Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstihdam değerlendirmesi olmayan raporla atanırsam ileride sorun olur mu?

Raporumda istihdam alanı boş ama calışabileeğim işler yazılı ne yapmam gerekli

Raporumda istihdam alanı boş ama calışabileeğim işler yazılı ama atandıgım adliyedeki memur yeni rapor almam gerektiğini söyledi nasıl bir yol izlemem gerekli

Engelli raporunda istihdam bölümü

Arkadaşlar benim raporumda da istihdam ve çalıştırılamayacaği işler bölümleri boştu sadece kimlik kartı alabilir bölümü doluydu.Bimere yazdım yeniden rapormu çikarmaliyim yada daha kolay bi düzeltme ihtimali varmıdır diye..bu gün cevap geldi aynen paylaşıyorum;

(Başvuru konusu Mersin Şehir Hastanesi Yöneticiliği tarafından değerlendirilmiş olup, Sağlık Kurulu Sorumlusundan alınan bilgide, başvuranın 25.09.2014 tarihinde Engelli Kimlik Kartı için Sağlık Kuruluna girdiği, dilekçesinde işe giriş ile ilgili bir şey yazmadığı için verilen raporda da o bölümün doldurulmadığı, Sağlık Kuruluna yeniden müracaatı halinde kişinin tekrar değerlendirmeye alınarak ''istihdam ve çalıştırılacağı işlerin niteliği'' bölümünün doldurulacağı belirtilmiştir.

Bilgilerinize sunulur.)

Şimdi bu yazıdan anladığınız nedir yeniden rapormu çikartacam yada müracaat edip düzeltmemi yaptıracam..

İstihdam isaretlenmemiş sıkıntı olurmu

Arkadaşlar raporumu yeniledim ama istihdamı işaretlememişler atanırsam herhangi bir sıkıntı olur mu

Tabiki sıkıntı olur.Eger yeni çıkarttıysan hemen müracaat et doldursunlar

Dilekçede iş istihdam için istediğini belirttiysen doldurmaları lazım

Onu unuttum atama olduktan sonra düzeltme şansım varmi

Onu unuttum atama olduktan sonra düzeltme şansım varmi

atanırsan bir daha heyete girip düzelttirmeni isterler düzeltirsin

Bende istihtam işaretli şubatta aldum 2018in çalışabilirle ilgili biyazı yok çalışmayacağu işlerde boş

Ekpss rapor yardım

Arkadaslar insallh alim olursa atamayi bekliyorm fakat bircogumuz gibi benimde saglik raporumda calistiramayacagi alanlar ve istihdam bos.ekpss ye de girdim guzel bi puan aldim.simdiden yeni bir rapor almak icin hastaneden randevu aldim(onceki raporu aldigim hastaneden deil.).Alacagim yeni raporumla atanmam halinde kabul olur mu sinava girdigim raporumla aldigim raporlarin tarihleri farkli olacak.sorun olur mu? Ya da atamayi bekleyip kurumun benden yeni rapor talebinde bulunup bulunmayacagini mi beklemeliyim?? Tesekkurler simdiden..

Her kurum yeniden rapor talep etmiyor, atandığınız kuruma yeni raporunuzu verirsiniz (rapor almak için başvuru yapmışsınız) yani tarihli olduğu için sizden tekrar rapor talep etmeyeceklerdir, raporun hangi hastaneden aldığınız önemli değil oranı % 40'ın altına düşmesin yeterli önemli olan bu.

Life

Tesekkur ederim ama basvuru yapmadim daha randevu aldim sadece.ikilemdeyim yeni rapor alip almama konusunda.çunku kurumun raporda istihdam ve calistirilamayacagi alanlar boş diye yeniden talep ederse.yeni rapor cikartmak en az 1 ay surer bu da atamada sorun yaratabilir sitede okudugum yorumlara gore hal boyle olunca cok tedirginim

Aynen ben de merak ediyorum kurum rapor istediginde surede sikinti yasadilar mi? Atamada sikinti cikti mi? Ya da ise baslama sureleri mi uzadi? Tecrubeli arkadaslar niye yazmiyosunuz???

Engelli Raporu'ndaki İbarelerle İlgili

Merhaba arkadaşlar,
2 sorum olucak: 1.Engelli raporumda İstihdam ve Çalışma alanları kısmı boş. Sizce atamam gerçekleştikten sonra mı bunu düzeltmem gerekiyor? 2.Lisans mezunuyum puanım:85,79758. 4001'den tercih yapmayı düşünüyorum. Öğrenim durumumdaki 11379 kişiden sıralamam 926. İstanbul'da herhangi bir Üniv. yerleşebilir miyim? 2016 yılındaki atamalara göre yerleşebiliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar benim yüzde 61 engelli raporum var 2009 yılında almıştım yüzde 50 anksiyete bozukluğu yüzde 21 konuşma bozukluğu toplamda yüzde 61
anksiyete bozukluğu tedaviyle işsevligi düzelmeyen konuşma bozukluğu yazıyor
bu raporumla devlet işine girebiliyormuyum

temizlik görevlisi için kurada adım çıkmış yerleştiniz diye yazıyor göreve başlama işlemleri için gerekli belgeler de yazan bi konu var sağlık raporunda mutlaka akıl sağlığı bulunmadına dair ibare belirtilmesi gerekiyormuş bu nasıl olcak benim raporumda akıl sağlığı mı var anksiyete bozukluğu ne anlama geliyor şimdi ben işe giremeyecekmiyim lütfen cevap yazarsanız sevinirim

arkadaşlar ben yüzde 21 konuşma yüzde 50 anksiyete bozukluğu tedaviyle işsevligi düzelmeyen engelliyim mümkünse yardımcı olurmusunuz işe girecem sağlık raporunda akıl sağlığı bulunmadına dair ibare belirtilmesi gerekiyormuş bu yazıyı doktordan alabilirmiyim bu engelli raporum engel olurmu lütfen bişey söyleyin cevap yazın

Arkadaşlar raporumun süresi bitti eğerki atanırda kurum isterse ve ayni oranları alamazsam nasıl olacak

valla kardeşim yardımcı olmayı bende çok isterdim ama bilmiyorum banada cevap veren olmadı
bende devlet işine engelli olarak temizlik görevlisi olarak gireceğim yüzde 21 konuşma bozukluğu yüzde 50 anksiyete bozukluğu tedaviyle işsevligi düzelmeyen raporum vardı bide akıl sağlığı bulunmadına dair ibare belirtilmesi gerekiyormuş
normal psikiyatrı poliklinigine gittim devlet işine girecem dedim akıl sağlığı bulunmadına dair ibare belirtilmesi gerekiyormuş dedim onlarda herhangibir rahatsızlığın varmı ilaç kullanıyormusun dedi bende yok dedim kollarıma baktı jilet izi felan yoktu tamam dedi raporumu yazdı inşallah raporumu kabul ederler yoksa geri geliriz ne yapalım kısmet

valla kardeşim yardımcı olmayı bende çok isterdim ama bilmiyorum banada cevap veren olmadı
bende devlet işine engelli olarak temizlik görevlisi olarak gireceğim yüzde 21 konuşma bozukluğu yüzde 50 anksiyete bozukluğu tedaviyle işsevligi düzelmeyen raporum vardı bide akıl sağlığı bulunmadına dair ibare belirtilmesi gerekiyormuş
normal psikiyatrı poliklinigine gittim devlet işine girecem dedim akıl sağlığı bulunmadına dair ibare belirtilmesi gerekiyormuş dedim onlarda herhangibir rahatsızlığın varmı ilaç kullanıyormusun dedi bende yok dedim kollarıma baktı jilet izi felan yoktu tamam dedi raporumu yazdı inşallah raporumu kabul ederler yoksa geri geliriz ne yapalım kısmet

anksiyete bozukluğu tedaviyle işsevligi düzelmeyen engelli raporum var
anksiyete bozukluğu ne anlama geliyor akıl sağlığı bulunmadına dair rapor alabilirmiyim tek hekimden

benım tyeni aldığım raporda da istihdam alanı boş onu ben engelliler birimine sordum herhangi bir sorun olmaz dedi bendede sadece sosyal yardım işaretli

İstihdam

Arkadaşlar herkese merhaba. Bir konu hakkında bilgilenmek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. %44 işitmeden rapor aldım. Fkat istihdam kısmı ve çalışabilir alanlar boş. Atanmamda sıkıntı olurmu. ?

Rapordaki istihdam durumu

Arkadaşlar forumda aramama rağmen bu konu hakkında birşey bulamadım.
Raporum da
İstihdam değerlendirilmedi.
Çalıştırılamacağı işlerde Ağır efor gerektirmeyen işlerde çalışabilir.yazıyor.
Çevre ve şehircilik bakanlığı-mühendis olarak atandım şimdi bu istihdam bölümü bana sorun yaratır mı.

Hocam benim raporumdada istihdam kısmı boş fakat raporum özür durumu bildirir raporu

MEB e Atanmamız durumunda sıkıntı çıkarmı istihdam kısmı boş çünkü . Dediğim gibi raporumda durum bildirir raporu

gokhan27 çalışabilir raporu işte o onu götürürsün engel raporunla beraber

Nasıl yani hem çalışabilir raporu hem engel raporu olmazki. Bende şu yazıyor “özür durumunu bildirir sağlık kurulu rapordur “

Ben hiç birşey anlamadım. Durum bildirir raporunu nasıl alıcaz. Bendeki de Engelli sağlık kurulu raporu.

Engel raporun yokmu

Durum bildirir bşka rapor çalışman için
@gokhan27

İstihtam işaretli dğlse durum bildiriri götürcen artı engel raporunuda götürcen

Üst Alt