Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalça protezi bulunup, daha sonra protezi değiştirmek için ameliyat olmak?

merhabalar..
bende ameliyat olacağım..ankara da önerebileceğiniz uygun fiyata ameliyat yapan insan evladı bir doktor var mı?teşekkür ederim

ümit altun

arkadaşlar benim bende protez kemik taktrdım 1 ay oldu bacagımın biri kısaydı şimdi ameliyat oldm baagım uzadı acaba normal mi :S zaman la kısalır dedi doktor

benim bacagında uzaman birileri yokmu acaba yoksa benim ameliyattmda bi sorun mu var öğrenk istiyorum...

Merhaba.İlk başlarda ben de sanki yüksek biryere çıkıyormuşum gibi oluyordum.Fakat zamanla geçiyor.Hakikaten çok kafama takıyordum.Şimdi hiç aksamam kalmadı.Bol egzersiz yap,yürüyüş yap,aynı boya gelecektir:))

cok saol dostum ya nasıl takılmayım ki kafaya sende agrılar oluoyormuydu kardeşim

Bende yeni oldum trafık kazası 2 ay oldu henuz basmama ızın verılmıyor ilk basmada sıddetlı agrı olacakmı ? veya nasıl hıssedicem bırısı bılgı verebılırmı merak edıyorum...:confused:

Bende şuan Bile bazen agrılar geliyor 2 ay oldu ben ameliyat olalı ilk bastıgında sadece uyuşma çok oluyor kardeşim

Oğuz kardeşim ben de ameliyat olalı 2 ay oldu.İlk günle bugün çok farklı.Daha iyiyim.Zamanla daha iyi olacağıma inanıyorum.Dizinize gelince bir arkadaşımın dizi sizin diziniz gibiydi.Aynı size yapılan uygulamalar arkadaşımada yapıldı.Şu anda çok iyi.Rahatlıkla oturup kalkabiliyor.Aynı zamanda iki kalça protezi, iki diz protezi ameliyatı geçirdi.Şu an araba bile kullanabiliyor.İnşallah sizde çok iyi olacaksınız.Acil şifalar diliyorum

benim protezin oldu yer sızlıyor 2 oldu ameliyat olalı normal mi acaba... bilgisi olan yazarsa sevinirim .

umitaltun;
Hmm yaa benım kas yapısıda cok zayıf kılo olarakta agırım korkuyorum dogrusu bırde bazen haff basar gbı yaptıgımda ayagım esnıyor yukarıya dogru sankı

MERVECE;
Yok bende diz protezi falan degıl de kırecleme oldu sımdı fızıge basladım ve yuz ustu yatrıp zorluyorlar agladım gercekten yok boyle bır acı kolaylastrmanın yolu yokmu bunu

bende iki taraflı kalca cıkıklıgı var ... benim sormak istedigim burda bir kac doktora gittim bana dedilerki hemen ameliyat olma agrıların cok arttıgında ol..önceden 25 yaslarındayken istedigim gibi hopluyodum zıplıyodum ama simdi öyle degilim..yarım saat ayakta durdumu agrım baslıyo.. doktorda diyoki 45 yaslarında ol ameliyatı ameliyat olanlar bi zahmet yazssınlar görüslerini ..

Halit_54;

protezın bır omru oldugu ıcın olası aksılıklerde 3-5 kes degısme ımkanı olmuyor en saglıklısı ılk takılan protez ne kadar gec oldunuz okdr ıyıı okadar cok dayanır dıkkatte edersenız omurluk olur gec yaslardaa ben 20 yasındayım kaza gecrdım secme sansım olmadan yapıldı bakalı nasıl olcak

Merhaba.
Ameliyatı ileriye almayın arkadaşlar.Neyi bekliyoruz,senedimiz mi var.Ben çorap bile giyemiyorum,hep ağrı çekiyorum ve bana diyorlarki dayanabildiğin kadar dayan,saçmalık.Şu anki aklım olsa 10 yıl önce olurdum.Dünya varmış.Yürüyebiliyorum düşünmeden.Protez ameliyatından sonra,aylar sonra hafif hafif ağrılar oldu,fizik doktoruna sordum.Kalçanın şimdiye kadar çalışmayan kas gurupları çalıştığı için hareketler sonrası ağrılar(çok hafif) olması normal dedi.Yürümeyi,yüzmeyi(artık yapabiliyorum diye abartıyorum sanırım)abarttığımda oluyor.

güneş hanım merhaba bende 28 yaşındayım ve bir oğlum var benimde doğuştan kalça çıkığım var 1.5 yaşında ameliyat oldum doğum yapana kadar hiçbir sorunum yoktu hamileyken çok kilo aldım ve yılların vermiş olduğu tahribatla kalça çalışmaz hale geldi şimdi ağrı kesicilerle ayakta durabiliyorum ameliyat olmaya karar verdim ama doktor konusunda kararsızım ben şuan kıbrıstayım ama ameliyatımı Türkiyede olmak istiyorum oradada sigortamız yok ameliyat için bugün bir doktorla mailleştim 25 milyar istiyor bu miktarda bizi çok aşacak devlet hastenelerinde ameliyat olsam nasıl olur hiç bilemiyorum kafam çok karışık inan çok zor süreç bana deneyimlerinizi aktarırsanız çok mutlu olurum iyi akşamlar.

Tarsus Özel Ömersayar hastanesi durumunuzu anlatın randövü alın eli şifalı Allahın izniyle ortopedi konusunda yapamayacağı hiçbirşey yok fiyatlarıda gayet makul pazarlıkta yapılabiliyor yardımcı oluyor maddi konuda

tlf numaraları 0324 613 81 81
0324 624 00 20
0324 614 00 30-31-32
fax 0324 613 20 71
adres : Öğretmenler mah. 2901 sokak no: 17

Not : Telefon açarsanız bizzat Ömer Sayar ile görüşün sıkıntınızı nekadara mal olacağını ve daha sonra maddi konuda desteğini yani indirimini yapın ordaki devlet hastanesinde enson filimlerinizi çekerek gidinki orda filim ücretleri biraz yüksek.

eşim çocukken geçirdiği kemik erimesinden sağ kalça protez ameliyatı oldu Allahın izni ile 1 haftada yürüttü

arkadaşlar bilgisi olan varsa veya kullanan varsa yazabilirmi eşim için koşu bandı almak istiyorum sağ kalça protezi için koşu bandında sadece yürüme yaparsa bir sakıncası (tehlikesi) olurmu tavsiye edilebilirmi yada kullanan varmı teşekkürler.

sin doktorun o sözlerini yani 45 yasında ameliyat ol dediğini, boşver insan nezaman öleceğini bilse kefenini hazırlardı siz kendiinizi hazır hissettiğiniz zaman ameliyatınızı olun hayatınızı yaşayın genç yaşınızdada yaşlılıktada sağlık çok önemli ama yaşlılıkta rahat ederim düşüncesi ile gençliğinizi mahvetmeyin hangimizin yaşlılığı garanti...ayrıca takılan protezi iyi kullanırsanız yani zorlamadan ömürboyu kullanacağınızdan Allahın iznile kuşkum yok oturma kalkma yürüme yatma pozisyonlarına dikkat edin yeter..

Tavsiyem Özel Ömersayar hastanesi internetten takip edebilirsiniz yurt dışından yabancı uyruklu hastaları bile var kimsenin cesaret edemeyeceği ameliyatları başarı ile yaptığı görülmüş.

revizyon ameliyatları zordur.tecrübeli uzman ellerde olması önemlidir.yaşınız kilonuz ve diğer sağlık problemleriniz sonucu etkiler

Merhaba,bende de kalca protezi var 11 yil oldu,hic agrim yok oylesine kontrole gideyim dedim zonguldakta profa protezim kaymis beni canliyken oldurdu,protezin degisimi cok riskli dedi neden erken yasta protez taktirdin dedi su an 35 yasindayim ameliyatimi da capa tip ta onder yazicioglu yapmisti,aslinda agrim da yok ama degismezse de tehlikeliymis,uyku uyuyamiyorumm,degisimi hakkinda bikgi ve desteginize ihtiyacim var..nilufer.caglar@ turktelekom.com.tr mailim..tecrubrsi olan varsa ben ararim telefonunuzu birakirsanz da..

@ilknur helvacıoğlu

ilknur hanım oldunuz mu ameliyat ..bana da size söylediklerini söylediler :(

Siz oldunuz mu revizyon ameliyatı ..yok mu olan hiç..mailden de ulaşabilirsiniz lütfen... nilufer.caglar@turktelekom.com.tr

Merhaba Iyi bayramlar anlattiklariniz çok güzel ben 7kez protez ameliyati oldum 3 diz 4kalca hic birindede ne hastanede fizik nede eve hemşire ozel hastanedemi oldunuz ben ankarada yasiyorum ameliyatlarimin 5 .i onkolojide 2side gazi hastanesinde oldu inanin hic oyle bir uygulama olmadi cok sanslisiniz hastanenizjn uygulamasindan dolayı geçmiş olsun

siz oldunuzmu banada öyle diyorlar şimdi korkuyorum zormu

Üst Alt