Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnsanlara ilgi ve alaka gösteremiyorum, diyalog kuramıyor ve hep üzgün hissediyorum?
İnsanların gözüne bakamazdım belkide bundan dolayı evlenemedim orasını bilemiyorum?
İnsanların gözüne bakamadım belkide bundan dolayı evlenemedim orasını bilemiyorum? Göze bakmayınca eğriyi doğruyu göremenki. (GÖZE BAKMADAN DUYGUSAL BAĞ NASIL KURACAKSIN DİYE SORARLAR ADAMA)
Lise yıllarından beri evlenmeyi istiyorum.
Şimdi 38 yaşındayım. Nasip diyorum genede.
Benzer durumu ben de yaşıyorum. İnsan doğası gereği sosyal bir varlık. Gün içinde sosyal etkileşim kuramayınca insanın ister istemez modu düşüyor, neşesiz ve keyifsiz oluyor. Sosyal paylaşım şart ama nasıl olacak ben de bilmiyorum.
Depresyon +- negatif semptomlar +- anksiyete benzeri bir durum gibi geliyor. Otistik birinin herhangi bir forumda sıkıntılarına çare arayacağını veya insanlarla kendisine benzer durum aradığı için iletişim kurmaya çalışacağını zannetmiyorum. Otizm teşhisi bir doktor tarafından mı konuldu yoksa sizin kendi görüşünüz mü? İlaçlar yetersizse doktorunuzla konuşun doz ayarlaması yapın veya ilaç değiştirin. MR çektirdiniz mi ya da düşünce açısından bozulma var mı? Bence bunlar da önemli.
Ben 51 yaşındayım bekarım yalnız yaşıyorum emekliyim .kendimi kalabalık içinde yapayalnız hissediyorum.oysaki şen şakrak birisiyim.ama kendimi yalnız hissediyorum