Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
shukufeSugaremro teşekkürler. İlk eğitim aldığım branş radyoloji teknikerliği. Ve radyolojiyi, iktisattan ve halkla ilişkilerden daha çok sevmiştim zaten. Çektiğim görüntüleri radyoloji uzmanı gibi yorumlama yetkisine de sahibim. Radyolojiden mezun olalı 6 sene oldu inşallah zorlanmam, neticede 6 senede neler neler değişmiştir. Yaşayıp görücez.
Herkese teşekkürler bugün sabah 8 buçukta mesaiye başladım bile. Şu ana kadar 2 ekg 1 paac grafisi 1 kontrastlı adbg çektim. saat 2 de ücretsiz troid bezi taraması var tıp merkezinin açılışına özel...
Pazar günkü sınavın puanıyla tercih yaparım artık flora19
Teşekkürler tekrardan. Valla öğleden sonra nefes alamadım. Açılışa özel ücretsiz troid bezi muayenesi var. Saat 2 den beri 33 tane troid bezi ultrasonu çektim daha sırada 15 kişiden fazla insan var çay molası verdim. Siteye girip tebrikleri kabul edeyim dedim.
Bitmeyenumut Aynı yaştayız 3 yıl sonra ben de 30 olacağım eğer 3 sene sonra kendi hayatımızı idame ettiremezsek sana eşlik etmek isterim. Ne kadar çok kişi o kadar çok ibret... Kabul eder misin?
Zorro engelsiz derken? evet İş buldum ama büyük bir şans ile, iş beni buldu diyebiliriz. Belki eczaneye gelen sayın doktorum ve patronum göktuğ beyin migreni tutmasaydı başı ağrımasaydı o güzergahtan geçip gidecekti. Aracından inip eczaneye girmeyecekti benimle karşılaşmayacaktı muhabbet etmeyecektik iş teklifi alamayacaktım.
LG-M400 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çalışmaktan çok sıkıldım. 2 sene işsiz gezdim isyanlarda takıldım. Şimdi çalışıyorum sağlık sektörüdeyim. İnsanlar soru sorduğu zaman çıldırıyorum tahammülüm azaldı. Radyoloji teknikeriyim ilk eğitim aldığım branştan iş hayatına atıldım. Radyolojiden soğudum.
LG-M400 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi