Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnsanlara ilgi ve alaka gösteremiyorum, diyalog kuramıyor ve hep üzgün hissediyorum?

Yemişim arkadaşını akrabaya bile güvenemezken .

sokrates

bende akrabalarımın bana büyü yaptıklarından şüpheleniyorum hatta saldırdım beni polis zoruyla hastaneye yatırdılar

sokrates

çalışamadığımı da fena kafaya takıyorum hatta hayaller kuruyorum

Otistiğiz ben kendim evet doğruya doğru otistiğim bununla mutluda olabilirim olabileceğim ben. Sizi bilmem.

Ahmet T çalışamadığını falan kafaya takıp hayal kurduğun için halü görüyorsundur kafana takma hayalde kurma

Doğru söylemek gerekirse
bunlar "HASTALIK ÖTESİ"

gerçekler acıdır !

ben geceleri uyumak istemiyorum

ayDÜNYAvazo

çok inanıyorum bir ses duyuyom hayaller ve gerçekler diye o kötü oluyor benim için

İnsanların gözüne bakamazdım belkide bundan dolayı evlenemedim orasını bilemiyorum?

İnsanların gözüne bakamadım belkide bundan dolayı evlenemedim orasını bilemiyorum? Göze bakmayınca eğriyi doğruyu göremenki. (GÖZE BAKMADAN DUYGUSAL BAĞ NASIL KURACAKSIN DİYE SORARLAR ADAMA)

Lise yıllarından beri evlenmeyi istiyorum.
Şimdi 38 yaşındayım. Nasip diyorum genede.

Son düzenleme:
sokrates

Bu bi soru ise bu soruyu bana sorma 😁😁😁💯

Başka cevabı olan varmı?
YADA
Benim durumumda olan varmı?

caddy2021

Hastalıklarım çeşitli ama sadece "psikolojik" genede "sürekli" çekeceğiz bunu "ömür boyunca".

%50 şizofren
%50 otizm
Bu açıklama gayet basit.

Kafa dengi biri lazım o da zor hem parada lazım .

Benzer durumu ben de yaşıyorum. İnsan doğası gereği sosyal bir varlık. Gün içinde sosyal etkileşim kuramayınca insanın ister istemez modu düşüyor, neşesiz ve keyifsiz oluyor. Sosyal paylaşım şart ama nasıl olacak ben de bilmiyorum.

İnsanlara yakınlaşmaktan çok korkuyorum. Bunun nedeni sizce ne olabilir?

İnsanlara yakınlaşmaktan çok korkuyorum. Bunun nedeni sizce ne olabilir?

İnsan olmazsa rahatım.

Ben de öyleyim. istanbul'dan kaçıp kırsala yerleştim. evimin bahçesi büyük. etrafta kimseyle muhatap olmuyorum, kimseye selam vermiyorum. esnafla tanışmıyorum. hayat güzel valla.

Depresyon +- negatif semptomlar +- anksiyete benzeri bir durum gibi geliyor. Otistik birinin herhangi bir forumda sıkıntılarına çare arayacağını veya insanlarla kendisine benzer durum aradığı için iletişim kurmaya çalışacağını zannetmiyorum. Otizm teşhisi bir doktor tarafından mı konuldu yoksa sizin kendi görüşünüz mü? İlaçlar yetersizse doktorunuzla konuşun doz ayarlaması yapın veya ilaç değiştirin. MR çektirdiniz mi ya da düşünce açısından bozulma var mı? Bence bunlar da önemli.

İnsanların yüzüne bakmaktan çok korkuyorum ama neden böyle olduğunu hiç bilemiyorum?

ŞİZOFRENİ ve OTİZM

Ben 51 yaşındayım bekarım yalnız yaşıyorum emekliyim .kendimi kalabalık içinde yapayalnız hissediyorum.oysaki şen şakrak birisiyim.ama kendimi yalnız hissediyorum

İlk defa lise 2 yıllarında insanlardan kaçmaya başlamıştım. O zamandan beri aynı?

İlk defa lise 2 yıllarında insanlardan kaçmaya başlamıştım. O zamandan beri aynı?

(16 ile 38 yaş arası)

22 yıl olmuş.

Üst Alt