Çok güzel bir konu olmuş.
Herkesin gerçekleştirmek istediği bir hayali, herkesin bir gün olmak istediği bir yer vardır.
Hayaller, haller, hayatlar değişir durur. Dünya değişir, insan dünyanın içinde bir daha asla geri dönemeyeceği bir tünel içinde değişir.
Kimi zaman şükereder, kimi zaman isyan eder, mutlu olur, acı çeker... Yani yaşar...
Yaşam bana güzel bir çocukluk geçirme şansı verdi. Sonu acılı olsa da koşma, atlama, zıplama, düşme şansı verdi.
Artık 35 yaşımda olsamda hayatı boyunca beni düşünen bir anne nasip etti.
Sevgisini çok gösteremeselerde aslında hiç kopmayan bağlarımız olan bir baba ve kardeş nasip etti.
Zorluklarına dayanamasamda hayatımı sürdürebileceğim bir iş nasip etti.
Çok sevdiğim ve dünyaya bir daha gelme şansım olsa yine onunla evlenmek istediğim bir eş nasip etti.
Ben istesem de istemesem de her zaman yeni nimetler nasip etti.
Ve bu nimetleri görebilmem için bir o kadar da dert diye tabir ettiğimiz başka nimetler nasip etti.
Hep çok sevdiğim ve çok özlediğim futbol oynama şansım artık olmasa da bundan sonra zevk aldığım ve yine yapmaktan zevk aldığım yüzebilmeyi nasip etti.
Rabbimin bu gününe, her gününe çok şükür!
Eminim hayatımızda yapmak isteyip yapamadığımız pek çok şey var, inşallah Rabbim bunları da yapabilmeyi, yapabildiklerimizden de
en yüksek hazzı alabilmeyi nasip etsin.
Sınır tanımayan hayalleri olan, yaşadığı hayatın kazandırdığı açık algılarıyla "diğerlerinden" farklı güzel kardeşlerim, hepiniz Rabbime Emanetsiniz.