Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstihdam değerlendirmesi olmayan raporla atanırsam ileride sorun olur mu?

Bende çevre ve şehirciliğe atandım yorumları gördükten sonra hem 183 ü hemde bakanlığı aradım çalışamaz yazmadıktan sonra sıkıntı olmaz dediler.

bolu adalet yeni rapor istiyor

arkadaşlar bolu adalete memur olarak atandım raporumda istihdam kısmı değerlendirilmedi yazıyor ben durum bildirir alıyım dedim ama komisyondaki kadın yeni rapor al diyor kafam çok karışık.

raporda istihdam işaretli değil çalışamayacağı alanlar dolu

merhabalar,

yeniden rapor aldım.heyette özellikle belirttim ve kurumun verdiği evrakları verdim ancak istihdam işaretlenmemiş ve çalışamayacağı alanlar doldurulmuş.

bu durumda sorun olur mu?bu rapor kabul edilir mi?

kurum:adalet bakanlığı

merhaba size nasıl yeni bir rapor verdiler?benim raporda değerlendirilemedi yazıyordu.zor zar taa tuzla develet hastanesinden bir randevu bulup gittik rapor sürekli olduğu için bir şey yapamayız ilçe sağlık müdürlüğüne itiraz et dediler.gittik ilçe müdürlüğüne itiraz ettik,itiraz dilekçesi ankara gidip bir kaç haftaya dönecekmiş,sonra yeniden bir hasteneye randevu verip heyete sokacaklarmış,sonra alınanacak raporu birde kendileri inceleyeceklermiş.gerek görürseler hakem kuruluna başvuru yapacakmış ilçe sağlık müdürlüğü.işlemler 2-3 ay sürer dediler.atandığım kurum ile görüştük,siz diğer belgeleri gönderin güvenlik soruşturması başlasın 1-2 ay surer soruşturma sizde bu arada raporu alıp bze göndermeye bakın dediler. kabusumuz oldu bu istihdam değerlendirmesi.

Milleti çileden çıkarırlar anca

tato78

Çalışmıcağı alan boş bendede sürekli rapormu alınırya niye eksik bırakılıyo:(

Merhaba bende uzun zamandır aynı konuyu arastırıyorum bnmde raporum 2011 de veerildi ve calısamıcagı alanlar yada calısabılcegim alanlar bos atandıgım yere teslim ettiğimde ne olabilir? Tesekkur ederim

Çalışma ve sosyola güvenlik bakanlığına sordum konuyu. Konu tamamen tanacağınız kurumun insiyatifinde dediler. İsterlerse yeniletirler, isterlerse es de geçebilirler dediler

@dokuzparmak ontanedir

Meb derken öğretmen olarak mi atandiniz benim de istihdam işaretli değil öğretmenlik için bekliyorum sorun olur mu

İstihdam değerlendirilmeyen sağlık raporu ile EKPSS'ye girebilecek miyim?

MERHABA bugün FSM hastanesinden onaylı raporunu %51 oranında aldım
ancak Raporun Kulanım Amacı Bölümünde
EĞİTİM-İSTİHDAM İşaretli degil
ben EKPSS ve engelli iş bulmada yararlanamam mı yada bunu düzeltmek için ne yapmalıyım
Arka kısmı eve gelince fark ettim

kbenly
Sana bir hususta danışman gerekiyor.bnde bipolar hastasıyım.%70 raporum var ama istihdamı daha almadım.
%70 ile ekpss te girebilmek mümkünmü?
Özelden mesaj yazamadım.yönetmeliği okudum herhangi bir sorun görmedim.ancak yine de bu konuda bilgi sahibi olanlardan fikir alışverişinde bulunmayı isterim
BİROL21
Yeniden sağlık kuruluna başvurmalısın.bu kanaatimdir kesin bilgi değil.

Arkadaşlar neden bir defa rapor alınca sürekli o raporla işlem yapmak istiyorsunuz engeliniz kalıcı ise her defasında aynı oranı alırsınız, engeliniz geçici ise ve düzeldiyseniz zaten sorun yok normal sayılır ve istediğiniz tüm kadrolarda görev yapabilirsiniz. Sizleri anlamak mümkün değil, düzelseniz neden düzeldim ve normalim düzelmediyseniz neden düzelmedim ve engelliyim???
Bakınız ben şizofrenim hem toplumun her katında dışlanmışım (aile, iş farketmiyor) hem de hayatım boyunca evlenemeyeceğim ve çocuğum olmayacak yanlızlık ve fakirlik içinde öleceğim ama yapacak bir şey yok ben de her gün ağlayayım o halde.

ekonomist79

Bir rapor sürekli olarak verilmişse o raporla her işlemi yapma hakkı vardır. Yeni rapor almak yine birkaç ay beklemek demektir. Ayrıca her doktor ve her hastane aynı oranda raporu vermiyor. Misal yüzde 45 raporu olan biri atandı diyelim sürekli raporla. Yeni rapor istendi, hastaneye gidilip tekrardan rapor alındı birkaç ay beklenerek sonra oran düşük geldi ne olacak şimdi? Ayrıca oranlar her sene değişiyor bildiğim kadarıyla.

Emrdyl

O zaman normal olacak normallerin haklarından faydalanacak. Sonuçta engelli oranları cetvelinde oran neyse odur doktorlar kafalarına göre oran veremezler.

ekonomist79

Bak forumda bir sürü konu var. Başka hastanelerden sürekli rapor alınıp, değişik oranlar verilen. Oralara göz atarsın. Normal insan gibi olsunlar diyorsun emin ol kimse engelli bir birey olmak istemez bu tercih değil.

Not: düzeltme.

Son düzenleme:
Benim raporum da sürekliydi işaretlenmemişti sınava girdikten sonra düzenleme için başvurdum 2 ay sürmeden elimde oldu raporum 2014 te düzeltilmesi saçmalık

Emrdyl

aynen öyle yaptım riske atmak istemedim yoksa kurum talep etmedi bunu benden

Üst Alt