Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelinden verilen rapor oranımı nasıl yükseltebilirim?

acı gerçek Hayır tıp fakültesi de olur sadece devlet hastanelerinde işlemler biraz daha hızlı oluyor ondan dedim 2015 eait olsada alın o filmleri çünkü dr bir fikir verir eğer kontrol filmi isteyecek olursa ister film olmadan sizin beyanınız yeterli gelmeyebilir sonuçta kaybedeceğiniz bişey yok engelli raporu alırsanız engelli olarak basvurursunuz ekpps ye önlisans bölümümüz nedir?

acı gerçek merhaba il sağlık kuruluna rapor oranına itiraz ettim seni hakem hastaneye gönderiyorlar oradada rapor oranı farlı olursa diğer hakem hastaneye gönderiyorlar diyelimki oradada farklı çıktı antalyanın hakem hastanesi denizli oraya sev ediyorlar benim atatürk dvlt hst aldığın rapor %53 itiraz ettim serik dvlt hst ye gönderdiler orasıda %58 verdi bu sefer araştırmaya gönderdiler % 58 onaylanınca rahat ettim aldım raporumu

Götüreyim mi yani yanimda 2015 olmasi farketmez mi dgrumu algıladim eğer öyleyse derin bi oh cekim :) insan kaynakları yönetimi önlisans açıktan da 4yillika tamamliyom kamu yönetimi ama dondurdum maddiyat biraz kötü de :(bu rapor bna umut ışığı olacak inşallah tip da ne kadar zaman da cikar bilgin var mı Cengiz68

ikaruss07 Merhaba antalyada sin sende sanırım ne kadar zaman da aldin bn tipla basladm ise dha bi hafta olacak işte yeni başladım nasıl bir gidişatı olacak bilmiyorum
Fulya83 evet karıştı ortam iyce hatlar karsti ne kadar bilgi o kadar umut bnce ortak cvb veriyolar ikimiz için ;)

acı gerçek Tıpta ne kadar sürer bilmiyorum ama araştırma en güzeli ilk önce oraya başvurmadığıma pişmanım ilk raporumu 2 haftada aldım 2. raporumu 3 haftada son 3. raporumu 13 günde aldım şimdiden rabbim yardımcınız olsun

acı gerçek önce adım adım ilerle ilk alacaksın değilmi beyin cerrahisi ortapedi fizik psikiatri göz dahliliye nöroloji dr muyane ol en ufak ne rahatsızlığın varsa muayane sırasında dr söyle sonradan söyleseydim eklettirmeyle uğraşma önce raporu alın buraya yazın gelişmeleri ona göre herkes elinden gelen yonlendirmeyi yapar daha sonraki adımları şimdiden sorarsan kafan karışır öncelikle enaz % 40raporu al olurmu

ikaruss07 neden üç kere aldin sureklimi.raporun süreli mi .. Ayrıca tipa gtmekle hatami ettim yani bn :( :( Allah razi olsun

Son düzenleme:
Bak bn ilk baştan anlatyim Cengiz68 engelli raporu cikartcam ddim kagit tutusturdular elime tek tek 7 tane falan ic hastalıkları nöroloji genel cerrahi falan işte o kismi biliyorsun hrpsinden ayri günler icin randevu verdiler genel cerrahi ile iç hastalıkları kısmına gttim sadece ikisi Smdilk imza attı btti dedi hani öyle muayene ol gel demk falan yok rahatszliklarimi yaz dediler bi kagida göster bu bu bu rahatszlgm var dye bnde oyle yptm işte buraya kadar bi hatam var mı bilmiyorum

Panik yapıyorum sanırım hersey i herseyi soruyorum sende haklısın ama ne bilim nasıl alirm ne ypmalym bilmiyorum

acı gerçek ilk raporumda kullandığım ilaçlar yüzünden psikiyatri % 10 oran verdi istemedim ama yazmışlar o yüzden süreli verdiler tip 2 diyabet vardı onu eklememişlerdi itiraz ettim serik dvlt hst sine gönderdiler psikyatriyi çıkarttırıp şekeri eklettirdim % 58 oldu iki rapor uyumsuz olunca bu sefer araştırmaya sevk ettiler oradada % 58 onaylanınca raporumu verdiler ikinci ve üçüncü raporum süresiz

acı gerçek her işte vardır bir hayır tıp fak istenen tahlil filmlere göre değişir mr emg gibi filmler biraz uzun sürebilir ama çokta uzamaz 2015 filmler tahlilleri alman tabiki senin yararına olur oldu bittiye getirme biraz acele ediyorsun bu kezde eksik yaparsın işi

Fulya83 Merhaba biliyorum sizin itiraz ettiğinizi acı gerçek neden 3 hastane diyince sadece bilgilendirme amaçlı yazdım :)

acı gerçek polikliniklere gidince rahatsızlıklarını söyle dr ona göre yazar raporu musyeneye gittiÄ£in dr ilgili rahatsızlığın varmıydı onlar ne yazdı

Evet çok haklısın doğru dedin acele ise şeytan karışır derler dedim ya panik yapıyorum olmazsa dye ömür boyu kullancan dye cihaz veriyolar artı kusurlarimda var engelli raporu alabilirim dye dsnyom duymuyor kulak yalan da değil etrafmda bilen biri yok akraba es dost bilselerde aman hayrim dokunmasn havasndalar hep kendim araştırma ypmk zorundayım mücadele edecek olan bnm sonc olarak Cengiz68

acı gerçek anladığım kadarı ile kbb (duyma) ve beyin Cerrahisi (boyun düzleşmesi ) yüzde alırsın başka rahatsızlığın varmıydı

Cengiz68 kagida baktim smdi ic hastalıkları ile genel cerraha imzalatmism dmistm ya rahatszliklarni kagida yaz grdgn doktra gster dediler hatrlamak zorunda klmazsn unutmazsn dye ic hastalıkları ile sorunum yoktu genel cerraha troid den bahseddm onlar elimdeki kagida sdce imza atyolar işlemleri ni bilgisayar uzernden ypiolar artk napiolarsa puanlama mi yapiyolar yoksa bişey yok dyp gecyolarmi orasni Allah bilir siradaki randevu 23 mart fiziksel tip ve rehabilitasyon buna gdnce bel ve boyunda duzlesme var onu dcem yine o raharszlklarmn oldgu kagidi gostercm bide o 2015 de cikan sonuçları cikardim dosya dan onları gotrcem (rahatszliklar işitme engeli, konsma bzklugu , duzlesmeler depresyon troid)

Fulya83 sekreter kızlar üç dört ay sürüyor dedi ama randevular hep marta verildi uzn mu sureck kisami blmiyom blli dgl dha

acı gerçek psikiatri önce tedavi veriyor 6 ay sonra duruma göre oran veriyor hemen oran vermiyor bu senin işini uzatabilir onu iyice bir bilene danış

Fulya83

benim şizofren raporum var en iyi firmalarda bile çalışıyorum ilk defa sizden böyle saçma sapan bir yorum gördüm,
adam pskiyatri sorunu varsa tabiki alacak nasıl bir yönlendirme şeklidir pes doğrusu

Depresyon u siledebilrim kalıcı degil geçen ay dktra gtmstm o depresyon dyp antidepresan verdiydi ondan yzdim cerrah a sordum ilaci bnce ilac kullnmadan çöz problemi ni falan dmsti o rahatszliklarmi yazarken oda aklma gldi yazdm öyle Cengiz68 zaten psikiyatri de var ya rapor daki doktor listesinde oda sorular falan sorar var mı yokmu kndi dha iyi blir blmiyom depresyon u dger dktrlara desemmi demesemmi bilmiyorum

Ama iki ayda bi giriyorum bu depresyon denen illete :(

acı gerçek depresyonu diğer dr demen bişey ifade etmez branşı olmadığı için karışmaz psikiatriye depresyon tedavisi gördüm demelimisin bilmiyorum süreci uzatırmı oda mı tedavi verir bilmiyorum forumdaki kişilerin bu konuda bilgisi varsa yazabilir

Skolyoz23 öyle dyosun sacma yorum gelebilir sana ama bn o yorumdan güzel bir püf noktası yakaladm iyiki yazmis yeni bir şey öğrendim dyeblrm o yorumla tesekkur ederim Fulya83

acı gerçek antalyada en kolay araştırma veriyor çünki heyet muayene yerleri ayrı sakin oluyor ben sabah verdim öğlene muayenem bitti 12 gün sonunda raporum çıktı normalde 15 gün sonra gel diyorlar ama ben 12 gün sonra gittim hazırmış aldım
acı gerçek psikiyatriden ilaç aldınızmı aldınızsa ne kadar zamandır kullanıyorsunuz

ikaruss07 tipla basladim artık işlemi yarıda kesemem ki ilac verdilerdi antidepresan ama genel cerrah olan bi abim vardı o kulkanmamani oneririm problem ini ilacsz çöz dedi iyiki kullanmamsm haplar bnde uyku kalici dgl rahstszlk gerek yok ki bncede antidepresan a

acı gerçek ilaçları kullanmazsan oran alamazsın vede aradaki geçen zamanla kalırsın çünki belli süre kullandırıyorlar sonra tahlil istiyorlar o tahlilde ilacın kandaki etkisini görmezlerse oran vermiyorlar ayrıca psikiyatrıda Rorschach testi kişilik testi birde duygu testi yapıyorlar bunlar 560 karışık soru şeklinde ben mesela artık ilaç kullanmıyorum eşimle balığa gidiyoruz engelli mehteran takımımız var onu çalıştırıyorum vede takı yapıyorum tedavimi artık kendim yapıyorum çünki psikiyatrinin vereceği orana ihtiyacım yok kulak %20 uyku apnesi %35 tip 2 diyabet %20 toplamda % 58

Son düzenleme:
Ya bnm o ilacın yazildgi dönemde başka rahatszlklarm vardı iki dktr kullanma dye uyardı o konuda skntli bir şey im olacağını sanmıyorum kullan yada kullanma o kadar mühim dgldi ki bnmde kullanmamam gerekiyor du bu arada uyku apnesi ve tip ne demek @ikaruss07

acı gerçek kullanmazsan oran alamazsın uyku apnesi uykuda nefesin kesilmesi tip 2 diyabette şeker kullanmaman gerekiyorsa kullanma ama tahlilde çıkıyor demek istediğim bu kardeşim senin rahatsızlıkların tam olarak nedir daha önce negibi tedavi gördün yazarsan sevinirim

Üst Alt