Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu Hastanelerine atananlar için istenilecek evraklar Pazartesi açıklanacak

Arkadaşlar bugün saat 15.30 da Kamu Hastaneleri Kurumuna gittim orda bu konuyla ilgilenen seher hanıma yönlendirildim. Atamalar hakkında bilgi almak istediğimi söyledim sağolsun kendisi güler yüzlü bir şekilde ilgilendi bana söylediklerini aktarıyorum.
ayın 10'undan sonra evraklar il sağlık müdürlüğünden bize geldi dedi bizde de şu an komisyonda dedi buda tahmini 2 haftalık bi süreç dedi bir haftası geçti zaten tahmini olarak önümüzdeki pazartesiden itibaren isimleriniz çksy ye düşer ondan sonra atandığınız ildeki il sağlık müdürlüğüyle direk irtibata geçebilirsiniz dedi.
atama için tebligat bekliycekmiyiz dedim diğer imtihanlarda da biraz karışıklık oldu isminiz çksy ye düştüğü anda atandığınız yerle irtibata geçin çünkü isminiz sisteme düştükten sonra tebliğ edilmiş gibi oluyor bakanlık 15 gün süresini ordan başlatıyor dedi (burası biraz muaallak bir konu anladığım kadarıyla) onun için isminizin sisteme düştüğünü takip edin ve düştüğü anda atandığınız yerle irtibata geçin dedi. isminizin çksy ye düşüp düşmediğini il sağlık müdürlüklerinden öğrenebilirsiniz dedi.
komisyonun hala devam ettiğini herhangi sorun olup olmadığını şimdi öğrenemeyeceğimizi ancak diğer isimler çksy ye düştüğü halde sizin isminiz yoksa bize dönüş yaparsınız bizde ne problem olduğunu araştırırız dedi. birde şu yuzde 80 üzeri raporunda çalışamaz ibaresi olanların durumu nedir diye sordum kesin olmamakla beraber zaten raporunda çalışamaz yazıyorsa malülen emekli olması lazım memur olamaz dedi.

teşekkürler umut kardeş ben kurumu arıyorum meşgul çıkıyor sürekli. aydın il sağlığı arıyorum onlar bişey bilmediklerini söylüyor.atandığğın yeri ara diyor orayı arıyorum bize bilgi gelmedi diyor.sen ankarada genel merkeze gitmişsin edindiğin bilgi gerçekten önemli ve aydınlatıcı :)

umut_25ank;

Keşke söylediğin gibi olsa... ben 3 günde 3 kere aradım farklı kişilere de arattım, bana verilen tarihler hep ekimde olacağı yönündeydi neden herkese farklı şeyler söylüyorlar anlamış değilim...

Gezgin35;

dostum siz ankara türkiye kamu hastaneleri kurumunumu arıyorsunuz yoksa il müdürlüğünümü.umut arkadaşımız bizzat tkhk da yetkili bir memurla yüz yüze görüşmüş.bence en net bilgi şu anda onun vermiş olduğu bilgi.il müdürlüklerinin bişey bildiği yok.onlarada genel merkezden yazı gelmedikçe bi bilgi vermiyorlar.umut_25ank arkadaşımıza söylenenlerden anladığım kadar sanırsam biz il müdürlüğüne ara ara gidip çksy denilen sisteme ismimiz düştümü onu öğrenmek olacak.ismimiz o sisteme düştüğü andan itibaren 15 günlük süre başlıyormuş.atandığımız il benimki gibi kendi ilin dışındaysa 15 gün içinde atandığın ile başvurunu yapıp kaydolacaksın.ayın 20 sine kadar adımız sisteme düşmüş olsa eylül sonu işlemler hallolur ekim başı iş başı olur diye düşünüyorum.niye ekim 15 i bulsun ki okadar olmasın iyi düşünelim iyi olsun.sonuçta tebligatlarda kara trenle gelmeyecek.internet üzerinden oluyor artık kurumlar arası yazışmalar umarım uzamaz bu süre.

Allah razı olsun kardeşim. Gidip oralardan bize bilgi getirmişsin çok sağol.

09akon;

Dostum ben o arkadaşın yazdığı yalan yada yanlıştır demedim, ben ve bir çok kişi aradığında verdikleri tarihle bu arkadaşın verdiği tarih farklı ve sonuç olarak herkese farklı farklı bilgiler veriyorlar dedim. Bende Ankara'yı arıyorum zaten şu an il sağlık müdürlükleri ile bir işimiz yok evraklar incelenip isimlerin ÇKYS ye düşmesine kadar top Ankara'da ve ben bu bilgiyi almak için 3 defa aradım son bir haftada bana verilen bilgi "1700 kişinin evrağı var hepsini inceleyip işlem tamamlandıktan sonra HERKESİN İSMİNİ AYNI ANDA ÇKYS SİSTEMİNE GİRECEĞİZ VE BU İŞLEM DE EN AZ 20 GÜN SÜRER SİZİN İŞ BAŞI YAPMANIZ EKİM AYININ ORTASINI BULACAKTIR."
Dostum Al sana Ankara TKHK'nin numarası telefona çıkan memura engelli memur sınavı için bilgi istediğini belirtirsen seni ilgili bölüme yönlendirecek ve orada sana cevap veren kişiye sorularını sor al tarihi bizimle paylaş bakalım sana nasıl bilgi verecekler :)

ANKARA TKHK TEL: 0 312 705 10 00

Gezgin35;

dostum yalan yanlış bilgi veriyosunuz demedim.sadece ekim 15 deyip umutsuz olmayalım dedim.ben il müdürlüğünü yine aradım banada ekim 1 de açıklanır isimler dediler.isimler ÇKYS ye düşünce zaten süreç dahada uzamaz dediler.söylenen bu dahada başka forumlardan okuduğum yorumlara göre tebligat postayla bize ulaştığı andan itibaren yasal süre olan il dışı 15 il içi 1 gün işlemeye başlıyormuş.

09akon;

arkadaşlar kamu hastaneleri kurumundaki memur bayanın söylediği isminiz çksy ye düştükten sonra atandığınız yerle irtibata geçin çünkü 15 günlük süre isim düştükten sonra başlıyor daha önceki atamalarda buna benzer şeyler olmuş işi riske etmeyelim derim şahsi kanaatim.

09akon;

Yok dostum benim belirtmek istediğim orada sadece herkese farklı bilgi veriyorlar onu söylemek istedim. Zaten isimlerin ÇKYS'ye 1 ekim gibi düştüğünü farzedersek 15 günlük süre o anda başlıyor il dışındakiler için gidip yerleşme derken yine ekim 10 gibi olabilir . Benim kendi görüşüm tahminimce 8 ekimden önce iş başı yapılacağını sanmıyorum.
Umarım yanılırım senin dediğin gibi olur haftaya aramaya başlarlar da bizde hemen başlarız dostum...

tebligat gelecekmiş ama isminizin çks ye düştüğünü öğrendiğiniz anda tebligata gerek olmadan bulunduğunuz ildeki il sağlık müdürlüğünden imza karşılığı tebligat almış sayılıyormuşuz . bu yazdıklarım diğer sitelerden çalışan arkadaşlardan edindiğim bilgidir.

umut_25ank;

sağol kardeş.benim tebligat denen şeyden çekincem var.ben köyde yaşıyorum ve işin ilginç tarafı benim adım ve soyadımın aynı olduğu bir arkadaşım var.ayrıca köyde engelli olduğumu bilen yok yakın çevrem dışında.postadan gelen zarf muhtarlıkta açılıyor inceleyip öyle veriyolar bazı postalarım direk öbür adaşa gidiyor onlar açıyor sonra bana geliyor :) sinir bozucu bişey.bari geleceği tarihi bilsek de kimse açmadan postaneden alsam diye hayıflanıyorum.bakalım nolcak.

tkhkya atanan arkadaşlardan ismi çkys ye düşen var mı... yada ne zaman düşer bilen var mı?

yalnız çkysye düşmeden eve tebligat gelir ,sonra çkysye düşer veya aynı günde eve tebligat gelir ve çkysye ismimiz düşer diye tahmin ediyorum .

Tam tersi dostum, ismin çkys'ye düştükten sonra belgen hazırlanıp adresine gönderilir. Zaten ismin çkys'ye düşmeden önce kurumla herhangi bir ilişkin olmaz. Önce ismin sisteme girilir sonra ya seni ararlar haber verirler, yada sen arayıp bunu öğrenirsin. Tebligatın eline gelmesi 15 gün sürecekse sen bunu öğrendiğin için il sağlık müdürlüğüne gidip imzanı atıp işine başlayabilirsin.

beklemekten sıkıntı bastı içimi.
daha yeni aradım 1 ay sürer dediler..
geçen aradığımda da 15 demişlerdi.

Arkadaş ne bitmez 25 günmüş... 10 gün öncede 25 gün diyolardı 5 gün öncede 25 gün diyolardı şimdide 25 gün diyorlar .gün geçiyo hafta geçiyo hala 25 gün

Herhalde bunlar TKHK'nin Sağlık bakanlığından ayrılmasını bekliyorlar ondan sonra başlatacaklar...

Gezgin35;
nasıl ayrılmasını bekliyolar.sıkılıyorum ben ya :( iyice oyuna çevirdiler bu işi

Arkadaşım siz aradıkça adamlar başlarından savmak için kimi 1 ay diyor kimi 15 gün rahatınıza bakın yıllardır zaten bekliyorsunuz. eninde sonunda başlatacaklar.

Ayrıca telefona çıkan damlarda senin benim gibi memur olmuş insanlar bunların müdür var. maliye ile aralarında iletişim var. imzası var.

Taho bir çok kişiye teknisyerlerin evraklarının incelenmesi tamamlanmış diye bilgi verilmiş, yanlış hatırlamıyorsam sende tekniker gurubundasın şimdi belki senin adın yarın çkys'ye düşecek bunu öğrenmen için de araman gerekecek, eğer olur da ararsan burdan yaz ki bizde bilelim (bende teknikerim) ama onlar sadece teknisyenleri bitirip teknikerleri bitirmedimi başlamadı mı bunlar işte merak edilesi şeyler gel de arama şimdi :)

Evet tekniker grubundayım. Ben bakanlıktan birini buldum eğer sağlam bir bilgi alabilirsem sizinle paylaşacam İNşaallah :)

Günaydın arkadaşlar,benim aklıma takılan bişey var ,ben ÖMSS ile tkhk'na vhki olarak atandım,İzmir'de ikamet ediyorum ve haliyle İzmir'de bulunan hastanelerden birine atamam olacak hayırlısıyla,Şimdi benim merak ettiğim konu şu; İzmir'de birçok devlet hastanesi var bu hastaneler arasında maaş farkı var mı sizce,örnek verecek olursam 9 Eylül Hastanesinde çalışan bir vhki ile Ege Üniversitesinde çalışan vhki aynı maaşı mı alır ? Bu döner sermaye dedikleri olay maaşı etkiliyor mu ? Bilgisi olan varsa beni bilgilendirirse sevinirim,teşekkürler

Bugün sağlık bakanlığı yönetim ve atama hizmetlerinde çalışan bir arkadaştan aldığım bilgiye göre söylenen en az 15 gün daha bekleyeceğimiz. Eğer bir gelişme olursa sizi bilgilendireceğim. toplu atama yapılacağı için herkesin evrak tasnifi yapılıp kontrol ediliyormuş. eğer tek olsaydın hemen hallederdim dedi ama toplu olunca bekleyeceksin dedi. Hayırlı günler.

tkhk dan bir yetkiliyle görüşmem de 100 kişinin ewrakları eksik bunların tamamlanıp bize gondermelerini bekliyoruz dedi. ama dkkatımı cekende su oldu ismimi soyismimi sordu ve 30 sn sonra hayırlı olsun dedi..

Üst Alt