal olsun be kardeşim duygularını gizlemeden açıkca dile getirmişssin ve neyse onun burda çok güzel anlatmışssın ben kitap okumıcam bir süre burda sizin yazdıklarınızı okuyacağım zaten de okumuyamıyorum kitap. aşka gelince ilk görüşte vardır ikinci 3. vs. vardır ne zamn geleceği belli olmaz beni de cesaretlendirio böyle hikayeler seviyorumm ulenn dicem sevdiğime du tel açıp söleyim
teşekkür ederim tekrar tekrar okuyosun mikoHerzamanki Gibi Muhteşemsin BuSeMmMmM
o mustafa ben mustafa
o ısparta ben ısparta
eyvah sen o mustafamısın yoksa?
benim onun hakkında ne düşündüğümü o salaklıklarımı hiç bilmedi bilmeyecekte mustafa.
bütün salaklıklarıma rağmen güzeldi.
mustican sende kıskanmakta haklısın ben bile o zamanki hislerimi okuyunca kendimden kıskanıorum mustafayı
yorum için teşekkürler
he vallaSevdim sevilmedim, seveni sevemedim. Canımdan böyle bezdim amannnn ...
anaa sitede 2 sevgili var hadi hayırlısı bakalımAşkım yemin ederim son yazdığım yazıyı bulamıyorum. Seni çok hemde her şeyden çok seviyorum bunu sende biliyorsun bitanem...
Bizi ancak ölüm ayırır bitanem
umutacar&yarankızı