Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kamu Hastanelerine atananlar için istenilecek evraklar Pazartesi açıklanacak
T.C Ek - 1
SAĞLIK BAKANLIĞI
TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU
ATAMA (2012 ÖMSS/KURA SONUCU ATAMA) BAŞVURU FORMU
bunu sanırım kuraya katılan adaylar doldurcak sınavla giren adaylar diğer evrakları tamamlıycak..
Arkadaşlar sağlık kurulu raporunuzun ya aslını yada aldığınız hastanenin başhekimliğince onaylanmış aslı gibidir suretini istiyorlar (noter tastikli örneği bile olmuyor dedi konuştuğum bayan). sabah gidip yaptırdım ayrıca vergi muafiyet raporumun fotokopisini defterdarlığa aslı gibidir diye kaşelettim. evrakları yarından itibaren almaya başlıyorlarmış.
arkadaşlar bende muğlaya atandım il sağlık müdürlüğüne gittm. bundan snra muhattabınız biziz ankarayla işinz yok dio müracatlar bulunduğunz ilk sağlım müdürlüklerine yapılcak diyolar
haydaa şimdi bende şüpheye düştüm ankarada olanlar için evrak teslim yeri Türkiye kamu hastaneleri kurumu mu yoksa il sağlık müdürlüğümü arıyorum açan yok
teşekkürler tekrar girdim linke baktım artık ne kadar çok arayan olduysa kırmızı harflerle kocaman yazmışlar bulundukları ilin il sağlık müdürlüğüne diye