Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kadro sayısı açıklandı: 3 bin138

nasıl bütçeden bağımsız abi maaşlar bütçeden ödenmez mi?
,

rakam çok az o konuda hem fikirim, memnun değilim

Bütceden hesaplanmıyor maaşlar kurumlar kendisi ödüyor sanırım %5 engelli calıstırma zorunluluğu var araştırırsan daha detaylı bilgi alırsın..

yazık gerçekten de çok yazık bir çok engelli insanı önce umutlandırıp sonrada tüm umutlarını bitirmek en büyük adaletsizlik.... bu durumda sadece 85 ve üzeri puan alan engelliler yerleşebilecek.... bir şekilde hayatlarını kurtarıp özel sektörde ayakta durmaya çalışan engellilerde var ama tüm umudunu bu sınava bağlayan arkadaşlarım adına çok üzüldüm

Bu zamana kadar ne vardı, şimdi ne oldu ne değişti,
Ben hükümete de kızmıyorum, engellileri savunan, engelli derneklerine
TBMM çatısı altında engelli milletvekillerine
Bizim haklarımızı savunamayanlara kızıyorum kendimize kızıyorum,
Hükümet elinden geleni yapıyor

haklısın arkadaş suç işleyene adam öldürene devlet işi var haklısın.işkur sayfasına bakıyorum hergün kendi ilimde 13tane hükümlüye kamuda işe koydular neymiş bunları topluma kazandırmakmış sebebi

Tepkimizi sayın başbakana Twitter dan gösteriyoruz Bu akşamdan itibaren Destek Lütfen

Hersey bitti artik 3200 kadroya kim yerlesirki heleku kuraylan en fazla100 kisi alirlar bu kadrolara ne yapcaz allahim issiz gucsuz :':)':)'(

ben sınavın açıklandığı gün umutsuzluğumu dile getirdin ortaöğretimden 85,55 puanla 1845. Sıradayım ve büyük ihtimal okuluma devam edecem bu yönetimlede 40 yaşına kadar okurum atanamıyacam bari bi işe yarayım

Bu millete çok bile açıklamışlar kadroyu... Deveye diken insana s...n yaraşır. AKP yine kazanır bu seçimi..

Sezer sen belediye ye de akp torpili ile girmişin belli ki çıkınca haktan adaletten bahsediyosun bizler zor zekat halkımızla aldığımız puanla atanmak istiyoruz git siyasetini akp meydanlarında yap
AKP torpile girmedim o zaman akpli bile değildim eğer siyaset yapacaksanız özelden yaz.

Hayırlı olsun tarih verdiler Allah a şükür sessizlik içinde kalmışlardı çok şükür bir tarih verildi.

Hayırlı olsun tarih verdiler Allah a şükür sessizlik içinde kalmışlardı çok şükür bir tarih verildi.

Tarih verdilerde kadro sayısı tatmin edici değil ! Sıralaman gayet iyiyse tabi rahatsındır ama genede engelli arkadaşların için 1-2 twit atsan fena olmaz.

makaracı hugo kılıklı bakandan sonra HZ muhammed'e(s.a.v) dıl uzatan bı bakan daha cıktı bunlar tam bıldıgın ALLAH sız cıktı reıs agzını bıle acmadı ıkısı hakkında:mad: .dagdan ınenlere ışte verırler bunlar verıceklerde yasayı hemn secımden once gecırıverdıler. yoksa cb seÇımılerınde destek bulumazlar yanı bız 3.sınıf olduk artık yakında maaşlarda gıdecek bılemıyorum engellılerı bukadar yoksaymalarının nedenı:confused: 1940 lıyıllarda olsak bunlar bızı fırında yaktırırdı gereksız ınsanlarız bız demekkı onlara gore ıyıkı oyvermemışım bunlara hıç, verenlerde karakara duşunsun şimdı.

Lise 250 duz memur, 600 hizmetli kalanlarda saglikci olsa, ortaogretim 93 civari duz memur kapatir.

Hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşlar, kadro sayısı gercekten çok az ve nitelikli kod uygulaması olursa durum dahada vahim olacak ne yazıkki ve bu nitelikli kodun her öğretim düzeyinde en az 100-150 kişiyi İmam Hatipli veya İlahiyat Fakültesinden olacak büyük ihtimalle.

Belalarını versin alsın başlarına çalsınlar o kadroyu tayyep bey sempatizyanlarına da selamlar onlar anladı...

a.s.
bu ne kin bu ne nefret böyle,
bu formda hiç yakışmıyor,

birlik olup eylem yapalım diyoruz kimse sesini çıkarmıyor, toplanmıyor
anca klavyedan yazarız, birbirimizi kızarız, eleştiririz, a partili b partili diye,
önemli olan o a partiye vermiş bu b partiye vermiş, bizim hakkımızı savunan, veya savunduğunu zanneden,
engelli fedarasyonları ve engelli Millet vekillerini protsto edelim mail atalım,

birleşme vaktidir zaman onu göstermekte....

gönül isterdi 20 bin kişi alınsın devlet için bu gerçekten çok büyük rakam değil ama gel gelelim 2 ay gibi bi zaman beklemenin ödülü sadece 3 bin kişi oldu.

kadroyu az bulan tercih yapmaz bu ne böyle

Ne yapacağız fati peki tayyep in makarna vermesini mi

bunu da başbakana bağlıyorsun ya helal olsun sana nasıl çoğaltabiliriz diyeceğine hala muhalefetsin 2002 den önce böyle bir sınav varmı dı tabikide yoktu her bakanlık kendi sınavını yapardı senin gibilere iyilikte yaramıyor

Artık makarna yok ekonomi sizin gibilere ragmen gelişiyor çok çalışkan bir milletiz ya pastayı hakettik en çikolatasından.... :D;)

Arkadaşlar bakın EKPSS aynı KPSS gibi yürüyecek ve sizinde bildiğiniz gibi bir anda 10.000 - 20.000 alım imkansız. Ben kimseyi savunmuyorum ama mantıklı olarak düşündüğümüzde devletteki tüm kadrolar doldu diyelim ya ondan sonra kadroya girmek isteyenler ne olacak hiç düşündünüz mü? Devlet bir anda bütün engelli kadrosunu doldurursa geride kalan engelliler ne olacak. Herkes kendini kurtarma peşinde herkes kendine göre haklı ama bakın bu sınavın geçerliliği 2016 yılına kadar ve şimdi hemen bu kadroyu doldurursa 2016 ve ondan sonra engelli kadrosuna atanmak isteyenler açıkta kalacak. Sakın fevri davranmayalım bakın yılda 2 yerleştirme bile olsa ve diyelim ki 3000 ve 3000 kadro açsalar zaten 2014 6000 2015 6000 2016 6000 dediğimiz zaman toplam 18.000 kadro dolacak ve 2014 yılı içerisinde sınava giren çoğu arkadaşımız atanacak. Yanlışsam kusurabakmayın ama durum bu....!

Helal olsun kardeşim adam hiç üşenmemiş rakamsal değerlerle anlatmış olayı...:)
Allah razı olsun senden..

fati bak ben ne akp ne chp nme de mhp taraftarıyım ben sadece hayatımın peşinde ekmeğimin hakkımın peşindeğim.Demokrassi gelişmiş ülkelerde sınav dahi yapılmadığını hatırlatır üzülerek belirtirimki DAĞ FARE DOĞURDU

Ekpss kadrolarının 3 bini nerede bakın

Dün trtde şehit ailerine sınavsız yani kurayla 3000 kadronun başbakanında katılacağı bir cekim yapılacağı haberi verildi müjde gibi. bizim şehit ailelerinin kadrosunda gözümüz yok bizi bekletip kandıran akp hükümetinin bizim hakkımızı sabote edip sınavsız kadro dağıtmasıdır

Üşenme ile alakası yok durumun gerçeklik payı bu . Hepimiz belli bir amaç için buradayız ama siz hemen olsun bitsin derdindesiniz yani açıkcası ''BEN ATANAYIMDA GERİSİ NE OLURSA OLSUN'' derdindesiniz . Sen almışsındır 95 puan kafan rahattır peki sana soruyorum ya 65-70 puan alan insanlar ne olacak ?Sende durumun farkındasın ki ne yazarsan yaz kadro sayısı değişmeyecek ...Bence burada zaman geçireceğine analist uzmanı falan ol .. Çünkü rakamlarla aran iyi sanırım. Ben anlattım sende hemen anladın burada kendini heba etme derim.

Üst Alt