Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
eshat bey
burası müslüman engelliler sitesi değil ki her türden insan var.. dili ayrı, dini ayrı,memleketi ayrı tek birleştiği yer engelli olması sağlam arkadaşlarda var ya hoş ...inancı olamayan birini kovma siteden uzaklaştırma hakkına sahipmiyiz bilmiyorum bende imtihan sonuçlarını bekliyorum ama engelli memur alım sonuçlarını
Benim yazdığımı bir kere daha okuyun, şahsım adına atıfta bulundum. Dini konularda tartışmak ya da tartışmamak herkesin kendi inisiyatifi dâhilindedir.
Alıntı:
....Yine Peygamberimiz'in (sallallâhu aleyhi ve sellem) tavsiyesi istikametinde, rahatsız edecek bir şekilde engelli kimselere uzun süre bakmamak gerekir. Zîrâ Peygamberimiz, "Cüzzamlılara uzun süre bakmayın."8 buyurmaktadır. Peygamberimiz'in bu sözü, cüzzamlı kimselere, dolayısıyla bedenî bir kusuru bulunan kimselere rahatsız edecek şekilde bakılmaması gerektiğini göstermektedir.
selma işine gelmeyince rahmetli inönü gibi duymuyor
öbürtarafta %40 üstü raporlulara 38192 kişilk kadro açıp cennetemi alcaklar
neden engelliler ya uç noktada islamcı oluyo ya da ate oluyo biri allahtan geliyo diye bağlanıyor diğeride neden allah bana bu cezayı verdi diye isyan ediyo olsa gerek
İşte bu hiç güzel değildi
ya yine çenemi tutamayacağım şu yazılanlara ancak bu böyle uzar gider. bazen susmakta kayle almamaktır bu küfür gibidir karşıdakine. SUSUYORUM.