Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kadro sayılarının artacağıı sözüne ne kadar inanalım?!
Alinan bilgi yok lakin ben cok fazla dise dokunur bisey olacagina inanmiyorum 3138 kisiykende atanma ihtimali olanlardanim ama insallah kadro cogalirda arkadaslarimiz saglam bi ekmek sahibi olur
slm ardadaslar tercihler ertelendi yeni tercihler açıklanacak peki sizce bu sefer sayı kaç olur ve öğrenimlere göre dağılımı nasıl olur yani;
lise:?
önlisans:?
lisans:?
kura:?
bence kuraya fazla alım olmaz dıgerlerıne yusek alım olabılır bende kuraya katılmısım 100 bin kişiden fazla kuraya katılıyorlar tahmınımce ısmımım cıkması mucıze gıbı bırsey allah buyuktur allah yardımcımız olsun
artık seçim için kadro falan artırmıyolar gözünün yaşına bakmıyorlar, öyle bi devre geldik ki odunu aday göstersen halk oy veriyor bunu görenler neden kadro artırsın ki
Secim icin olsaydi coktan atamalar olurdu. Bence tek sebep şehit ve gazi yakinlarinin
atama donemine denk gelmesi.gerci onlar farkli bi kadro alicaklar.bizim kadrolarimiz farkli bi kanun.
ali babacanı dinlemediniz mi? adam 6 aydır cari açığımız çok fazla diye bas bas bagırıyor.. devlet de ne kadar geç atama yaparsa o kadar az maaş verecek.. 3000 kişinin maaşı en az 6milyon para yapıyor. 3 ay gec atama yapsa 18milyon para yapar.. zaten oy kaybetmiyor.. ne kadar geç alırsa cari açığa da o kadar katkı yapmış olur. umarım sayı artar ben yalancı çıkarım..
okadar sehit gazi yakınlarını daga digerlerini alırken maaş ve açık düşünülmüyorda acaba bize kelininçeni düşünülüyor yazıklar olsun bizlerin hakkını yiyenlere görmezden gelenlere