Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu Hastanelerine atananlar için istenilecek evraklar Pazartesi açıklanacak

09akon;

kardeş ALLAH yardımcın olsun. ama bence telaş etmeye gerek yok. sen belgelerini teslim ettin. artık tevekkül etmekten başka güzel yol yok.

amin kardeş hepimizin yardımcısı olsun inşallah

arkadaşlar malum teslim tarihinin son günlerine yaklaşıyoruz, güncel bilgisi olan yada edinen arkadaşlar bizimle de paylaşşsın lütfen, yerler ne zaman belli olacak tebligatlar ne zaman gelecek gibi...

ekimi bulur heralde evraklar eylülün 10 una kadar anca ankaraya ulaşcak ordan atandığımız ile ve bize derken eylül sonu ekim başı.Allah nasip ederde işe başlarsak araya bide kurban girecek.atanmayı beklemek büyük dert sanırdım ama en zoruda atanmışken işe başlayamamakmış :)

Beni rahatsız eden başlama tarihinden çok bu belirsizlik, deselerki şu ilçede şu hastanede görev yapacaksın arkadaşım tamam eyvallah, gider hastanemi çevremi görür ortamı incelerim kalacağım yerimi yurdumu ayarlarım, yani sonuçta biz yerleştirme sornuçlarını öğrendiğimiz günden itibaren bu kurumda kimin nereye ihtiyacı oldunu bilmiyorlar mıydı yada ayarlayamadılar mı ? siz inceleyin evrakları yine başlatın bir ay sonra ama bize söyledin de bilelim be kardeşim yakında okullar açılacak ev bulmak daha da zorlaşacak vs vs...

arkadaşlar herkes mernis adres sistemlerine kayıtlı en yakın yerlere verilecekmiş.. kesin bilgidir.

Allah nasip ederse ekimde iş başı olur arkadaşlar.
herkese tekrar hayırlı olsun...

Adanada Yaşıyorum ,Malatyayı kazandım Mernize göre nasıl en yakın yere yerleşiyorum ?

Orda arkadaşın demek istediği ikamet ettiği ve kazandığı iller aynı olanlar içindir, yoksa sen izmirde oturup istanbula yerleştin diye seni manisaya yerleştirmeyeceklerdir. :) (aslında öyle olsa fena olmazdı...)

mehmet001;
arkadaşım bende aynı dertten muzdaripim.
bende kayseride oturuyorum ankarayı kazandım.
10 undan sonra nere size uygun diye soracaklar dediler..
bende tamam dedim.. bekliyorum...

Gezgin35;
evet arkadaşım aynen öyle. farklı ili kazananları TKHK kurulacak olan kurul arayıp hangi hastane size uygun olur diye soracaklar... Ankara da sordum.

ben gecen senekı saglık bakanlıgı sınavında atandım saglık teknıkerı olarak ıstanbula.ankaradan once ıstanbul ıl saglık mudurlugune gonderdıler.ordakı ıslemlerfde bıttıkden sonra hangı ılceyı ıstedıgımı bana sordular.ıkamet onemlı degıl dedıler nereyı ıstedıgımı sordular sadece.ona gorede yerlestırdıler.madur etmıyolar yanı.ıcınız rahat olsun....

ilçe konusunda tercih hakkını bize bırakabilirler ama onda da bir kontenjan sınırı gibi bişey vardır diye düşünüyorm yani herkes a ilçesini yada hastanesini istedi diye herkesi oraya yerleştiremeyebilirler ama alternatif seçeneklerin olabilmesi güzel tabi. Bir an önce öğrenebilseydik...

tabıkı kontenjan vardır ama herkesın aynı yer ısteme ıhtımalı cok dusuk.atıyorum ıstanbulun 39 ılcesı var.bır o kadarda hastanesı.atanan sayısınada bakarsan o ıhtımal cok az.kı orda senı yonlendırıyorlar.saglık bakanlıgı bu yomden ıyı.meb de kura yada puanla atıyolar dıye bılıyorum mesela...

iyi de benim anlamadıgım bu kontenjanlar belirlenirken hangi hastanenin hangi kadroya ihtiyacı oldugu belli degil miydi? yani demek istedigim örnek olarak ben bil. teknikeri olarak yerleştirildim, kadıköydeki a hastanesinin bu kadrodan ihtiyacı yoksa ben orayı istesemde nasıl yerleşebiliyorum ? yada ters söylemek gerekirse beşiktaşta bulunan bir hastane özellikle bu kadroyu açtıysa.. yoksa bunlar bir çelişkimi ? :) emine sen hangi hastanedesin belki yanına atanırız da çömez dönemlerimizde yardımcı olursun... =)

her hastanede her kontenjandan yeterınce vardır merak etme.yuzde 3luk dılımı tamamladıklarını hıc sanmıyorum.ozellıkle belırlenen yer emın ol yokdur.senı senın ıstedıgın yere gonderecekler.sırf madur etmemelk ıcın.ben hastanede degılım saglık ocagındayım.gelebılıosan buyur gel...

tabıkı kontenjan vardır ama herkesın aynı yer ısteme ıhtımalı cok dusuk.atıyorum ıstanbulun 39 ılcesı var.bır o kadarda hastanesı.atanan sayısınada bakarsan o ıhtımal cok az.kı orda senı yonlendırıyorlar.saglık bakanlıgı bu yomden ıyı.meb de kura yada puanla atıyolar dıye bılıyorum mesela...
Emine merhaba,Tecrubeli biri olarak ,1. Ilmerkezinde olmanin avantaj ve dez avantajlari nedir ?2. Ilcede olmanin avantaj ve dez avantajlari nelerdir ?3. Sehir merkezindeki devlet hastanesininde calismak avantajmi yoksa dez avantazmidir ?Konu hakkinda degerli yardimlarin

sehır merkezlerı elbettekı daha yogun olur.ılcelerde ozellıklede kucuk ılcelerde daha sakın olur hastaneler.doner sermaye artar sanıyorum ama yogun hastanelerde.cok barız bı oynama olmasada daha fazladır tabıkıde avantaj bu olur sanıyorum.
ya avantaj dezavantaj dıye bısey yok aslında onemlı olan senın gıttıgın yere uyum saglayabılmen.buda sende bıtıyor zaten....

iyiymiş ozaman.bize nerde sorarlar acaba tercihimizi atandığımız il müdürlüğündemi

veri hazırlama kontrol işletmeni ne iş yapar peki bilgi verirmisiniz

ne bılıyım o kadar da bılmıyorum.senın yapabılecegın bı ıs bulurlar.kayıt gırebılırsın yazusmaları yapabılırsın....muhasebede durabılırsın yada sekterlıkte bıle calısabılırsın.senın kapasıtene ısın durumuna personele gore ıs verırler.bızım orda hemsıre bıle kayıt gırebılıyor....

insan çekiniyor acaba bilgisayarda uzmanlık gerektiren bir iş olursa ne yaparım ya yapamazsam diye düşünüyorum :). bide ilk sene stajer memurken sınav falan yapıyolarmış heralde siz de girdinizmi o tür sınava falan.milli eğitimde çalışan bi arkadaşım girmiş.çok basit sınavlar olduğunu söyledi.

yok ben gırmedım daha .yenı bır senem oldu ama formalıte ıcabıda yapabılıorlarmıs onu.onemlı bır sey ama zorlamıolarmıs zaten o egıtımde.
bende ılk baslıyacagım zaman oyleydım ama sana yapamayacagın bır ısı vermezler.yapamazsan nıye yapamadın demezler.kı o kadar zor bı sey olmuo.bılgısayarda zaten klasık excell word ıslemlerı.hasta gırıste fılan bazen farklı sıstemler oluyo.oda zaten cok basıt tc gır ılerle ısım gır ılerle fılan.gayet basıt sıstemler oluyor.Allah ınsallahda ıyı ınsanlarla karsılasdırırda sıze her konuda ya

amin inşallah hepimizin gönlüne göre olur herşey

emine bizi aydınlattığın için sağol ...
herkese tekrar hayırlı olmasını dilerim...

Emine , teşekkürler

Önlisans VHKİ ne maaş alır ?
1. Bekar ?
2. Evli ?

10 eylul pazartesi evraklar Ankaraya teslim edilecek , evraklarin komisyondan bir an once gecip atanagim yere bilgisayar sistemine girilmesini diliyorum . Bu surec cok yavas isliyor her kese hayirli atamalar.(meb e atanan arkadaslar is basi yapali 2 hafta oldu)

ben dün tkhk aradım en az sonuçların belli olması 1 ay sürer diyorlar.fazlası var azı yok. süreç çok yavaş ilerliyor.başbakanlık istemedikten sonra bu süreç çok yavaş gider.2 ayı bulur.memur niye acale etsinki.

bide internet çağında yaşıyoruz işe bak.bu kadarda uzatılmazki.meb le tkhk arasındaki fark ne acaba.onlarda bizim gibi evrak vermedimi.yoksa tkhk daha elektronik olrtamla tanışmadımı.ayın 10 unda belgeler kesin ankarada olacak deniliyor ay sonuna 20 gün var.20 günde bu işi yapamazlarsa kapansın zaten o kurum.ne iş yapıyoki ozaman.bakacakları taş patlasın 1000 adet evrak.şu an parasızlıktan sigortamı yatıramıyorum ve reçete günüm gelmesine rağmen hala reçetemi yazdıramadım.

09akon;

Tkhk atana kisi sayisi 1.600 kisi Gunde 100 evrak incelense - 16 gunde. 1.600 e rak yapar Hesap ortada 1 ay nasil oluyor yahu bu kadarda ustun koru cevap verilmezki salliyorlar resmenBence 25- 26.09 olur en kotusu ekimin ilk haftasi is basi yaparizBilgisayar cagindayiz tkhk her is manul isliyor , kardesim girersiniz. Verileri bilgisayar sistemine 2 gunde sisteme yansitilir . Sonra muracatini yapip baslarsi ( birde kanunderki tebligat bekliyeceksin oy oy oy )

Üst Alt