Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş bulamıyorum! Bakalım sonum ne olacak?

Kornea nakli olmam lazım 27 yaşındayım hayatımın en güzel yılları olması lazımdı bu yaşlar.

Sakin olmakta yarar var hocam çalışan ekmeğinin peşinde her zaman bir yere gelir

Çalışan bir yere gelir bir yerlere gelir. Ben mesleklerimi icra edemiyorum 1500 liraya sigorta olmadan yemek olmadan sığıntı gibi eczacılık yapıyorum...

LG-M400 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bitmeyenumut

Çok haklısın
Bu zamanda tek bir kişi calişarak hicbisey yapamaz. Miras kalsa babadan anadan dededen vs. Oyle rahatlar insan. Ancak evlenecek cocuk yapmadan eşinle sen calişacaksin ayda 3000 bin lira civari ikinizin.toplam geliri olsa bişekilde geçinilir ama orasida sıkıntı

ALLAH yardımcın olsun bitmeyenumut senin de benim de
Bende senden farksiz degilim iş konusunda

Psikiyatr'ın verdiği ilacı iki kere alıyorum artık sinir stres yüzünden. Yoksa dövüş sporları kursuna gitmiştim zamanın da birine dalacağım bu gidişte.

Askerlikten muafım. Ailem dışında kimse bilmiyor. Şizofreni/paranoya hastalığımı nasil acikliyacam. İş görüşmesinde neden muaf oldugumu soracaklar ben ne diyecem. Deliyi işe mi alalim diyecekler

Bide az once arkadasim diyor iskura beraber gidelim diye.. gitsem şu askerlik mevzusunu orda arkadasimda duyacak. Millet katil olur cezaevinde yatar çikar is verirler

Epilepsi hastasiyim askerden muafmi ettiler desem. Hasta biri gibi gorunmem her davranisim normal ama ilaç ömür boyu kullanicam kötüleşmemek için.

Bahar ile gelen şans.

Hani dedim ya işsizim 3 üniversite bitirdim akrabamın eczanesinde sigortasız 1500 liraya çalışıyorum. Bugün bi müşteri geldi eczaneye baya bi muhabbet ettik ayak üstü, iç hastalıkları ve romatoloji uzmanıymış yani doktormuş. Mayıs gibi tıp merkezi açmayı planlıyormuş bana iş teklif etti. Hani benim ilk eğitim aldığım bölüm radyoloji teknikerliği ya, röntgen/ekg/eko falan çekersin dedi. Bende büyük bi sevinçle kabul ettim. Kartvizitini verdi 15 nisandan sonra ararsın detayları konuşuruz dedi [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

@Bitmeyenumut

Senin adına çok sevindim :) Allah kolaylık versin kardeşim...

20 sene kadar oluyor bende senin gibi işsizdim çaresizdim Kurban olduğum Allah bir kapı açtı azı bulamayan çoğu bulamaz dedim 10 sene asgari üçretle çalıştım şimdi maaşımda haklarımda çok çok iyi şükürler olsun :)
geçen sene çalıştıgım şirkette (Kurumsal bir firma) engelli personel açıgı vardı tüm hakları dolgun iyi bir maaşa engelli çalışan aranıyordu.Birgün bir engelli geldi yapacagı işi (ofisboyluk)anlattım.Bana bu nasıl bir iştir beni muhasebeyle faturalarla fotokopiyle uğraştırmayın maaşımı hesabıma yatırın gibi bir cümle kurdu inanın saçını başını yolmamak için kendimi zor tutdum :D

Kimi sigortalı asgari üçrete iş bulamaz kimide böyle ortada artist artist iş arar :)

Benim yaptığım tetkikleri yorumlama sertifikam bile var [emoji3][emoji3]

27 yaşında çok sıkıntılı günler geçirmiştim. hayatımın kırılma noktası olmuştu. iflas ettim, işimi kaybetme noktasına geldim. dükkanımı kapattım. sonra kalp krizi geçirdim bu sıkıntıların bir sonucu olarak. üzerinden 7 sene geçmiş. şimdi iflasın borcunu usul usul eritiyoruz hala, ekpss ile atandım. devlet memuru oldum. minimal yaşantının tadını çıkarıyorum.

diyeceğim o ki, 80-85 arası bir puan lisans için ikinci atamada, atanman demektir. bekarsan istediğin bir ege veya marmaranın kıyı şehirlerinden birinde bir hayat kurman için fırsat. istanbul'da da, balıkesir'de de, aydın'da da aynı maaşı veriyorlar maalesef. neyse, sözün özü en fazla 2 yıl sonra bitecek bir çileniz var çok da kendinizi hırpalamayın. olur gider.

Bitmeyenumut
[FONT=Verdana]ji3][emoji3][emoji3][emoji3][/FONT]

[FONT=Verdana]dikkat et! para kazanacağım derken sağlığından olma bol bol yoğurt ye birebir radyasyona maruz kalacaksın [/FONT]

İyi de radyoloji teknikerliği benim ilk mesleğim zaten [emoji23][emoji23]

1600 tl asgari ücrete iş veren yok (askerden neden muaf oldugunu duyunca). Veren de varsa köle gibi çalıştırıyor. İşçi haftada 45 saatten fazla çalısamaz densede ipleyen yok. Zaten psikolojik sorunları olan birine başka iş yok.BATSIN BU DÜZEN :mad:

Şimdi düşünüyorum da belkide o doktor bana Allah tarafından gönderilmiş bir mucizedir. Eğer sözünü tutarsa.

Doktordan haber gelene kadar eczanede mevcut işime devam etmem lazımdı kafam attı aldım montumu çıktım bügün. Hata mı yaptım sizce?

bende sizin durumunuzdayım kaç yaşına geldik ne iş nede eş bulamadık...
ne devlet de nede özel sektörde hiçbir yere giremedim Allah tan ravamıdır bu yaşadıklarım işsizlik parasızlık sıkıntı stres inithar etmeyi düşünüyorum.. :(

Doktor beni unutursa mahvolduk demektir. Kartvizit verdi nisan 15den sonra ara detayları konuşuruz dedi.

Zorro

işkura felan bel bağlamayın işkur çaresizlerin kapısı nerde angarya işler var hepsi işkurda...

Ben dayanamadım kartvizit üzerinde yazan numayı rehbere ekledim whatsapptan mesaj attım gecenin birinde. Adam dönüş yaptı. Tıp merkezinin ruhsatı çıkarsa 7 mayıs gibi hasta kabulüne başlıcam dedi. Sen dürüst çalışkan bir delikanlısın içini ferah tut rahat ol bir daha da bu saatte hayat memat meselesi olmadıkça sadece beni değil kimseyi rahatsız etme dedi.

Ammada sinirli imiş😐
Soğukkanlı olmanı tavsiye ederim hiç heyecanlanma, söz verdi sözünün eri olmalı, bekle

Adamın iki uzmanlığı varmış dahiliye ve romatoloji. Kim bilir günde kaç insanla uğraşıyor. Gecenin birinde sinirli olması normal aslında empati yapmak gerekirse.

bende o kadar hastaneye başvurdum olmadı işimiz sanki sabıkamız var sanki adam öldrüdk...

isyankar_

Bize iş yok. Seyyar satıcılık kaldi ya da dilenmek
Şerefsizler bize bunu layık görüyor.

VurdukDibine
Allah topunun belasını versin o zaman niye yaşıyoz ki ölelim daha iyi...
en iyisi forum olarak toplu intihar eylemi gerçekleştrelim.....

Bitmeyenumut
elektrik-elektronik teknsyeniyim...

Heyooo benim iş oldu. Ruhsat çıkana kadar tıp merkezine geçici çalışma izni verilmiş. Pazartesi başlıyorum. Allah'ın izni ile. İlk mesleğimi icra etmeye başlıyorum. Artık tüm röntgenler tomografiler benden sorulur 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Üst Alt