Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelliler için sesi yazıya dönüştüren telefon var mı?

Valla arkadaşlar sesi alıp yazıya dökecek de ben bunu okuyacağım var olan telefonumu satıp yenisini alacagım vs vs. Benle iletişime geçmek isteyen mesajını atar olur biter ne uğraşacağım yahu. Cochlear implant tavsiye ediyor beni gören her doktor.O yüzden doktorada gitmek istemiyorum artık. 2004 senesinde alığım raporda oran 44 iken 4 sene sonra oran 65 oluvermiş.Ben böyle mutluyum:)
Şunu unutmayın arkadaşlar hiç bir zaman normal insan gibi duyacağımıza inanmıyorum. Cochlear implant modası başlamış biri sağırım diyince doktor hemen veriyo aha bunu takalım diyerek.Bu siteye üye oldugumdan beri araştırmaktaydım lakin kafama yatmadığı içinde yaptırmadım yaptırmayacağım.

aynen bendensin buyucum:eek:sağırlık çok yasa :eek:
şimdiki tabletler yaziya ceviriyo sesleri ama isitme cihazi icin yoluna yoluna bide ustelik bu koklear imlantin pisliklerini temizlicem diye doktor ameliyat masraflarindan tablete para kalmadi bilgine:mad:

Samsung note iki süper bişi shukufe. Sms bölümünde yazdığın kelimeyi hafızaya alıyor ilk harfi tıkladığında üç kelime seçip ekrana getiriyor istediğin kelime yoksa seçip yazmaya devam ediyorsun.Değilse yazıyorsun hafızaya kayıt ediyor. Hele resim video özelliğinden bahsetmiyorum bile. Müthiş bişey bu canavar adeta:)
Sesi yazıya döken bi alet çıksa hangi birini dökecek yahu.Tren geçti desek çuf çuf mu yazacak :)

arkadaşlar sesi yazıya dönüştüren telefon clear diye bir marka telefon iş yerlerinde işitme engelliler için en uygunu clear aşağıdaki linkte adresi

Google Translateep telefonu müzik vb gibi için Streamer var 500 800 tl arası değişiyor

Üst Alt