Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İŞKUR'un Sağlık Bakanlığı nihai listesi ne zaman açıklanır?

Hakkımızda hayırlısı inşallah benim en çok merak ettiğim engelli kamu Temizlik görevlisi maaş ne olucak.? :)

Sağlık Bakanlığı kura sonuçları 25 EKİM 2018

site açılmıyor açan varmı?

https://iscisonuc.saglik.gov.tr
Server Error in '/' Application.
Object reference not set to an instance of an object.
Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.

Source Error:

ework Version:4.0.30319; ASP.NET Version:4.7.2623.0

Baktım ben ankara yarın çekilcek

Bugün açıklanacak olan ildeyim, sonuç sorgulama başarısız,sonucu öğrenen varmi

bendede açılmadı sayfa bu ne biçim iş arkadaş 1 ay önce işe başvuru yapıyoz bu saat olmuş hala açıklanmadı bu nebiçim iş be batsın bu dünya …. :(

cilt vs 0 sız girerseniz teferruvatlar :)dan sonra açılıyor

Evet Eski Kimlik Bilgisiyle Bakabiliyorsunuz.
Başlarında ''0'' Olmadan Cilt Numarası Aile Sıra Nosu Girmeniz Gerekiyor Ben Yerleşemedim Her Zamanki Gibi
Kurayı Seyircisiz Yaptılar Bilerek Adamlarını Torpillerini Rhat Yapsınlar Diye Yine Helal Olsun.

StyLo
*Burası yeni türkiye.! ;)

**BU ARADA KADROYA YERLEŞEMEDİNİZ YAZIYOR ŞAŞIRDIKMI HAYIR.! :) BURASI YENİ TÜRKİYE.! ;)

Allah belalarını versin yerin dibine batsın böyle sınav böyle atama....
olmaz olsun böyle sınav böyle atama....:mad::mad:

Diyelim ismimiz çıktı inşallah mülakat vs varmı acaba

ewet size katılıyorum

kadroya yerleşemediniz yazıyor kendi çevrelerinde nekadar bu işe uygun insan var baktılar topladılar isimleri kadroya aldılar bizede formalite kuraya katıldırıyorlar danışıklı dövüş saçma salak işler bizde hayal ediyoruz işde hep hayal ettiriyorlar zadden hiç icraat yok şöyle olcak böyle olcak olduğu varmı asla hemde hiç yok dedikleri neyi yaptılar bilen varsa söylesin sövmek hakaret bile az bunlara ama ne yapalım elimizi kolumuzu bağlıyorlar. allahın laneti bunlara olsun bukadar gariban insanın bedduası ah demeleri yeter bunlara

Yerlesemediniz şaşırdım mi hayır ismi çıkanlarda açıklanmıyor katılımcıya kapalı OZAMAN NE GEREK VARDİ BUNLARA SİZİN .........,.
..........

Hiç kimse yerleşmedi heralde sadece o ildeki kişileri aldılar puan sıralamasına göre yüksekten başlayarak, benim tahminim

Yerleşemedim puanla alakalı olduğunu sanmıyorum ekpss puanım iyiydi aslında torpillim kötüydü demekki

Yoktu mahiyetinde dedim. olsaydı yerleşirdim zaten

Birşey beklememek lazımdı
En başta demiştim çok birşey beklemeyin diye
Elbette kıyak olacak tabi
Bende yerleşemedim
Hayırlısı olsun

Ya nasıl girdiniz benim yanlış bilgiler diyo on kere kontrol ettim yine de yanlış diyo

Giremiyorum nasıl girdiniz

Sıfırları girme robotuda işaretle

Hayırlı olsun sahranil şimdi mülakat ne zaman orayı kolay geçersin 🙂
Hafif engellinin çünkü

Üst Alt