shukufe;
Elbetteki çok iyi.. Yalnız şunu da söylemeden edemem, Chili nin özellikleri her ne kadar Sumo dan daha fazla olsa da SUMO nun sesindeki güç hiç bir cihazda yok.. İşitme kaybınızın derecesine göre mutlaka deneyin almadan önce.. İkisin peş peşe takıp aradaki farkı hissetmeye bakın. Binaural olması tek taraflı kullanılmasına engel değil. Rahatlıkla kullanabilirsiniz, çift taraf kullananlarda 2 cihaz birbiri ile iletişime geçmekte.. Birlikte hareket etmektedir. Bu özelliği çift cihaz kullananlar için büyük avantajdır. Siz tek taraflı kullanacaksınız, işitme kaybınıızı karşıladığı sürece rahat rahat kullanabilirsiniz..
hakancan06;
Ben teşekkür ederim. Mesleğime olan saygım ve kişiliğim gereği daha az hizmet veremem. Herkesi aydınlatıp, doğru ve güvenilir hizmet vermekle bunca yıl tecrübe kazandım. Hiç bir zaman paranın peşinde olmadım. Sanırım böyle olunca devamı kendiliğinden geliyor.. Haydi bakalım, bilgi paylaşmaya ve destek olmaya devam..
Her dakika cevap yazamıyorum belki, sebebini anlattım. Hem hastalarla ilgilenip hem burada yer almaya çalışmak zaman istiyor açıkçası. Gecikmeli de olsa cevaplarımla yardımcı olabilirsem ne mutlu bana
yüzünüzden tebessümünüz eksik olmasın..
çamlıca;
Çift cihaz elbetteki tek cihazdan daha verimli.. Ama o şubenin çalışanları ile markayı kafanızda karalamanız çok doğru değil.. İnanın pırlanta gibi insanlar var hizmet veren. Bir başka Oticon bayisi ile iletişime geçmeyi deneyin isterim. Ankarada da sevgili odyolog Mehmet Akşit ile randevu talep edip bu şikayetinizi lütfen kendisine bildirin.. Çekinmeyin. Bir yanlış hizmet durumu var ise diğer hastaların da aynı maduriyeti yaşamasını istemeyiz değilmi
) yolunuz düşerse Aydın a seve seve beklerim. Bir başka şehire de yolunuz düşerse , tanıdığım kişilerse, irtibata geçerim.. ))) sevgiyle kalın.. ( aman dikkat , ucuz 2 cihaz alıp , 2 cihaz parasından birden olmayın , üstelik hemen hemen bütün markaların fiyatları birbirine çok yakındır. )