Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
olurmu kardeşim biz bu sınavı atamayı kaç yıldır bekliyoruz bitek memurun insafına kaldık.Allah korusun bi hata kaza olsa belgemi kaybetse aday belgesini getirmedi dese ben ne diyeceğim neyi gösterip neyle kanıtlayacağım.evrakı verdiğim memurun adını bile bilmiyorum.gittim belki insafa gelir bi tutanak verir elime dedim.tam tersi şefini çağırdı kovmaktan beter etti beni.bence bi çekindikleri var onlarda bi karışıklık yapıp köhnet altına girmek istemiyo ben rica ediyorum insan gibi onlar belgelerini geri verelim diyor.sanki belgeyi vereceğim başka yer varmış gibi.yok efendim bize güvenmiyormusunuz.efendim mesele güven meselesi değilki.yok o tutanak gereksizmiş bilmem ne.madem gereksiz bişey verde içim rahatlasın niye kötü bişey istemişim gibi evraklarımı alıp gitmemi söylüyor.hangi cürretle bunu yapıyor.tersleşmek istemedm tam memur olucakken adliyelik olucaktım ondan korktum yoksa haddini bildirirdim.ya kardeşler telaş etmeyin. bu kadar telaş edeceğinizi bilseydim tutanak konusunu burada söylemezdim. demekki her ilin uygulaması farklıdır.