Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
allah aşkına yazıklar olsun ki ne yazıklar olsun sınav acıklanmadı dıye onca ınsan yazar yok efendım ben sukadar aldım arkadaslar atanırmıyım yok şu kadar aldım bukadar aldım dıye soran onca fuzulı ınsan nerde he beklesınler ben su bu o yazsın BIMERE AKIME CUMHURBAŞKANINA YOK MILLETVEKİLİNE onlarda ohh ne guzel herkes hakkımızı alırlar dıye rahatlar ama surdan soylım HAKKIM HARAM OLSUN.Baksana 1500 kişi yokmu şu ımzalamaya destek versın de kadro artsın neyse ınsallah ALLAH yüzümüze bakarda bizim emeğimiz boşa gitmez.saygılarımla
ben kadrolar için pozitif düşünmeye başladım merkez bankasının geçen haftaki faiz indirimi başbakanın bu günki faiz indirimi yönündeki çağrısı önümüzdeki dönemde istihdam ve arz yönlü para ve maliye politikalarına geçileceğini gösteriyor gibi bu durumdada önceki dönemlerden daha az kadro açılmayacağını düşünüyorum (artı olarak 2 adet seçim faktörüde var). tabi bu benim düşüncem
bende imzaladım arkadaşlar,inşallahh hayırlısı olsun sizin için,hayat ne tuhaf yaa,ben memurluktan ayrılmayı düşünüyorum kimileride kadro için çaılışıyo,allah herkeisn gönlüne göre versin..
Arkadaşlar benim Cumhurbaşkanlığına attığım kadroların arttırılması ile ilgili mail'in cevabı aşağıdadır
Cumhurbaşkanlığına elektronik posta yoluyla ilettiğiniz dilekçeniz alınmıştır.
Kamu kurum ve kuruluşlarının personel hukuku ile ilgili olarak kanun ve yönetmelikler çerçevesinde yürüttükleri uygulamalar hakkında Cumhurbaşkanlığınca yapılacak herhangi bir işlem bulunmamaktadır.
KURUMSAL İLETİŞİM BAŞKANLIĞI
burdan anlaşılıyor ki kimse bizi takmıyor kurumlar topu ya başka kuruma atıyor yada pas'a atıyor...
Sevgili Meral hanım öncelikle verdiğin mücadele için teşekkür ederim, ancak attığımız mailler dikkate alınıyor mu, alınmıyor mu o meşhul ama attığımız mail'lerin cevabı hep olumsuz oluyor etkimiz olmuyor galiba başka bişeyler yapmamız lazım zamanımız çok daraldı...