Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kadro sayılarının artacağıı sözüne ne kadar inanalım?!

ahmetblk

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Yetkili olan , olmayan , üst makamlardan bilgi alan , alamayan tüm üyeler. Kadro arttırımı olacağı ihtimali?

Alinan bilgi yok lakin ben cok fazla dise dokunur bisey olacagina inanmiyorum 3138 kisiykende atanma ihtimali olanlardanim ama insallah kadro cogalirda arkadaslarimiz saglam bi ekmek sahibi olur

yeni tercih sayıları

slm ardadaslar tercihler ertelendi yeni tercihler açıklanacak peki sizce bu sefer sayı kaç olur ve öğrenimlere göre dağılımı nasıl olur yani;
lise:?
önlisans:?
lisans:?
kura:?

senin canın sıkıldı galiba sohbet etmek istiyorsun kim nerden bilsin bu sayıları dayanak noktası bile yok sallamak için

bazen insan sallamalarla bile morali düzeliyor

meralmiz ;

2012 de 5000 den fazla idi ilk atamada şuanda o kadar yaparlar, diyanet kadroları verirlerse bi işe de yaramaz, sadece göz boyamak için olur

bence kuraya fazla alım olmaz dıgerlerıne yusek alım olabılır bende kuraya katılmısım 100 bin kişiden fazla kuraya katılıyorlar tahmınımce ısmımım cıkması mucıze gıbı bırsey allah buyuktur allah yardımcımız olsun

3000 kısı alınsa bıle lısansta ılk 1000 de olan kesın atanır. 1000 den asagı lısans acılmaz 3000 kısı ıcın.bu 1000 ıcınde ogretmen ve brans dısında secemıcek memurlarda var yanı en kotu ıhtımalı dıorum ılk 1500 bıle atanabılır aslında 1000 kısılık kadro acıldıgında. kadro 5000 olursa lısanstan 70 puana rahat dusecegını tahmın edıyorum

seçimlerden sonra göreceğiz umarım oy kaybetmeme uğruna yapılan bir şey değildir

artık seçim için kadro falan artırmıyolar gözünün yaşına bakmıyorlar, öyle bi devre geldik ki odunu aday göstersen halk oy veriyor bunu görenler neden kadro artırsın ki

Secim icin olsaydi coktan atamalar olurdu. Bence tek sebep şehit ve gazi yakinlarinin
atama donemine denk gelmesi.gerci onlar farkli bi kadro alicaklar.bizim kadrolarimiz farkli bi kanun.

Son düzenleme:
ali babacanı dinlemediniz mi? adam 6 aydır cari açığımız çok fazla diye bas bas bagırıyor.. devlet de ne kadar geç atama yaparsa o kadar az maaş verecek.. 3000 kişinin maaşı en az 6milyon para yapıyor. 3 ay gec atama yapsa 18milyon para yapar.. zaten oy kaybetmiyor.. ne kadar geç alırsa cari açığa da o kadar katkı yapmış olur. umarım sayı artar ben yalancı çıkarım..

okadar sehit gazi yakınlarını daga digerlerini alırken maaş ve açık düşünülmüyorda acaba bize kelininçeni düşünülüyor yazıklar olsun bizlerin hakkını yiyenlere görmezden gelenlere

kadro bekliyenler avcunu yalar faruk çeliğe mi gövendiniz?

Üst Alt