Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İyileşmiş olsanız ilk ne yapardınız? Neleri özlediniz?

Iyileşmiş olsam tekrar ringlere geri dönerdim hic düşünmeden rakibimime attığım o son yumruğumdaki haline görmeyi çok isterdim, Dünya ağır siklet boks şanpiyonu olmayı, tabi centilmence,
Îyileşmiş olsam kusursuz ucak kullanmayı, deniz altı amirali olmayı hatta hızlı tren bile kullanmak isterdim, Türk milli Takımında 10 numara olmayı, Çok iyi ama çok iyi derecelerde yüzme şanpiyonu olmayı bir efsane olup ismimi adımı tarihe yazdırmayı
Iyileşmiş olsam çok iyi bir sinama aktörü olurdum, Süper bir Star olmayı,
Iyileşmiş olsam iyi bir Bakan olmayı Allah tan dilerdim .......Oku Rabbin için
Iyileşmiş olsam emekli olduktan sonra bir Deniz kıyısında çiflik satın alırdım tüm vergilerden muhaf olarak, özgür ve bağımsız olarak, bıktım karının dırdırından aman ne olacak
Tühbe rüya görmüşüm, neydi konu iyileşirsen tabiki bir Kahraman olarak tanınmayı

Profesyonel futbolcu olmamda tek engel elimde ki parmak eksikliği :D oynamak istediğim forvet mevkisind eolmak isterdim

Esimle el ele deniz kenarinda saatlerce yurumek isterdim...

bLaCkRaCe cevabin cok bencilce unutmaki burda bayan kardeslarimiz ablalarimiz var
Ben doya doya baklava borek tatli yemek isterdim

Gerçeğin farkına varmak ve kurduğum hayal dünyasının yerle bir olmasını gözlerimle görmek isterdim.Gerçek olan bir sevgili,gerçek bir yaşam dilerdim kendime.Bu dünyanın yalanlığında yalan olmuş gerçeklerin tekrar gerçeğe dönmesini isterdim.Çünkü bazen yaşadığımın farkında olamıyorum.En iyi ihtimalle düşüncesiz bir yaşam dilerdim.Çünkü çok düşünüyorum ve hayal dünyam beni çok yıpratıyor.Acabasız bir dünya dilerdim.Kesin netlikten ziyade netsizliğin bile doğru olduğu bir yaşam dilerdim.Kısaca ben eski ben olsaydım eski benliğimin kıymetini bilirdim.

Küçük kızımı omuzlarıma alıp gezdirmek isterdim ve koşmak isterdim

erkan medeni

Bencilce değil terbiyesizce diyecektin sanırım.
Bu platformda senelerce omurilik felçli erkeklerin cinsel yaşamı üzerine çok şeyler yazıldı çok çareler arandı. Ürünler ilaçlar vs vs.

kendimi dağa bayıra atar koşardım :) dereye girer boğulana kadar yüzerdim

iyileşmiş olsam , şu saatten sonra güzel işlere giremezdim. yaş dan kaynaklı. ama en azından sağlıklıyım derdim bi şeyler yapardım.

koşmayı özledim. ağır efor gerektiren işleri yapmayı özledim. hakkımı hukukumu korumak için gerektiğinde fiziki güç kullanmak isterdim.

sevilmeyi isterdim.

ama nerdeeeeeeeeee boynu bükük garip çaresiz kaldım özürlüyüm özürlüüüüü özrüm kabahatimden küçük ama insanlar için büyük.

Ben psikolojik engeliler grubundanım açıkçası istediğim sadece hayatımın son 10 yılını geri almak olurdu. Özellikle de evlenmeden önce şu anki işimde çalışıyor olmayı isterdim. Tabii Türkiye nin en iyi üniversitelerinden birinden LİSANS diploması aldıktan sonra. Haa evlilik mi o çok farklı ve çok özel bir konu. Herkesin imreneceği bir hayat kurabileceğime inandığım kişiyi seçerdim elbette.

Sevdiğim kızın gözlerine saatlerce bakar, göz bebeğinde gezinen o küçük noktaları tek tek takip ederdim. Oradaki renk cümbüşünde kaybolur giderdim diye düşünmekteyim. Tabi sevdiğim bir kız olsaydı.

Kızımı kucağıma alır sıkı sıkı sarılırdım, onunla koşardım :(

Kuzenlerimpe oyun oynamayi,ziplamayi. Tek basima bir yerlere gitmeyi. Ozledim

halı sahaya maça, tabi iyileşse de o kaslar bir daha gelmez onu yapabilmek için yıllarca koşmuştuk, bundan sonra bir daha koşar mıyım? O Psikoloji meçhul.

Çok şey var aslında özlediğim ama en çok tek başıma dışarı çıkıp avare avare dolaşmayı özledim. Bisiklete binmek,yüzmek,hatta can sıkıntısından deli gibi temizlik yapmayı bile özledim :)

Eşimin ve çocuğumun elinden tutup saatlerce yürür ve oğlumla top oynardım

yaklaşık bir ay içinde belli olacak benim iyi olup olmadığım ,tahliller iyi çıkarsa oturup bi güzel yemek yiycemm hadi inşallah..

ne mi yapmayı özledim ? kaju yemeyi.

ahmet22

Geçmiş olsun
İnşallah dileğin gerçekleşmesi dileğiyle

iyileşirsem zati kesin olarak cinler alemine giderdim teyzemin ölmesini bekliyom

Üst Alt