Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kadroların artırılması için imza kampanyası

İmzayı attıktan sonra :
[FONT=Helvetica]9.294 DAHA GEREKİYOR dedi[/FONT]

İmzayı başlatan arkadaşım. Edit yapabiliyorsan dilekçeye. Lisans Ortak Branştan yerleşemeyen adaydan daha düşük puan alan mühendis branşında kadro olduğu için yerleşiyor. Ama daha yüksek alan mühendis branşında kadro gelmediği için açıkta kalıyor. Bu haksızlığı da bildirebilir mi ? Bunun içinde her mühendislik dalı için en az 5 kadro isteyebilir mi ?

Arkadaşlar lütfen imzalayalım ve paylaşalım

İmza ve paylaşım tamam.. Umarım karşılığını alabiliriz..

Bende imzaladım..herkese link etmek lazım..haberi olmayan arkadaşlarada..

Elimden geldikce guncrl tutmaya calisiyorum arkadaslar. Israrci davranip bıkkınlık vermektende cekinmiyor degilim. Anlayışınıza sığınarak ins. Guzel bir sonuc alabiliriz

2 gunde 825 kisiye ulastik arkadaslar. Gördüğüm kadarıyla bu konuda çelişkileri olan arkadaslar var. Merak ettigim su ki aksi bir durumda olsa imzalasak kaybimiz ne olur? Neden bu kadar tepki?

arkadaşlar daha duyarlı olalım lütfen rica ediyorum...

arkadaş bu böyle olmayacak yaa daha büyük alanlara ulaşmak için ne yapabiliriz daha

yok yaa öyle de olmaz ne öyle kayıp ilanı verir gibi o olmaz da başka yol çare bulmalıyız derim..

Para toplayıp TV de reklam mı versek ? Güzel bir slogan bulmak lazım reklam için. 45 bin açık doğru mu ? Konuşmada Sn. Kunduzoğlu 23 bin açık demiş. İlk önce doğru rakamı tespiet etmemiz gerekir. Mesela örnek slogan 45 bin açığa çare bul devlet. Balık baştan kokar önce sen kanunlara uy devlet :D

Gardaşım hayal gücü varken milletvekili olman gerekir.
Bulamadın güzel bir slogAN,
Git al bari bakkaldan yarım kilo soğAN. :cool:

800 de tıkandı arkadaşlar. 10bini nasıl tamamlarız :S

İmzalayan bir daha imzalayamıyor mu?Benim başka bir mail adresim daha var onunla da giriş yapsam..?

olabilir ama doğru olur mu bilmiyorum ferhat

875 :(

60 bin engelli nerede ki.

Arkadaşlar 66 bin engellinin bazıları görme bazıları da zihinsel engelli ve çoğumuzunda engelliler.biz sitesinden haberdar değiller o yüzden onları suçlayamayız, ancak ailelerimi, arkadaşlarımız, komşularımız yani tüm tanıdıklarımıza ricada bulunmamız lazım o şekilde sayıyı yükseltebiliriz...

İmzaladım.Haydi Arkadaşlar Bütün engelli arkadaşlarımız için memurlar.net' te de duyurmak lazım ! 905 teyiz daha..

Üst Alt