Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konser ayarliyorlar, piknik duzenliyorlar, engellileri sosyallestiriyorlar. Ama bilmiyorlar ki işi aşı olan herkes butun bunlari kimse olmadan fevkslade guzel bir şekilde yapacaklar
Arkadaslar imzaladim,ama tlfndan imzaladim en sonda isim eposta falan girdikten sonra simdi imzala geldi imzaladim sonraki adim da bi seyler cikti o okunmuyordu neydi o,imza ins yerine ulasmistir
Her imzada rakam artti şuanda is yerindeyum 8-4 vardiyadina imzalattim baya daha var daha bunun 4-12 de calisan arkadaslarim var 20 tanede oradan cikar valla herkes 10 kişi getirse bu is olur
bu imzaların ulaştıgına dair net döküm var mı nereye gidiyor kim okuyor eminmisiniz yani bakan islama ulaşacagına..inşallah ulaşır ama onlar imzaları kale direginden top dönderir gibi imzaları görmeden sallarlar daha 9.319 var bunu nie dikkate almıyor sitedeki arkadaşlar,sınav sonucu için paylaşım görüntülenmede 10 bine ulasan kişi bi şuraya imza 1 dk atamıyorlar mı...
O sayı ''9.319 '' olmasa bile yarısı dahi olsa en azından medyada bu tepki duyurulur medyada duyurulması da olaya farklı bir boyut kazandırır.Sonuçta evet belki tam olarak istenilen yere ulaşmaz ama en azından denemeye değer..Sonuçta taş attık daa kolumuz mu yoruldu.
Ben sitenin güvenilir olduğundan şüpheliyim adı anılan bakana ulaşsa bile adımızı emailimizi veriyoruz daha sonra siliniyor mu kalıyor mu belli değil, bazı uyanıklar sahte adda verebilir ama işin ciddiyetinden ötürü gerçekçi davranmak lazım