Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İyileşmiş olsanız ilk ne yapardınız? Neleri özlediniz?

zamankaybı

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Şu an sağlığınıza yeniden kavuşmuş olsanız ilk ne yapardınız en çok ne yapmayı ozlediniz

benim mesleğim denizcilik zamanında yapmadım pişman oldum ve sonrası kaza beni buldu :(eğer iyileşme imkanım olsaydı mesleğimi denizciliği yapardım ve zamanında yapmadığım için çok pişmanım ama hayat devam ediyor ...

Günlerce koşardım hiç durmadan, her yere yürüyerek giderdim :)

Sevdiğim kız Fatma'amla evlenince -inşaAllah- düğünde halay çekmek ve baba evinden onu almak, onunla el ele tutuşup yürüyebilmek,,,

Eskisi gibi terimin son damlasına kadar futbol oynardım . 5 yıl amatörde oynadım okul takımlarında oynadım . Koşucuydum bitti herşey spor efor ... ah benim yaralı kalbim kaderim ... şükürler olsun Yinede .

Ben bi kız arkadaş bulup onunla saatlerce oturup sohbet etmek isterdim ayrıca bi iş bulurdum gelirimin yarısınıda hayatını biraz daha kolaylaştırmayı sağlayacak engelilerle paylaşırdım

Ben doya doya tatlı yemek isterdim :)

BuTcHeR Ben senin yerine de yerim :eek:
Neden yiyemiyosun?

İstekleriniz inşallah bir gün gerçekleşir.

Ben ne yapardım bilemedim öyle bir şeyin olamayacağı düşüncesi hayalime de engel :D hahha olumlu bir insanımdır aslında :confused:

Diabet olunca sınırlı oluyor herşey.
Şöyle gözüm gönlüm doyuncaya kadar yiyemedim :)

motosiklet alır gaza sonuna kadar basar sonra yine başa dönerdim herhalde .:D

Bol bol yorum yazasım var aslında ama içimde mi saklasam... :)

sakatken ne yaptınız da iyileşince ne yapacaksınız? =)

güne bakalım anı yaşayalım arkadaşlar, yapmak istediklerimizi şimdi şuan yapalım. engel olan ne?

benim boyum kısa genelde çocuk reyonundan giyinirim boyum uzasaydı yaşıtlarımın reyonunda giyinirdim oda çok içimde ukte kalan bir şey değil çok şükür bence önemli olan halimize şükretmek hayal kurmak insanı mutsuz eder olamadıklarımıza özeniriz biz böyleyiz bizi seven böyle sevsin en önemlisi de biz kendimizi sevelim

İlyas kardeşim ZAMAN kaybı )sizin gibi güzel kalpli insanların olduğunu bilmek çok güzel iyi dileklerin için sağol kader kardeşim hayat bir sınav sonsuz hayat bir adım ötede bizim için ALLAH var asla keder yok ama benim yüreğimde bir ateş var bazen üzülüyorum bazen yüreğim yanıyor..inşallah bu durumumuz ALLAHIN rahmetine vesile olur sonsuz hayatta yapamadığımız şeyleri yaşar orada buluşur sohbetler ederiz ....

habip50

Engel olan engelim.
Dedim ya motosiklete binmeyi çok isterdim.Ama Sağ kol brakial pleksüs lezyonu.Motosiklet ehliyeti alamam.

Her Engelin kendine göre zorluğu vardır.. İşitme kaybı olan bir insan bedensel engelli bir insanın çektiği zorluğu anlayamayacağı gibi, Bedensel engelli olan bir insanda işitme kaybı olan insanın yaşadığı zorlukları anlayamaz..

Bedensel engellı ve işitme kaybı olan bir insan herşeyi yiyebilirken, Diyabet hastaları herşeyi yiyemez.. özellikle tatlı yiyemezler..

Özellikle görme engelli insanlar için dünyayı görememek nasıl bir duygudur kim bilir..

yorumları okudum Allah herkese gönlündeki neyse onu versin..

b sınıfı ehliyet alıp otobanda gaza basmak

Futbol oynamak isterdim ya da karate yapmak

Üst Alt