Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelinden verilen rapor oranımı nasıl yükseltebilirim?

Fulya83

aynen her soruna vermiyor doğru ve hemen de vermiyor ama pskiyatri sorunları olan insanlar çok rahat iş buluyorlar
normalde iş bulamaz kaygısı var millette
fark etmiyor adamlar engelli kadrosu açığı var diye alıyorlar her türlü

En iyi firmada ne iş yapıyorsun mesela...?

Depresyon dan bahsedeymmi etmeyemmi sorusunun bu kadar uzayacagini hic düşünmemiştim :(

Suret

turkcell genel müdürlüğünde çalışıyorum sabah 8 akşam 5 şükürler olsun, yaptığım iş evrak takip

Süper, siz gibisini duydukça çok seviniyorum, Allah daha güzel yapsın

Arkadaşlar ya doktor ona yüzde .. buna yüzde verdi dyonuz bn tipta hicbi rahatszlığım in puanini görmedim mesela bugun göz muayenesi oldum doktor onmde bn arkasında görebilir miyim diye doktorun omzunun üstünden baktım adam gostermemek icin çabaladi resmen yandan yandan bakip bakmadgmi kontrol etti hay Allahim ya sz iyi biliyosunuz maşallah bn Afedersiniz mal gibi bakıyorum muayene olup imza attrp çıkıyorum tipta bilgisayar üzerinde veriyolar puanı ne düşünüyorsunuz bu konuda bana kötü bir süpriz yaparlar mi dersiniz Fulya83 nuri3558 ikaruss07 Suret oturanboga Cengiz68 ozgurluk Emre1905 sizleri tecrübeli gördüm bu konuda içimi rahatlatacak bir şey söyleyin lütfen :(

Son düzenleme:
Yüzde üzerinden oranı doktor vermez heyet verir, heyette ki doktorlar zaten kapının arkasında sen sadece muayene oldun orada şu şu sıkıntısı olduğunu yazar ben araştırma hastanesinden almıştım ve oranları doktorlar vermedi sadece sıkıntılarımı yazdılar heyet verdi oranı oda raporu aldığım gün öğrendim oranımı..

Himmm daha bitmedi yani islemim öyle mi ... bugün son muayene var psikiyatri heyet ddginzen son sa sonrası artik Allah Kerim Teşekkürler nuri3558 Fulya83
Ne yapim veya ne yapmiyim bugün önerisi olan var mı ?

Son düzenleme:
Fulya83 katılıyorum sana cunki göz Doktoru gostermemek icin resmen omuz dansi yaptıkaldrdi indrdi saga sola sallanır gbi yapti dedim Noluyo içimden :) goremedimde zaten inşallah 40 bari gelir

Burda :) Fulya83 . benim işlemler bitti ne pskiyatri Labirent zeka testi bilmem ne yapti ne dgerlri muayene sorular sordu gecti bna ne supriz yapcklar bilmyorm sadece fizik tedavi ve genel cerrahi muayene etti ha bide göz verdim kağıtları rapor merkezi ne oda dedi tamam gidin sze mesaj gelir ben şok hayretim sasti umarım alrim :)

Son düzenleme:
Herkesin durumuna göre işlem yapılıyor beni iki ünv de hastahanesine yolladılar uzman ayrı profesör ayrı muayene etti iki ünv ayrı ayrı sonra heyete girdim iki ünv de en son tüm evraklar toplanıp ankaraya gitti ordaki verilen karar daha sonra ssk ya geldi en sonda müfettiş inceledi ve sonuç belli oldu %81 aldım

acı gerçek bende rapor alırken cihazım vardı sorun teşkil etmedi aksine faydası oldu yalnız heyete girince orada durumunu net belirt cihaz kullandığım için normal ve her işte çalıştırmıyorlar de raporumu alıp engelli kadrosunda çalışmak istediğini belirt ben böyle konuştum

Birde heyete mi gircem ben bn sadece doktrlara muayene olup kagtlarin imzalanmasini tamamliycam dye biliyodum ikaruss07 hickimsye soyleyemiyorum işitme cihazı kullndgmi çekiniyorum of of

İmza işlemleri btti bnm kagtlari aldilar biz szi ariycaz mesaj gelir telefonunu za dendi bkliom bklm

acı gerçek merhaba evet heyete gireceksin imza ayrı olay imzalar tamamlanınca heyet için rapor düzenlemesi yapılır heyete sunulur işitme cihazının oldugunu neden saklıyorsun bence heyete girerken tak ben öyle yaptım ayrıca kim ne derse desin takmıyorum dediklerini

Fulya83 gün vermediler canım sadece mesaj gelcek telefonunuza dendi Odyolog %52 diyo burda da öyle hesapladi bi arkadas ama %40 işitme engelim ikaruss07 ben cihazi bütün doktorlar a imza attirrken söyledim zaten hatta iki doktor ac bakim dedi gösterdim özellikle sakladigim kişiler es dost akraba takıyom zaten her gün hastanede de taktım niye sakliyom cunki aaaa engelli misin aa ne zaman dan beri kullanuosun dycekler eminim sinirlerimi bozacaklar akraba dusmandan beter bu devirde niyetim kotulemek değil kimseyi ama doğrusu bu
erdal71 onu bnde bilmiyorum ne nasil bir şey bi fikrim yok

baltazar nedir bilen varmi?

baltazard birden fazla özrü olanlarda uygulanan formul mesala sadece kalpten heyete gir %80 al direk raporun %80 oluyor benim fizik %20- kalp %30 - göz %3 - nefrolojı %10 toplamı normalde %63 ama baltazar uygulandığında %52 aldım bunun sebebi raporlar 100 üzerinden değerlendirildiği için birden fazla özrü olanlar da hastalığı ileri derecede olanlar yüksek puan alacağı için 100 geçtiğinden raporu 100 e eşitliyorlar

İyi akşamlar arkdaşlar
İşitmeden %50 rapor verdiler.Ankara da onaylanır mı?

Özel Hastaneler %52, devlet hastanesi %40, raporun sonucu %22!?

Özel Hastaneler in % 52 dedigi devlet hastanesinin 40 dediği rapor sonucu 22 olan bir işitme engelliyim güler misin Ağlar mısın :( ömür boyu kullancaksin denilip aldirdiklari cihazim la normalim cok tuhaf..
Vermemek için cabaliyolar heralde alamadım rapor :(
Ne düşünüyorsunuz bu konuda merak ediyorum?

rapor almayı düşünüyorum gerekli belgeler neler nasıl bir yol izlemeliyim

Bnde üzüldüm sorma sinirlerim bozuldu .. cnm hatırlamıyorum desem odyo testini vermediler geri fotolu başvuru seyi verdiler sonuç diye ama 45-40 50-45 yada 50 50 olması lazım pek hatırlamıyorum bi moralle :( Fulya83 sadece kulak duzlesme ye ona buna hic yok puan

Üst Alt