Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kadroların artırılması için imza kampanyası

Konser ayarliyorlar, piknik duzenliyorlar, engellileri sosyallestiriyorlar. Ama bilmiyorlar ki işi aşı olan herkes butun bunlari kimse olmadan fevkslade guzel bir şekilde yapacaklar

Attık imzayı inş işe yarar memurlar.net dede paylasırsan iyi olur.

ben facede imzalamış paylaşmıştım... benden erken davranıp buraya eklemişsin.. teşekkürler...:rolleyes:

İmzaladim devam arkadaşlar Sesimiz inş duyulucak

paylaşabildiğimiz kadar paylaşalım arkadaşlar. 370 de kaldık

An itibari ile sayı 402

25 ile başladık :) An iti bari ile 421. ama sayı çok düşük arkadaşlar.

:) 429

Mucadele etsek eminim başarıya ulasacagiz

Arkadaslar imzaladim,ama tlfndan imzaladim en sonda isim eposta falan girdikten sonra simdi imzala geldi imzaladim sonraki adim da bi seyler cikti o okunmuyordu neydi o,imza ins yerine ulasmistir

An itibari ile 514

Duyarli olalim arkadaslar lutfen.

An itibariyle 576 oldu bugün en az 30 kişiye imzalattim arkadadlarimdsn mail adreslerini aliyorum kendim imzaliyorum

süpersin parsam :) ıp numarasından dolayı sorun çıkmaz değil mi?

Her imzada rakam artti şuanda is yerindeyum 8-4 vardiyadina imzalattim baya daha var daha bunun 4-12 de calisan arkadaslarim var 20 tanede oradan cikar valla herkes 10 kişi getirse bu is olur

An itibari ile 604

kesinlikle olur parsam

bu imzaların ulaştıgına dair net döküm var mı nereye gidiyor kim okuyor eminmisiniz yani bakan islama ulaşacagına..inşallah ulaşır ama onlar imzaları kale direginden top dönderir gibi imzaları görmeden sallarlar :( daha 9.319 var bunu nie dikkate almıyor sitedeki arkadaşlar,sınav sonucu için paylaşım görüntülenmede 10 bine ulasan kişi bi şuraya imza 1 dk atamıyorlar mı...

O sayı ''9.319 '' olmasa bile yarısı dahi olsa en azından medyada bu tepki duyurulur medyada duyurulması da olaya farklı bir boyut kazandırır.Sonuçta evet belki tam olarak istenilen yere ulaşmaz ama en azından denemeye değer..Sonuçta taş attık daa kolumuz mu yoruldu.

Ben sitenin güvenilir olduğundan şüpheliyim adı anılan bakana ulaşsa bile adımızı emailimizi veriyoruz daha sonra siliniyor mu kalıyor mu belli değil, bazı uyanıklar sahte adda verebilir ama işin ciddiyetinden ötürü gerçekçi davranmak lazım

Üst Alt