Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu Hastanelerine atananlar için istenilecek evraklar Pazartesi açıklanacak

bende bu sorunun cevabını bekliyordum belki bir arkadaşımız aramıştır taze bilgileri bizimle paylaşır diye ama... :)

aradığımda 15-20 gün sonra tekrar arayın derler diye inan korktuğumdan bugün aramadım ..bir türlü bitmek bilmedi bu 15-20 gün

bugün beni aradılar, diplomanın aslı gibidir fotokopisini gönder dediler. bende hemen diplomanın noter tasdikli fotokopisini ve okuldan aslı gibidirin fotokopisini ankaraya tkhkya gönderdim. diplomasının aslını yada aslı gibidir fotopisi için aranan var mı?

forumcu;

sen ciddimisin kardeş.ben ne zamandır ya belgelerim eksik çıkarda başvurum geçersiz olursa diye korkyodum :) demek arıyolar ordan.ee ankaraya posta yoluylamı gönderdin belgeleri

Ben aradım İl Sağlık Müdürlüğünü,Perşembe yada Cuma tekrar bir arayın henüz isimler düşmedi sistemlere yanıtını aldım...Arıycam bakalım tekrar Perşembe günü .

aydan_b;
sağol kardeş bilgi için.yarın şu ankaradaki kurumu bide ben arayayım diyorum.

aydan_b;
teşekkürler bilgi için İnşallah biter artık bu bekleyiş..

eksik evraklı arkadaşların evraklarının Tamamlanmasını bekliyoruz dediler..

Haberiniz olsun...

Nasıl eksil evrak almış bu sağlık müdürlükleri tam bir rezillik...

taho;

insanlık hali kaybolmuş da olabilir evraklar.
Ankara il sağlık müdürlüğü gözümün önünde zımbaladı koydu. Biraz da bizim dikkat etmemiz lazım...

Arkadaşlar Ankara TKHK ile az önce yaptığım görüşmede görevli arkadaş teknik hizmetlere atananların evraklarının incelenmesi tamamlandı imzayı bekliyoruz dedi, imzalar bittikten sonra isimler ÇKYS sistemine girilecekmiş, ondan sonrası da ya tebligatı beklersiniz yada gidip imzayı atıp işinize başlarsınız dedi, yani özetlemek gerekirse en geç önümüzdeki hafta hallolur ve hemen başlamak isteyenler için de 8 ekim pazartesi iş başı yapabilirsiniz... (Teknik hizmetler için geçerlidir)

Gezgin35;

teknik hizmetler dediğiniz tekniker kadrosunda olanlar değilmi.vhki ler ne zaman acaba.

Evet bahsettiğim teknik hizmetler (tekniker-teknisyen kadrosundakiler) diğer gurupların evrak incelenmesi devam ediyormuş eksiği olanlar aranıp belgelerin geri dönüşü bekleniyor artık çok uzatmazlar diye umut ediyorum, yani teknik hizmtlerde aradan cıktıgın iş yükü azalıcağından çok uzamaz gibime geliyor..

09akon;

evet kardeş dün beni aradılar. diploma fotokopisinde aslı gibidir mührü yok, diplomanın onaylı örneğini gönder dediler. bende hemen eve gidip diplomamı aldım. notere gidip onaylattırdım. sonra okulda bir başka fotokopiye aslı gibidir mührünü vurdurdum. hem noterin onayladığı hemde okulun onayladığı iki fotokopiyi aps ile ankaraya gönderdim...

beni aramadılar heralde bi sorun çıkmadı.sen vhki misin forumcu kardeş yoksa tekniker mi

Önce ankara atama kaydınızi yapıyor bulunduğunuz il saglik bakanlığı sizi en yakın yere göreve başlatyoo engelliler ikamet adresine ve engeli nereyi isterse oraya verilir artı bulunduğunuz il atama yapar ankara sizi memur olduğunzu sistem e sadece kaydeder

neyzo5;

neyzo5 yazdıklarında biraz düzeltme yapmak isterim. Ben Ankarada oturuyorum diyelimki Ağrıyı kazandım benim ikamet adresim Ankara diye ben burayı istedim diye bana burayı vermiyor ozaman tercih yapmamızın bir anlamı yoktu zaten. nereyi kazandıysak orda bize yardımcı oluyorlar yani kazandığımız yerde ilçemi ilmi nereyi istiyorsak eğer imkanda varsa istediğimiz yere gönderiyorlar.

09akon;

vhki olarak atandım. seni aramamışlarsa sorun yok demektir. sen diplomanın aslı gibidirini mi gönderdin ankaraya?

forumcu;

evet diploma ve bilgisayar sertifikamın fotokopisini aldı ve aslı gibidir yaptırdı oradaki görevli memur.hatta şunu hatırlıyorum kendi odasındaki yazıcıdan çektirdi silik çıktı diye atıp tekrar başka bir odadan çektirdi fotokopiyi.sonra il müdürünün kaşesini vurdu imzalattı asıllarını geri verdi bana.bende vhki olarak atandım muğlaya inşallah yakında belli olur şu tebligat olayı.

09akon
aramamışlarsa sorun yoktur inşeALLAH. zaten evraklarında problem olan yada evrağı evrağı eksik olanı arıyorlar. benim de diplomamda aslı gibidir mühürü yoktu. sonradan gönderdiğim evrağım onlara ulaşmış. bugün aradık. belgeleri komisyona sunacağız ve bir kaç güne kadar açıklayacağız dediler... herşeyi ALLAHTAN.

kardeş aradınızda nasıl ulaştınız ben evden arıyorum sürekli ama açan yok. :) bikez santral çıktı bağladı açmadı sonra forumdan bi arkadaşn yazdığı numarayı aradım çalıyo çalıyo açan yok.bikaç güne dedilerse ozaman önümüzdeki haftaya kaldı yine.bu haftalarda bitmek bilmiyor.bu gün perşembe yarın cuma hafta sonu tatil :) taaa pazartesi dedikleri gibi ekim 15 i bulcak heralde kurban bayramı ne zaman bide kurbandan sonraya kalmasın :)

benimde raporumda aslı gibidir damgası yokmus damgayı vurdurdum posta yoluyla gönderdim.tebligat işlemide en ''geç'' 20 gün içinde halolurmuş.işimiz bayramdan sonraya kaldı galiba...

okadar uzamasa bari yaa arkadaş 9 ağustosta atandık hala bekliyoruz be ne ya arıyorum açan yok ne biçim kurum bu.

Arkadaşlar konuda çok yazı var tektek okuyamadımda bu sınavmıydı neyin nesiydi nasıl yerleştiniz ömss ile ilgilimi..Bende kontrol etmek istiyorum :(

ömss ile kamu hastanelerine atananlar topiği burası arkadaşım ilk tercihlerde

arkadaşım gördüğünüz gibi 2 aydır sürünüyoruz atancaz diye atama beklemek bi dert yerleşmeyi beklemek bi dert.anlayamıyorum bu sistemi niye böyle bekliyoruz hala çözemedm.

inebolulu;
arkadaşım nereyi arıyosanız bidaha arasanıza ben bütün gün boyunca aradım tkhk nu santral bi numaraya bağlıyo açan yok dalgamı geçiyolar anlamıyorum.bilgi alamamak beni sinirlendiriyor.

taho;
kardeş sağlam bi bilgi bulamadınmı daha :)

09akon;
En az 10- 15 gün daha bekleyeceğiz hafız :)

Halk sağlığı kurumuna kurayla atanan bir arkadaşın işlemleri Ankara'da tamamlanmış, atandığı yere (İstanbul) yönlendirilmiş.
Ben de sağlık bakanlığına atandım, yakın bir vakitte bizimki de olur herhalde.

Üst Alt