Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İŞKUR'un Sağlık Bakanlığı nihai listesi ne zaman açıklanır?

sızın dedıgınıze göre tekerleklı sandalyede yada koltuk degnegı ıle yada epilepsı sara vs engelli arkadaslarımızın sansları yok öyle bi durum olsa belirtirler milletin aklını bulandırmayın lütfen

Ben listeye ulaşamadım bır iki yere baktım ankara İstanbul oradada adım yok. Defalarca baktım.

Arkadaslar merhaba bu iskur dan sağlık için alınan engelli işçi pozisyonu ne tam anlamadım bunlar kadrolu oluyor mu yani daimi kamu
Maaş ve özlük haklarından bilgisi olan varsa paylasabilir mi lütfen bu asgarı ücretli olmayacak değil mi

Arkadaşlar nihai listede Adımız çıkınca bir daha işkur a gitmeye bir şey götürmeye gerek var mı? Yoksa Kura yı mı? Bekliycez.

Arkadaşlar sağlık bakanlığının sonuçları yhgm sayfasından takip edebilirsiniz,...meb sonuçları yine aynı meb sayfasından takip edebilirsiniz..

Vaybe 93 kışi içinden 18 kişi içine bile giremedim nasıl kuraymıs bu kesin hile var hep o il çıkmış bikaç farklı il kamera kayıtlar varmıdır orda

Tabii hile vardır bilinçli oluyor kura
Herkes işine geleni alıyor

O il çıkmasi şans da benim çıkmamam normal mi yani MEB başvurdüğüm yer açıklamış ordan baktım sağlık bakanlığı daha var sitelerinden takip edin

Sağlık bakanlığı engelli alımı

s.a canlar sağlık bakanlığı engelli alımına başvurdum ama sonuçlar bir türlü açıklanmadı yada ben ulaşamıyorum bu konuda bilgisi olan varmıdır acaba ??

2 ünv. Bitirmedinmi
Rapor oranında az
Sana çıkmayıpda kime çıkacak isyankar_

Zorro

ben 2 üniveriste bitirdim diye bir şey demedim usta sen başkasıyla karıştırdın herhalde ??
üiversite okudum ama mezun olamadım bu sene sınava girecem aöf okuyacam...

İşkur iş başvurularından baktinizmi sağlık bakanlığı başvurum kaldırılmış

Kakmadı tarihi ayarlıyın

Eylül 1 eylül 14 yapın çıkıyo

Maaş en kötü memur maaşımı yoksa 1600tl temaa mı bence 1600tl değildir 2888TL en kötü memur.?

arkadaşlar sağlık bakanlığı engelli temizlik elamanı ankara nihai listeye bakıyorum adım yazmıyor başvuru yapmıştım kabul edilmişti neden adım yazmıyor siz baktınizmi adınız yazıyormu ayrıca o liste engelli değil normal kişiler için 40 kişi olan yazıyor engellilerin listesi nerde nasıl öğreneceğim yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar ankara için alacakları 60 kişilik engelli listesi yok normal 40 kişi alacakları liste çıkıyor engellilerin listesi neden yok hangi sayfaya girip bakıyorsunuz ben bulamadim OSMAN ONAY YOZGAT ÇEKEREK temizlik icin başvurmuştum

Yarın çekiliyo heryerinki ankarada

T.C.Sağlık Bakanlığı Merkez ve Taşra Teşkilatı Hizmet Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere Sürekli İşçi Alımı Kurası Hakkında Duyuru
Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2018
A- A+

Sağlık Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümleri kapsamında en az ilköğretim düzeyinde 3.591 sürekli işçi, 431 engelli işçi ve 1.276 eski hükümlü işçi olmak üzere toplam 5.298 sürekli işçi alımı için kura işlemi 25-26 Ekim 2018 tarihlerinde noter huzurunda gerçekleştirilecektir.

1.Isıtma Ve Sıhhi Tesisatçı, İnşaat Boyacısı/Boyacı, Kaynakçı (Oksijen Ve Elektrik), Marangoz (normal, engelli, eski hükümlü/TMY) kurası 25 Ekim 2018 Perşembe günü,

2.Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Iğdır, Isparta, Karabük, Karaman, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Kütahya, Manisa, Merkez Teşkilat, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Siirt, Sinop, Sivas, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Yalova, Yozgat illeri Temizlik Görevlisi (normal, engelli, eski hükümlü/TMY) kurası 25 Ekim 2018 Perşembe günü,

3.Adana, Adıyaman, Ankara, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Konya, Malatya, Mardin, Samsun, Şanlıurfa, Van, Zonguldak İlleri Temizlik Görevlisi (normal, engelli, eski hükümlü/TMY) kurası 26 Ekim 2018 Cuma günü gerçekleştirilecektir.

Katılımcılar, Kura sonuçlarını aynı gün saat 20.00’ den sonra https://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden öğrenebileceklerdir.

Not: Başvuru sayısının çokluğu sebebiyle kuraya katılımcı alınmayacaktır.

Üst Alt